šta ćeš mora i to neko bitMoR je napisao/la:Kakav moron

šta ćeš mora i to neko bitMoR je napisao/la:Kakav moron
pogledaj samo koliko postova na nasoj temi ima. uzastepsija je napisao/la:Prejak je ovaj zodi...jučer se registrirao i zasjeo ko nekakva baba,drži predavanje.
Nebitan si na temu grada Mostara i RSD Veleža.
Imaš ZE-DO,uživaj.
ja vam teme,ja vam kluba.mali stadion za malu ekipu.sada vozdravm22 je napisao/la:pogledaj samo koliko postova na nasoj temi ima. uzastepsija je napisao/la:Prejak je ovaj zodi...jučer se registrirao i zasjeo ko nekakva baba,drži predavanje.
Imaš ZE-DO,uživaj.
Zodi, chill out, hebo ga ti, nema potrebe da provocirašzodi36 je napisao/la: ja vam teme,ja vam kluba.mali stadion za malu ekipu.sada vozdra
pa neprovociram ba.jesam stobom normalno pricao i komunicirao,ali sta cu kad me napadaju ba,samoodbranazizu1991 je napisao/la:Pusti lika, ne sekiraj se, imamo mi " naše " neka njega, nek' ponekad svrati, šta fali ?
Zodi, chill out, hebo ga ti, nema potrebe da provocirašzodi36 je napisao/la: ja vam teme,ja vam kluba.mali stadion za malu ekipu.sada vozdra
aa smrdljivac jesi me nasekiro svojim misljenjem o velezu. idi izadji malo na zrak smiri se.zodi36 je napisao/la:ja vam teme,ja vam kluba.mali stadion za malu ekipu.sada vozdravm22 je napisao/la:pogledaj samo koliko postova na nasoj temi ima. uzastepsija je napisao/la:Prejak je ovaj zodi...jučer se registrirao i zasjeo ko nekakva baba,drži predavanje.
Imaš ZE-DO,uživaj.
Smorio si brate vise .. nadam se da si i ti to skontao.zodi36 je napisao/la:balavce,idi u podvelezje ovce cuvaj u onom kamenjaru
ma kakav peace vidis koliki je to jadnik, ne zivi od zraka vec od velezovog foruma. drazi mu velezov poraz nego celikova pobjeda. jadnikzizu1991 je napisao/la:Pustite ljudi, svi chill the f*ck out![]()
Nema potrebe da se nervirate na pisani tekst, respect, peace brothers
hocu samo da vam kazem da nisam nepismen,da imam glavu kojom razmisljam i da vam ukazem na realnost,to je najbolje ovaj lik pod nikom zizu skontao i normalan momak je i sa njim se moze,ali ovi ostali kriza zesca majke mi,ako vam je i ostali narod,odnosno ova balavurdija kao pojedinci,najebali ste.kome ba suplju prosipate na forumu,velez ovo,velez ono,od veleza je ostalo samo ime,i ljudi koji ga vole i cijene,i to ce vam svako reci ko je imalo realan.vi ste ba obicni balavci,zatupljeni,nepismeni koji jos uvjek vjeruju i tani i mrkvi da se gradi neki novi velez,evropski.otrijeznite se,sto prije to bolje,idi trazite posla kakvogMaestro^^ je napisao/la:Smorio si brate vise .. nadam se da si i ti to skontao.zodi36 je napisao/la:balavce,idi u podvelezje ovce cuvaj u onom kamenjaru
sta ce meni biti draga pobjeda nad ovakvim velezom,bez ispaljenog metka,kazem ti mali stadion za mali klubvm22 je napisao/la:ma kakav peace vidis koliki je to jadnik, ne zivi od zraka vec od velezovog foruma. drazi mu velezov poraz nego celikova pobjeda. jadnikzizu1991 je napisao/la:Pustite ljudi, svi chill the f*ck out![]()
Nema potrebe da se nervirate na pisani tekst, respect, peace brothers
mali klub, ako je velez mali klub sta ste onda vi jadu jadni. idi gusi se u smraduzodi36 je napisao/la:sta ce meni biti draga pobjeda nad ovakvim velezom,bez ispaljenog metka,kazem ti mali stadion za mali klubvm22 je napisao/la:ma kakav peace vidis koliki je to jadnik, ne zivi od zraka vec od velezovog foruma. drazi mu velezov poraz nego celikova pobjeda. jadnikzizu1991 je napisao/la:Pustite ljudi, svi chill the f*ck out![]()
Nema potrebe da se nervirate na pisani tekst, respect, peace brothers![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.