RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 11 avg 2012, 21:41

zizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Vidimo mi to sve šta se radi @ zodi, al ti ne shvataš da navijači Veleža nemaju nikakvoga uticaja na rad Uprave, i da nema dovoljan broj navijača koji mogu da izvrše pritisak na rad iste.
Ovo sam isto pisao @ gavranu, nek' ti čovjek potvrdi.
Šta ti očekuješ majke ti, pa nije Premijer liga BH, engleska liga, da ljudi žive za nogomet, imaju ovi ljudi mnogo " pametnijeg " posla od brige za sportske kolektive.
Mnogi nemaju posla, gledaju kako da prežive, racionalno se ponašaju u svakom slučaju.
Ne možeš da očekuješ da Velež ima podršku kao, recimo Čelik jer Mostar nije homogena sredina kao Zenica,
Evo se nedavno uzeo autobus, malo po malo se klub diže na neki veći nivo, al trebaš da shvatiš da je Velež u rukama određenog broja ljudi koji nemaju nikakve veze s nama " običnim smrtnicima " i to je razlog ovakvog stanja Veleža.
ma stipu ga vidiš da je došao da provocira.nerazumiju oni kako je u mostaru.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:41

zizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Vidimo mi to sve šta se radi @ zodi, al ti ne shvataš da navijači Veleža nemaju nikakvoga uticaja na rad Uprave, i da nema dovoljan broj navijača koji mogu da izvrše pritisak na rad iste.
Šta ti očekuješ majke ti, pa nije Premijer liga BH, engleska liga, da ljudi žive za nogomet, imaju ovi ljudi mnogo " pametnijeg " posla od brige za sportske kolektive.
Mnogi nemaju posla, gledaju kako da prežive, racionalno se ponašaju u svakom slučaju.
Ne možeš da očekuješ da Velež ima podršku kao, recimo Čelik jer Mostar nije homogena sredina kao Zenica,
Evo se nedavno uzeo autobus, malo po malo se klub diže na neki veći nivo, al trebaš da shvatiš da je Velež u rukama određenog broja ljudi koji nemaju nikakve veze s nama " običnim smrtnicima " i to je razlog ovakvog stanja Veleža.
e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemoguce

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:52

zodi36 je napisao/la: e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemoguce
Kako misliš da možemo nešto, protesti ? Nije nas bilo gotovo godinu dana na utakmicama Veleža kada smo izgubili kući za 1 maj prošle godine, išli na tekme rukometaša, njih bodrili, niko nas nije hebao niti 1 % što nas nema iza gola.
Red Army je velik samo njegovim članovima, ostali građani ovoga grada ga smatraju jadnim, bijednim, budalama, i rečenice usmjerene od građana ovoga grada tim navijačima su tipa : " koje budale, idu na utakmice, gledaju onaj jad i čemer, našu kozju ligu, daju pare, skaču k'o budale, izgube glas radi budala..."
Kada podršku šire javnosti nemaš, nemožeš ti na 50 ljudi graditi klub, ako me shvataš šta hoću reći.
Niko od Veleža i ne traži nemoguće, traži se da se polako gradi, i ka tome teže ljudi koji ga prate, mislim ono malo ljudi koji ga prate.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:58

i protesti i parole,i odlasci pred opstinu,pred vladu.letci,plakati,imati jednog predstavnika ispred r.a koji ce vas zastupati,koji ce ici na sastanke vrha kluba,kao kod nas.celiku je najvise pomogao nacelnik,odnosno sportu uopste,i radi toga sto covjek voli sport ali bogami i radi pritiska javnosti.jarane moj,u opstinskom budjetu ima dovoljno para,samo ih treba ravnomjerno rasporediti,jedne godine gradit trzni centar,jedne puteve a bogami i jedne za sportsku infrastrukturu.nemoze se od donacija zivjeti,evo nek vas ima 1000 clanova i svi date po 20 km( a odakle) to je 20,000,jedne samo pripreme,kap u moru,u opstini su pare,drzavna jasla,samo ih treba izmusti,milom ili silom

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 avg 2012, 22:00

zodi36 buraz, imas vise energije nego Grabovica i Salakovac zajedno :D ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 22:00

