Ma prenapuhan,fredi je napisao/la:pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Sudija je pokvario derbi ! Da nije svirao nepostojeci gol, mozda bi Zeljo dobio jer je bio bolji, a mozda i ne bi, no ne bi bilo razloga da se sada daje povoda Banjlucanima za opravdanu zalbu, i skandal...realno ako se pogleda zadnja sezona i pocetak ove dosta sudijskih odluka u korist Zelje je bilo , priznao to neko ili ne. objektivno zeljo ima kvalitetnu ekipu, i ovakve stvari ne treba.
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !

ma cist gol nema sta

Kako da ne!!!!!!!
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Nacije?majki3 je napisao/la:Rutina je vama kada glavni intervenise i kada Tomislav Cuic vidi cist gol koji pola nacije nije vidilo.To vam je rutina?
- samir_tm87
- Kontakt:
placite 
Jeste, to nam je rutina, babo nam šteli.majki3 je napisao/la:Rutina je vama kada glavni intervenise i kada Tomislav Cuic vidi cist gol koji pola nacije nije vidilo.To vam je rutina?
Zdra'o!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz
nije bolan suti dobro je sveBlueone je napisao/la:Ma prenapuhan,fredi je napisao/la:pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvoo ba
Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
- zasarajevo
- Kontakt:
Ne treba sad praviti paniku oko onog gola. I gori slucajevi se priznaju kao gol tako do ono nije strasno. Svaka cast na fizickoj spremi igraca, razbili ste ih sa igracem manje 
UEFA=MAFIA
Pa nista toliko smo jaki i imamo sirok igracki kadar da ponajbolji igrac PL sjedi na klupi. Jbg moze nam se...Tabija je napisao/la:Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Pa bolan kad god izgube, to je skandal, žalba, pres konferencije. Koga briga što će oni da se žale?GeneralBH je napisao/la:Sudija je pokvario derbi ! Da nije svirao nepostojeci gol, mozda bi Zeljo dobio jer je bio bolji, a mozda i ne bi, no ne bi bilo razloga da se sada daje povoda Banjlucanima za opravdanu zalbu, i skandal...realno ako se pogleda zadnja sezona i pocetak ove dosta sudijskih odluka u korist Zelje je bilo , priznao to neko ili ne. objektivno zeljo ima kvalitetnu ekipu, i ovakve stvari ne treba.
super onda za vas!!!Nisam ti ja svađalica iako navija za FKS!!!uzivajte plaviadmirone je napisao/la:Pa nista toliko smo jaki i imamo sirok igracki kadar da ponajbolji igrac PL sjedi na klupi. Jbg moze nam se...Tabija je napisao/la:Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebo li te seljoTabija je napisao/la:Da je Borcu udarila onako od precku cisto sumnjam zapravo 100000000000% ga sudija ne bi priznao!!Nema sanse!!Isto tako se moze reci realno da i borac sa igracem vise nista nije napravio kod 0-1 a mogli su da su znali..navijaci selje...no coment..smijesna grupa definitivno!!na kraju po meni pobjeda zelje je zasluzena s tim da ipak mislim da nije bio gol,sto neznaci da ga zeljo ne bi zabio iz igre..sta vam je ljubimcem Zebom?
Za zivot cijeli!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
http://www.bwin.com;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.bet-at-home.com;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.bet365.com;" onclick="window.open(this.href);return false;STBoys je napisao/la:Pogledaj malo strmufu unazad kad je tvog zelju Gradina tukla,pa onda mozes da se javis,pusti ovu Osimovu ligu u kojoj se zna kraj.Neutralan88 je napisao/la:STBoys je napisao/la:Fakat ste mi sad najmrzi klub,kad otimate pred kamerama kako ce biiti kad moja Gradina dodje,bruka !
na šta je liga spala, Gradina u BH telecom ligi![]()
jos da bude derby za prvaka Gradina protiv GOŠKA ludnica ima da bude 20 navijaca na trebinama![]()
![]()
vjerovatno imas dzeparac, platu, penziju... i ako nemas idi po mahali posudjuj i tovari sve na Zeljeznicar osvaja titulu... vidim siguran si i znas ko osvaja titulu, pa iskoristi na najbolji nacin...
isti savjet i natjecateljima u disciplini kamena s ramena sa seljacke olimpijade - BL 2011-2012, kao i svima onima koji ZNAJU da Ivica Osim namjesta sudije... uzmite pare, samo sjasite s teme... imamo ozbiljnih tema za raspravu, ne trebaju nam vase dojave...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ti si onaj što se konama s Hadisona duboko uvlačiš u pakaš, pa si sada došao ovdje da brineš brigu za svoju Gradinu.STBoys je napisao/la:
Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.[/quote]
LIJEPO,LIJEPO BAS OD TEBE STO GOTIVIS FKS,TO ZNACI DA ISPRAVNO REZONUJES I DA TI JE POGLED BISTAR KAO SUZA...
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 12 avg 2012, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.[/quote]socrates je napisao/la:Ti si onaj što se konama s Hadisona duboko uvlačiš u pakaš, pa si sada došao ovdje da brineš brigu za svoju Gradinu.STBoys je napisao/la:Ne moraš brinuti mnogo, dobit ćete 3 komada, bez pomoći sudija. Je l' dure?
LIJEPO,LIJEPO BAS OD TEBE STO GOTIVIS FKS,TO ZNACI DA ISPRAVNO REZONUJES I DA TI JE POGLED BISTAR KAO SUZA...
lizite se negdje drugo
Za zivot cijeli!
Pa što diskutuješ s nama, đon obrazima?subzero81 je napisao/la:i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz
Jao kako mi je drago što svi pjene, pa to je nevjerovatno
velikim timovima suci pomažu, uvijek bilo i biće! malim timovima kao što je Borac ni Bog ne može pomoć
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: TojeMojTim1921 i 9 gostiju.