HAHAHAHA... Pa vi bi to bolje prošlipayton je napisao/la:jos puno puno neretve ce proteci da vi kao mali klub budete 5% od zete
ako je njima psv sinoc uvalio 9 kom , vama bi 15

HAHAHAHA... Pa vi bi to bolje prošlipayton je napisao/la:jos puno puno neretve ce proteci da vi kao mali klub budete 5% od zete
ako je njima psv sinoc uvalio 9 kom , vama bi 15
Na Facebook stranici GOŠK-a objavljeno.LG97DM je napisao/la:Gdje je najavio to, za koji portal?Kao što je Dario Zadro najavio GOŠK ide na Koševo po sva tri boda! Kad ih je mogla dobiti mala Zeta možemo i mi riječi su stratega s Podavale.
GOŠK se ove sezone ne boji nikoga.
Ne igramo mi bunker, sta je bilo na proljeće ja onda nisam vidio nikakav bunkerSarajlijc@ je napisao/la:Ambiciozno nema sta, volio bih da se dodjete nadigravati jer mi protiv bunkera ne znamo igrat, ali ko se nadigrava ostane nadigran
Dobro je to sa tvoje strane...evo i ja sam reko da na bingu veceras dobijam 100% pa domu marjanovoLG97DM je napisao/la:Ja sam optimist u svakoj utakmici GOŠK-a, i da odu Realu u Madrid ja bi rekao da će ih GOŠK pobjediti !
Zato ja ne igram ni bingo, ni kladionicu, ni kerove... Draze mi je otic pojest hamburger nego na te prdosije uplacivatDobro je to sa tvoje strane...evo i ja sam reko da na bingu veceras dobijam 100% pa domu marjanovo![]()
Al lijepo je na 2 markice dobiti 30 ili 35 ili vise. Jest da je rijetkost ali se zakaci. Jbg , moras malo i rizikovati u zivotu. Evo zadnji put prije dvije noci...stoja na 5 parova ...uplata 15...nije lose...!!LG97DM je napisao/la:Zato ja ne igram ni bingo, ni kladionicu, ni kerove... Draze mi je otic pojest hamburger nego na te prdosije uplacivatDobro je to sa tvoje strane...evo i ja sam reko da na bingu veceras dobijam 100% pa domu marjanovo![]()
I prosle godine je koeficijent na nas bio 12 pa smo pobijedili na Kosevu. Uvijek treba biti optimista.payton je napisao/la:Al lijepo je na 2 markice dobiti 30 ili 35 ili vise. Jest da je rijetkost ali se zakaci. Jbg , moras malo i rizikovati u zivotu. Evo zadnji put prije dvije noci...stoja na 5 parova ...uplata 15...nije lose...!!LG97DM je napisao/la:Zato ja ne igram ni bingo, ni kladionicu, ni kerove... Draze mi je otic pojest hamburger nego na te prdosije uplacivatDobro je to sa tvoje strane...evo i ja sam reko da na bingu veceras dobijam 100% pa domu marjanovo![]()
Inace kvota na FCS protiv vas nece biti veca od 1.15...i to ti dosta govori![]()
Skaut1 je napisao/la:
I prosle godine je koeficijent na nas bio 12 pa smo pobijedili na Kosevu. Uvijek treba biti optimista.
Evo 4-0, nego recite kakva je igra GOŠK-a, jesu li bar sansu jednu stvorili ili akciju?pacovi_tu_ima je napisao/la:poluvrijeme sarajevo - gošk 3-0, mogla bi ovdje petarda da pukne
Za vezni red znam, a tko je igrao bocnog Jelavic ili Bekic?payton je napisao/la:ma niste vi ni losi ali realno je trebalo biti 6-2
vezni red vam je nidze veze kao i onaj lijevi bocni
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], benko21, laszlo, Proximic, Suki46 i 42 gosta.