S juga mi nije bilo jasno jel go, a ni poslije snimka nisam siguran jel prešla liniju il nije, kako onda da sudija bude siguran ? Ako je i greška, dešava se, Bože moj... na evropskim i svjetskim prvenstvima se ne sudi go kad lopta uđe pola metra, pa nikom ništa...
Igra nije bila loša dok smo imali isto igrača i dok smo imali snage, prvo poluvrijeme znači. Bili smo opasni, prijetili smo, mada nam odbrana nije više armirani beton kao s Nyemom. Zola se trudi, bori, nije loš, ali Nyemu još nije u stanju zamjenit. Bogi mi se čini još nije oporavio od Maribora, Kerla puno sigurniji od njega, bekovi solidni, Svraka nije bio loš, ponovo je dao extra bitan go. Jamak je napravio glupost samo takvu, plata treba da se skreše odmah!!!
Bekrić, Selimović i Adilović nisu bili loši, prijetili su, Bekrić ponajviše. Drugo poluvrijeme se igralo koliko se moglo, sve u svemu smo rutinski priveli utakmicu kraju s tim što je i Borac imao par šansi, moglo je ovo otić i na drugu stranu.
Šta reći za skandiranje? Ko hoće da opravda naći će način, ko hoće da osudi naći će razlog. Moje mišljenje da nam nije trebalo, ali vrijeme se ne može vratit, nismo skandirali 90 minuta nacionalističke pjesme i slično...
Nisam nezadovoljan, igra i atmosfera su bili na zavidnom nivou, sad nam predstoje dva gostovanja, nadam se da nećemo igrati kao u Travniku i da će bolja igra donijeti i bolji rezultat.