Sastav GOŠK-a (moje mišljenje)
Golman: Boris Baćak
Iako je bio užasan protiv Želje, mislim da će i sutra braniti jer ima više iskustva od Solde koji nije baš visok za golmana.
Stoperi: Zlatko Kojić i Armin Helvida
Ta dva iskusna stopera dobro surađivaju već 4. kola, bez nekih propusta i pogrešaka.
Desni bočni: Filip Žderić
Ždera se popravio za razliku od prošle sezone, vrlo dobro odrađiva posao u obrani kao i naprijed.
Lijevi bočni: Almir Bekić
Dobro se snalazi na toj poziciji (iako mu je prirodna lijevi vezni). Ima vrlo dobar prodor u napadu, dobar šut, ali loš centaršut. Dobro je odrađiva svoj posao o obrani. Sve u svemu bolje se snalazi od V. Šabanovića koji je igrao lani.
Zadnji vezni: Ante Hrkać
Zadro mora sa nekim popuniti mjesto ozljeđenog Badrova. To je zasad rana Lavova, a Hrkać se zasad tu bolje snašao od dvojice juniora Stipe Dodiga i Ivana Kvesića. Ima dobar šut, ali previše gubi lopte.
Playmaker: Miljenko Bošnjak
Bole je iskusan veznjak, od nekih suigrača je čak i za klasu bolji. Ima odlično dodavanje i nabacivanje, samo malo previše ''guši'' loptu. Vidilo se u proljetnom dijelu da je falio GOŠK-u u sredini (suspenzija).
Desni vezni: Elvis Bibić
On bi tu najvjerovatnije trebao odigrati, iako bi ja prednost dao Sinanu Ramoviću jer se Bibić baš i nije pokazao u ova 4. kola. Ima dobar šut, ali su mu dodavanja loša kao i prodor.
Lijevi vezni: Marko Grgić
Grga je vrlo brz igrač. Odličan prodor, vrlo dobro dodavanje, ali slaba realizacija što se je pokazalo u pripremnim utakmicama. Dobro obavlja i obrambene zadatke.
''Drugi napadač'' (eng. Second Striker): Sabahudin Jusufbašić
Što drugo nego sve riječi hvale. Strijelac je sva 4 dosadašnja gola Lavova, i sumnjam da će se na proljeće zadržati u Gabeli. Bio je odličan dok je igrao za Čapljinu, samo ne znam kako ga nitko nije dosad od većih klubova primjetio. Ima odličan prodor i šut. Dobar izvođač slobodnjaka, često puca sa distance (što mu se isplatilo).
Napadač: Andrija Milinković
Klasična špica. Dobar u igri glavom, ima vrlo dobar šut. Nije baš imao sreće u završnicama (neiskustvo), vrlo je spor (zbog visine 203 cm) ali se dobro snalazi u kaznenom prostoru.
Ovo je standardna formacija GOŠK-a, ali protiv Sarajeva to najvjerovatnije neće izgledati ovako. Pošto Milinković ima žute kartone, u napad će prijeći Grgić, na lijevog veznog Bekić, a na lijevog bočnog Jelavić (jer treba Lavovima jedan Gabeljan u prvoj momčadi)
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.