FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Blueone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blueone » 12 avg 2012, 22:39

fredi je napisao/la:pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvo :mrgreen:
Ma prenapuhan, :mrgreen: o ba
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

GeneralBH
Kontakt:

Post Postao/la GeneralBH » 12 avg 2012, 22:41

Sudija je pokvario derbi ! Da nije svirao nepostojeci gol, mozda bi Zeljo dobio jer je bio bolji, a mozda i ne bi, no ne bi bilo razloga da se sada daje povoda Banjlucanima za opravdanu zalbu, i skandal...realno ako se pogleda zadnja sezona i pocetak ove dosta sudijskih odluka u korist Zelje je bilo , priznao to neko ili ne. objektivno zeljo ima kvalitetnu ekipu, i ovakve stvari ne treba.
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 12 avg 2012, 22:41

slika

ma cist gol nema sta

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 12 avg 2012, 22:42

slika

Kako da ne!!!!!!!
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 avg 2012, 22:42

majki3 je napisao/la:Rutina je vama kada glavni intervenise i kada Tomislav Cuic vidi cist gol koji pola nacije nije vidilo.To vam je rutina?
Nacije? :D Neprocjenjivo. :D :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 avg 2012, 22:42

placite :D

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 avg 2012, 22:43

majki3 je napisao/la:Rutina je vama kada glavni intervenise i kada Tomislav Cuic vidi cist gol koji pola nacije nije vidilo.To vam je rutina?
Jeste, to nam je rutina, babo nam šteli.
Zdra'o!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 12 avg 2012, 22:43

i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 12 avg 2012, 22:44

Blueone je napisao/la:
fredi je napisao/la:pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvo :mrgreen:
Ma prenapuhan, :mrgreen: o ba
nije bolan suti dobro je sve :mrgreen:

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 12 avg 2012, 22:44

Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 12 avg 2012, 22:45

Ne treba sad praviti paniku oko onog gola. I gori slucajevi se priznaju kao gol tako do ono nije strasno. Svaka cast na fizickoj spremi igraca, razbili ste ih sa igracem manje :idea:
UEFA=MAFIA

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 12 avg 2012, 22:46

Tabija je napisao/la:Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
Pa nista toliko smo jaki i imamo sirok igracki kadar da ponajbolji igrac PL sjedi na klupi. Jbg moze nam se...
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 avg 2012, 22:47

GeneralBH je napisao/la:Sudija je pokvario derbi ! Da nije svirao nepostojeci gol, mozda bi Zeljo dobio jer je bio bolji, a mozda i ne bi, no ne bi bilo razloga da se sada daje povoda Banjlucanima za opravdanu zalbu, i skandal...realno ako se pogleda zadnja sezona i pocetak ove dosta sudijskih odluka u korist Zelje je bilo , priznao to neko ili ne. objektivno zeljo ima kvalitetnu ekipu, i ovakve stvari ne treba.
Pa bolan kad god izgube, to je skandal, žalba, pres konferencije. Koga briga što će oni da se žale?

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 12 avg 2012, 22:47

admirone je napisao/la:
Tabija je napisao/la:Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
Pa nista toliko smo jaki i imamo sirok igracki kadar da ponajbolji igrac PL sjedi na klupi. Jbg moze nam se...
super onda za vas!!!Nisam ti ja svađalica iako navija za FKS!!!uzivajte plavi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 avg 2012, 22:48

yebo li te seljo
Za zivot cijeli!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 12 avg 2012, 22:50

STBoys je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:
STBoys je napisao/la:Fakat ste mi sad najmrzi klub,kad otimate pred kamerama kako ce biiti kad moja Gradina dodje,bruka !

na šta je liga spala, Gradina u BH telecom ligi :shock:

jos da bude derby za prvaka Gradina protiv GOŠKA ludnica ima da bude 20 navijaca na trebinama :lol: :lol: :lol:
Pogledaj malo strmufu unazad kad je tvog zelju Gradina tukla,pa onda mozes da se javis,pusti ovu Osimovu ligu u kojoj se zna kraj.
http://www.bwin.com;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.bet-at-home.com;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.bet365.com;" onclick="window.open(this.href);return false;
vjerovatno imas dzeparac, platu, penziju... i ako nemas idi po mahali posudjuj i tovari sve na Zeljeznicar osvaja titulu... vidim siguran si i znas ko osvaja titulu, pa iskoristi na najbolji nacin...
isti savjet i natjecateljima u disciplini kamena s ramena sa seljacke olimpijade - BL 2011-2012, kao i svima onima koji ZNAJU da Ivica Osim namjesta sudije... uzmite pare, samo sjasite s teme... imamo ozbiljnih tema za raspravu, ne trebaju nam vase dojave...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2012, 22:51

STBoys je napisao/la:
Ti si onaj što se konama s Hadisona duboko uvlačiš u pakaš, pa si sada došao ovdje da brineš brigu za svoju Gradinu. :D Ne moraš brinuti mnogo, dobit ćete 3 komada, bez pomoći sudija. Je l' dure?[/quote]
Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.[/quote]
LIJEPO,LIJEPO BAS OD TEBE STO GOTIVIS FKS,TO ZNACI DA ISPRAVNO REZONUJES I DA TI JE POGLED BISTAR KAO SUZA... :) ALI..POSTO NAM DOLAZITE NAREDNO KOLO, JEL OK DA BUDE 2 RAZLIKE...IPAK MI MORAMO VEC SAD PRAVITI BODOVNU I GOL RAZLIKU U POHODU NA TITULU,A POCEV OD GRADINE IDUCE KOLO 4 TEKME U SARAJEVU.. :P
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 12 avg 2012, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 avg 2012, 22:52

socrates je napisao/la:
STBoys je napisao/la:
Ti si onaj što se konama s Hadisona duboko uvlačiš u pakaš, pa si sada došao ovdje da brineš brigu za svoju Gradinu. :D Ne moraš brinuti mnogo, dobit ćete 3 komada, bez pomoći sudija. Je l' dure?
Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.[/quote]
LIJEPO,LIJEPO BAS OD TEBE STO GOTIVIS FKS,TO ZNACI DA ISPRAVNO REZONUJES I DA TI JE POGLED BISTAR KAO SUZA... :) ALI..POSTO NAM DOLAZITE NAREDNO KOLO, JEL OK DA BUDE 2 RAZLIKE...IPAK MI MORAMO VEC SAD PRAVITI BODOVNU I GOL RAZLIKU U POHODUNA TITULU,A POCEV OD GRADINE IDUCE KOLO 4 TEKME U SARAJEVU.. :P[/quote]
lizite se negdje drugo
Za zivot cijeli!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 avg 2012, 22:53

subzero81 je napisao/la:i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz
Pa što diskutuješ s nama, đon obrazima?

Jao kako mi je drago što svi pjene, pa to je nevjerovatno :lol: :lol: :lol:

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 12 avg 2012, 22:54

velikim timovima suci pomažu, uvijek bilo i biće! malim timovima kao što je Borac ni Bog ne može pomoć
🔵⚪

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mavi i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []