NK GOŠK Gabela

LG97DM
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la LG97DM » 31 avg 2012, 14:38

payton je napisao/la:jos puno puno neretve ce proteci da vi kao mali klub budete 5% od zete
ako je njima psv sinoc uvalio 9 kom , vama bi 15
HAHAHAHA... Pa vi bi to bolje prošli :lol: :lol:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 31 avg 2012, 15:55

LG97DM je napisao/la:
Kao što je Dario Zadro najavio GOŠK ide na Koševo po sva tri boda! Kad ih je mogla dobiti mala Zeta možemo i mi riječi su stratega s Podavale.
GOŠK se ove sezone ne boji nikoga.
Gdje je najavio to, za koji portal?
Na Facebook stranici GOŠK-a objavljeno.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 avg 2012, 16:28

Ambiciozno nema sta, volio bih da se dodjete nadigravati jer mi protiv bunkera ne znamo igrat, ali ko se nadigrava ostane nadigran 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 31 avg 2012, 17:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Ambiciozno nema sta, volio bih da se dodjete nadigravati jer mi protiv bunkera ne znamo igrat, ali ko se nadigrava ostane nadigran 8-)
Ne igramo mi bunker, sta je bilo na proljeće ja onda nisam vidio nikakav bunker :mrgreen: :D

High

Post Postao/la High » 31 avg 2012, 17:32

Za pobjedu u prošloj sezoni vam pružam ruku, i to je zasluženo, nema šta. Ali da sad napravite neko iznenađenje na Koševu, rekao bih da je to skoro nemoguće. Ako kojim slučajem izborite neriješeni rezultat ili čak pobjedu, onda svaka čast. Ali, teško.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

payton

Post Postao/la payton » 31 avg 2012, 17:39

Ma ne treba trositi rijeci. U nedelju oko 21...vidjecemo njihov optimizam..!!
YES.WE.DID.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 31 avg 2012, 18:00

Ja sam optimist u svakoj utakmici GOŠK-a, i da odu Realu u Madrid ja bi rekao da će ih GOŠK pobjediti !

payton

Post Postao/la payton » 31 avg 2012, 20:04

LG97DM je napisao/la:Ja sam optimist u svakoj utakmici GOŠK-a, i da odu Realu u Madrid ja bi rekao da će ih GOŠK pobjediti !
Dobro je to sa tvoje strane...evo i ja sam reko da na bingu veceras dobijam 100% pa domu marjanovo ;) ;)
YES.WE.DID.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 31 avg 2012, 20:09

S'obzirom koliko je proslo od kad smo nekoga bas "rasturili" na kosevu, ja se iskreno nadam da ce te to biti vi :) Jos zbog onog debakla od prosle godine, nadam se da cemo vam naplatiti sa kamatama :) Ali et u svakom slucaju dobru tekmu prizeljkujem sa obje strane, i naravno pobjedu Sarajeva!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

payton

Post Postao/la payton » 31 avg 2012, 20:33

Kod nas je voda "boli glava" a hladna ko led. Slobodno ruku pod pipu i udri. Nema trovanja garantovano...!!!
YES.WE.DID.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 31 avg 2012, 20:36

Dobro je to sa tvoje strane...evo i ja sam reko da na bingu veceras dobijam 100% pa domu marjanovo ;) ;)
Zato ja ne igram ni bingo, ni kladionicu, ni kerove... Draze mi je otic pojest hamburger nego na te prdosije uplacivat

Bola' nije ni kod nas otrovana voda, nego su Strumfovi stomak pokvarili sladoledom iz Mostara :mrgreen:

payton

Post Postao/la payton » 31 avg 2012, 20:40

LG97DM je napisao/la:
Zato ja ne igram ni bingo, ni kladionicu, ni kerove... Draze mi je otic pojest hamburger nego na te prdosije uplacivat
Al lijepo je na 2 markice dobiti 30 ili 35 ili vise. Jest da je rijetkost ali se zakaci. Jbg , moras malo i rizikovati u zivotu. Evo zadnji put prije dvije noci...stoja na 5 parova ...uplata 15...nije lose...!!
Inace kvota na FCS protiv vas nece biti veca od 1.15...i to ti dosta govori ;) ;)
YES.WE.DID.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 31 avg 2012, 23:04

payton je napisao/la:
LG97DM je napisao/la:
Al lijepo je na 2 markice dobiti 30 ili 35 ili vise. Jest da je rijetkost ali se zakaci. Jbg , moras malo i rizikovati u zivotu. Evo zadnji put prije dvije noci...stoja na 5 parova ...uplata 15...nije lose...!!
Inace kvota na FCS protiv vas nece biti veca od 1.15...i to ti dosta govori ;) ;)
I prosle godine je koeficijent na nas bio 12 pa smo pobijedili na Kosevu. Uvijek treba biti optimista.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 01 sep 2012, 14:28

Sastav GOŠK-a (moje mišljenje)

Golman: Boris Baćak
Iako je bio užasan protiv Želje, mislim da će i sutra braniti jer ima više iskustva od Solde koji nije baš visok za golmana.

Stoperi: Zlatko Kojić i Armin Helvida
Ta dva iskusna stopera dobro surađivaju već 4. kola, bez nekih propusta i pogrešaka.

Desni bočni: Filip Žderić
Ždera se popravio za razliku od prošle sezone, vrlo dobro odrađiva posao u obrani kao i naprijed.

Lijevi bočni: Almir Bekić
Dobro se snalazi na toj poziciji (iako mu je prirodna lijevi vezni). Ima vrlo dobar prodor u napadu, dobar šut, ali loš centaršut. Dobro je odrađiva svoj posao o obrani. Sve u svemu bolje se snalazi od V. Šabanovića koji je igrao lani.

Zadnji vezni: Ante Hrkać
Zadro mora sa nekim popuniti mjesto ozljeđenog Badrova. To je zasad rana Lavova, a Hrkać se zasad tu bolje snašao od dvojice juniora Stipe Dodiga i Ivana Kvesića. Ima dobar šut, ali previše gubi lopte.

Playmaker: Miljenko Bošnjak
Bole je iskusan veznjak, od nekih suigrača je čak i za klasu bolji. Ima odlično dodavanje i nabacivanje, samo malo previše ''guši'' loptu. Vidilo se u proljetnom dijelu da je falio GOŠK-u u sredini (suspenzija).

Desni vezni: Elvis Bibić
On bi tu najvjerovatnije trebao odigrati, iako bi ja prednost dao Sinanu Ramoviću jer se Bibić baš i nije pokazao u ova 4. kola. Ima dobar šut, ali su mu dodavanja loša kao i prodor.

Lijevi vezni: Marko Grgić
Grga je vrlo brz igrač. Odličan prodor, vrlo dobro dodavanje, ali slaba realizacija što se je pokazalo u pripremnim utakmicama. Dobro obavlja i obrambene zadatke.

''Drugi napadač'' (eng. Second Striker): Sabahudin Jusufbašić
Što drugo nego sve riječi hvale. Strijelac je sva 4 dosadašnja gola Lavova, i sumnjam da će se na proljeće zadržati u Gabeli. Bio je odličan dok je igrao za Čapljinu, samo ne znam kako ga nitko nije dosad od većih klubova primjetio. Ima odličan prodor i šut. Dobar izvođač slobodnjaka, često puca sa distance (što mu se isplatilo).

Napadač: Andrija Milinković
Klasična špica. Dobar u igri glavom, ima vrlo dobar šut. Nije baš imao sreće u završnicama (neiskustvo), vrlo je spor (zbog visine 203 cm) ali se dobro snalazi u kaznenom prostoru.

Ovo je standardna formacija GOŠK-a, ali protiv Sarajeva to najvjerovatnije neće izgledati ovako. Pošto Milinković ima žute kartone, u napad će prijeći Grgić, na lijevog veznog Bekić, a na lijevog bočnog Jelavić (jer treba Lavovima jedan Gabeljan u prvoj momčadi)

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 02 sep 2012, 16:14

Skaut1 je napisao/la:
I prosle godine je koeficijent na nas bio 12 pa smo pobijedili na Kosevu. Uvijek treba biti optimista.

mozemo do boda sigurno !
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 02 sep 2012, 19:48

poluvrijeme sarajevo - gošk 3-0, mogla bi ovdje petarda da pukne 8-)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 02 sep 2012, 20:45

pacovi_tu_ima je napisao/la:poluvrijeme sarajevo - gošk 3-0, mogla bi ovdje petarda da pukne 8-)
Evo 4-0, nego recite kakva je igra GOŠK-a, jesu li bar sansu jednu stvorili ili akciju?

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 02 sep 2012, 21:01

Najavili ste neko iznenađenje, je l' tako? :lol:
ESTRANEI ALLA MASSA

payton

Post Postao/la payton » 02 sep 2012, 21:34

ma niste vi ni losi ali realno je trebalo biti 6-2
vezni red vam je nidze veze kao i onaj lijevi bocni
YES.WE.DID.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 02 sep 2012, 21:35

payton je napisao/la:ma niste vi ni losi ali realno je trebalo biti 6-2
vezni red vam je nidze veze kao i onaj lijevi bocni
Za vezni red znam, a tko je igrao bocnog Jelavic ili Bekic?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac i 47 gostiju.