Sve je to na tankom ledu, nisu ljudi zainteresovani za takve vrste aktivnosti, ljudi su učahureni u sebe, i to je najveći problem.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 avg 2012, 22:00

zodi36 je napisao/la:
e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemoguce
A jesi se ti svom nacelniku zalio i pravio proteste sto je celiku zadnje 4 sezone plafon 9 mjesto?
Ovde dosao pamet prosipati?
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 22:02

sta cu drug.mozemi se.ozenjen covjek,meni nije ni zamjeriti.da sam tvojih godina a subota vece a ja na forumu,to bi bilo nemoguce,a ovako sam osudjen,dok ova moja sirotica nepospremi ovaj sto i da idem lagano u besiku :lol:

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 22:04

Borg je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:
A jesi se ti svom nacelniku zalio i pravio proteste sto je celiku zadnje 4 sezone plafon 9 mjesto?
Ovde dosao pamet prosipati?
ovdje nije rijec o plasmanu nego o infrastrukturi i navijacima,citaj malo

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 avg 2012, 22:05

Kakav moron :shock:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 11 avg 2012, 22:07

MoR je napisao/la:Kakav moron :shock:
šta ćeš mora i to neko bit :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 avg 2012, 22:11

ovdje nije rijec o plasmanu nego o infrastrukturi i navijacima,citaj malo[/quote]

Vidis kolega dok su svi klubovi krenuli s nule iza rata mi smo krenuli s minus milion,
zbog stadiona, politike i svih ostalih sranja...
I sad ti ovdje pamet soliš šta bi mi trebali raditi,
ljubav PRAVIH Veležovih navijača prema svom klubu je bezgranična (pod pravim navijačima ne smatram
one koji ne idu na utakmice jer im se ne sviđa uprava),
napravili smo i stadion, i semafor, i imamo evo sad i bus,
i internetski live prenos,
imamo više nego što jedan načelnik može da omogući..

I da-**** JE LANSIRAN :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 11 avg 2012, 22:25

Gledao utakmicu na Areni. Čestitam Veležu na fer i korektnoj igri. Sa ovako mladim sastavom bitno vam je da ne gubite bodove kući. Čelik nije pokazao bog zna šta. Džaba se dižu. Ako održite disciplinu u igri, tu ste negdje.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 11 avg 2012, 23:45

ljudi mozda grijesim,ali malo mi je dzafa fulio sa par igraca.mehremic nista nije uradio,mali hajdarovic kad je usao gurnuo.je 3 lopte za gola i probio par puta po strani i hebibovic kad je usao unio.je zovosti u igru a imao je i onu sansu jedan na jedan.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 23:57

I ja bih zamijenio par stvari, sigurno je da bi igrao Hebibović, zašto ne igra Knežević ?

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 12 avg 2012, 00:01

Prejak je ovaj zodi...jučer se registrirao i zasjeo ko nekakva baba,drži predavanje.
Nebitan si na temu grada Mostara i RSD Veleža.
Imaš ZE-DO,uživaj.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 avg 2012, 00:08

tepsija je napisao/la:Prejak je ovaj zodi...jučer se registrirao i zasjeo ko nekakva baba,drži predavanje.
Imaš ZE-DO,uživaj.
pogledaj samo koliko postova na nasoj temi ima. uzas

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 12 avg 2012, 00:10

vm22 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Prejak je ovaj zodi...jučer se registrirao i zasjeo ko nekakva baba,drži predavanje.
Imaš ZE-DO,uživaj.
pogledaj samo koliko postova na nasoj temi ima. uzas
ja vam teme,ja vam kluba.mali stadion za malu ekipu.sada vozdra :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2012, 00:12

Pusti lika, ne sekiraj se, imamo mi " naše " neka njega, nek' ponekad svrati, šta fali ? :D
zodi36 je napisao/la: ja vam teme,ja vam kluba.mali stadion za malu ekipu.sada vozdra :lol:
Zodi, chill out, hebo ga ti, nema potrebe da provociraš :|

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 12 avg 2012, 00:13

zizu1991 je napisao/la:Pusti lika, ne sekiraj se, imamo mi " naše " neka njega, nek' ponekad svrati, šta fali ? :D
zodi36 je napisao/la: ja vam teme,ja vam kluba.mali stadion za malu ekipu.sada vozdra :lol:
Zodi, chill out, hebo ga ti, nema potrebe da provociraš :|
pa neprovociram ba.jesam stobom normalno pricao i komunicirao,ali sta cu kad me napadaju ba,samoodbrana

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []