FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 12 avg 2012, 22:37

Ko gubi ima pravo da se ljuti. :mrgreen:
S juga mi nije bilo jasno jel go, a ni poslije snimka nisam siguran jel prešla liniju il nije, kako onda da sudija bude siguran ? Ako je i greška, dešava se, Bože moj... na evropskim i svjetskim prvenstvima se ne sudi go kad lopta uđe pola metra, pa nikom ništa...

Igra nije bila loša dok smo imali isto igrača i dok smo imali snage, prvo poluvrijeme znači. Bili smo opasni, prijetili smo, mada nam odbrana nije više armirani beton kao s Nyemom. Zola se trudi, bori, nije loš, ali Nyemu još nije u stanju zamjenit. Bogi mi se čini još nije oporavio od Maribora, Kerla puno sigurniji od njega, bekovi solidni, Svraka nije bio loš, ponovo je dao extra bitan go. Jamak je napravio glupost samo takvu, plata treba da se skreše odmah!!!
Bekrić, Selimović i Adilović nisu bili loši, prijetili su, Bekrić ponajviše. Drugo poluvrijeme se igralo koliko se moglo, sve u svemu smo rutinski priveli utakmicu kraju s tim što je i Borac imao par šansi, moglo je ovo otić i na drugu stranu.

Šta reći za skandiranje? Ko hoće da opravda naći će način, ko hoće da osudi naći će razlog. Moje mišljenje da nam nije trebalo, ali vrijeme se ne može vratit, nismo skandirali 90 minuta nacionalističke pjesme i slično...

Nisam nezadovoljan, igra i atmosfera su bili na zavidnom nivou, sad nam predstoje dva gostovanja, nadam se da nećemo igrati kao u Travniku i da će bolja igra donijeti i bolji rezultat. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 avg 2012, 22:37

samosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti... :roll:
ali hajde, bili ste bolji i pobjedili mada je tekma jako smrdila na X jer ni jedni ni drugi nisu nesto aman zaman, ocekivao sam vise.

Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje :roll:
Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ... :roll: ni porediti se ne moze
Imate brojnost,rezultate kluba ali vam ovo ne treba.

LP
Da ti nesto kazem,prije par godina Tottenhem cist gol zabje Machesteru ,na isti fazon i sudija ga ne prizna,a lopta pola metra bila u golu,pa niko nije dovodio u pitanje Premijer ligu.Svako moze pogrijesiti.Ono sto se vidi da je lopta vecinom presla liniju,da li cijelim obimom,na onim snimcima se ne moze reci sa sigurnoscu.Sto se tice navijanja,i ja bih iskreno volio da nema tih sranja,ali ih ima,ima ih i kod vas i bice ih vazda i nemoj bzveze pricati,kako vi to ne radite,kad ste godinama radili .Izvini molim te sta vi skandirate par puta protiv Sirokog.GAzi i ubi Ustase,tako da tije bezveze to mi radimo,a vi ne radite.Nazalost ne bi trebao niko,ali u vezi ovog a nisu upravu.Isto tako jos jedna stvar me nervira,sto svi potenicrate,vama se ne bi nesto sviralo,a dobro znamo da vecina vas pitara tom pricom asocira na Svabinu funkciju i stimanje Amaru.Zaboravljate vi pitari,kako ste godinama sutili dok su Pusina,Calija I Prolic gazdovali savezom i kako ste prolazili.Ali najgora je stvar sto onda dodjete srati po Osimu,kome ova zajebancija u zivotu ne treba,i vjeruj mi da nije spao na to da stima sinu.Ime je to sine,mislis da biga Japanci onoliko cijenili,da je on smetljar koji stima tekme.
Ne samo Japanci nego cijeli fudbalski svijet.Ima i taj Borac zamjenika u komitetu,pa se ne prica,svi posteni ,samo Zeljo stima.E pa kad je tako nek stima onda,hoce vam tako biti lakse.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 12 avg 2012, 22:39

fredi je napisao/la:pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvo :mrgreen:
Ma prenapuhan, :mrgreen: o ba
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

GeneralBH
Kontakt:

Post Postao/la GeneralBH » 12 avg 2012, 22:41

Sudija je pokvario derbi ! Da nije svirao nepostojeci gol, mozda bi Zeljo dobio jer je bio bolji, a mozda i ne bi, no ne bi bilo razloga da se sada daje povoda Banjlucanima za opravdanu zalbu, i skandal...realno ako se pogleda zadnja sezona i pocetak ove dosta sudijskih odluka u korist Zelje je bilo , priznao to neko ili ne. objektivno zeljo ima kvalitetnu ekipu, i ovakve stvari ne treba.
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 12 avg 2012, 22:41

slika

ma cist gol nema sta

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 12 avg 2012, 22:42

slika

Kako da ne!!!!!!!
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 avg 2012, 22:42

majki3 je napisao/la:Rutina je vama kada glavni intervenise i kada Tomislav Cuic vidi cist gol koji pola nacije nije vidilo.To vam je rutina?
Nacije? :D Neprocjenjivo. :D :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 avg 2012, 22:42

placite :D

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 avg 2012, 22:43

majki3 je napisao/la:Rutina je vama kada glavni intervenise i kada Tomislav Cuic vidi cist gol koji pola nacije nije vidilo.To vam je rutina?
Jeste, to nam je rutina, babo nam šteli.
Zdra'o!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 12 avg 2012, 22:43

i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 12 avg 2012, 22:44

Blueone je napisao/la:
fredi je napisao/la:pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvo :mrgreen:
Ma prenapuhan, :mrgreen: o ba
nije bolan suti dobro je sve :mrgreen:

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 12 avg 2012, 22:44

Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 12 avg 2012, 22:45

Ne treba sad praviti paniku oko onog gola. I gori slucajevi se priznaju kao gol tako do ono nije strasno. Svaka cast na fizickoj spremi igraca, razbili ste ih sa igracem manje :idea:
UEFA=MAFIA

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 12 avg 2012, 22:46

Tabija je napisao/la:Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
Pa nista toliko smo jaki i imamo sirok igracki kadar da ponajbolji igrac PL sjedi na klupi. Jbg moze nam se...
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 avg 2012, 22:47

GeneralBH je napisao/la:Sudija je pokvario derbi ! Da nije svirao nepostojeci gol, mozda bi Zeljo dobio jer je bio bolji, a mozda i ne bi, no ne bi bilo razloga da se sada daje povoda Banjlucanima za opravdanu zalbu, i skandal...realno ako se pogleda zadnja sezona i pocetak ove dosta sudijskih odluka u korist Zelje je bilo , priznao to neko ili ne. objektivno zeljo ima kvalitetnu ekipu, i ovakve stvari ne treba.
Pa bolan kad god izgube, to je skandal, žalba, pres konferencije. Koga briga što će oni da se žale?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 12 avg 2012, 22:47

admirone je napisao/la:
Tabija je napisao/la:Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
Pa nista toliko smo jaki i imamo sirok igracki kadar da ponajbolji igrac PL sjedi na klupi. Jbg moze nam se...
super onda za vas!!!Nisam ti ja svađalica iako navija za FKS!!!uzivajte plavi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 avg 2012, 22:48

yebo li te seljo
Za zivot cijeli!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 12 avg 2012, 22:50

STBoys je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:
STBoys je napisao/la:Fakat ste mi sad najmrzi klub,kad otimate pred kamerama kako ce biiti kad moja Gradina dodje,bruka !

na šta je liga spala, Gradina u BH telecom ligi :shock:

jos da bude derby za prvaka Gradina protiv GOŠKA ludnica ima da bude 20 navijaca na trebinama :lol: :lol: :lol:
Pogledaj malo strmufu unazad kad je tvog zelju Gradina tukla,pa onda mozes da se javis,pusti ovu Osimovu ligu u kojoj se zna kraj.
http://www.bwin.com;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.bet-at-home.com;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.bet365.com;" onclick="window.open(this.href);return false;
vjerovatno imas dzeparac, platu, penziju... i ako nemas idi po mahali posudjuj i tovari sve na Zeljeznicar osvaja titulu... vidim siguran si i znas ko osvaja titulu, pa iskoristi na najbolji nacin...
isti savjet i natjecateljima u disciplini kamena s ramena sa seljacke olimpijade - BL 2011-2012, kao i svima onima koji ZNAJU da Ivica Osim namjesta sudije... uzmite pare, samo sjasite s teme... imamo ozbiljnih tema za raspravu, ne trebaju nam vase dojave...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2012, 22:51

STBoys je napisao/la:
Ti si onaj što se konama s Hadisona duboko uvlačiš u pakaš, pa si sada došao ovdje da brineš brigu za svoju Gradinu. :D Ne moraš brinuti mnogo, dobit ćete 3 komada, bez pomoći sudija. Je l' dure?[/quote]
Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.[/quote]
LIJEPO,LIJEPO BAS OD TEBE STO GOTIVIS FKS,TO ZNACI DA ISPRAVNO REZONUJES I DA TI JE POGLED BISTAR KAO SUZA... :) ALI..POSTO NAM DOLAZITE NAREDNO KOLO, JEL OK DA BUDE 2 RAZLIKE...IPAK MI MORAMO VEC SAD PRAVITI BODOVNU I GOL RAZLIKU U POHODU NA TITULU,A POCEV OD GRADINE IDUCE KOLO 4 TEKME U SARAJEVU.. :P
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 12 avg 2012, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 avg 2012, 22:52

socrates je napisao/la:
STBoys je napisao/la:
Ti si onaj što se konama s Hadisona duboko uvlačiš u pakaš, pa si sada došao ovdje da brineš brigu za svoju Gradinu. :D Ne moraš brinuti mnogo, dobit ćete 3 komada, bez pomoći sudija. Je l' dure?
Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.[/quote]
LIJEPO,LIJEPO BAS OD TEBE STO GOTIVIS FKS,TO ZNACI DA ISPRAVNO REZONUJES I DA TI JE POGLED BISTAR KAO SUZA... :) ALI..POSTO NAM DOLAZITE NAREDNO KOLO, JEL OK DA BUDE 2 RAZLIKE...IPAK MI MORAMO VEC SAD PRAVITI BODOVNU I GOL RAZLIKU U POHODUNA TITULU,A POCEV OD GRADINE IDUCE KOLO 4 TEKME U SARAJEVU.. :P[/quote]
lizite se negdje drugo
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 30 gostiju.