FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 11:18

Bez gola primljenog pobijediti, to bi bilo odlično.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 02 sep 2012, 12:07

Termin je preloš i zbog trke i zbog košarkaške reprezentacije, ali šta se može.

2:0 je ipak mjera, uz bolju igru nego u prethodnim tekmama.

SARAJEVO ŠAMPION :!:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 02 sep 2012, 13:09

rega prenos na areni,jel tako :!: :?: :?:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 13:10

Nema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 02 sep 2012, 13:16

High je napisao/la:Nema.
sto ne bi bio..sta je s onim sve domace bice na areni??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 02 sep 2012, 13:27

socrates je napisao/la:
High je napisao/la:Nema.
sto ne bi bio..sta je s onim sve domace bice na areni??
E pa ova nece.

High

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 13:41

Što se mene tiče, najbolje bi bilo ukinuti ove prijenose.

alibi

Post Postao/la alibi » 02 sep 2012, 14:36

High je napisao/la:Što se mene tiče, najbolje bi bilo ukinuti ove prijenose.
Bog te cuo.Idemo braco bordo krvi svi na kosevo.Jel treba da se zapita neko sta i kako.Zna se put koseva i bodriti klub.VOLIM TE RAJVOSA.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 sep 2012, 14:40

High je napisao/la:Što se mene tiče, najbolje bi bilo ukinuti ove prijenose.
Nemoj tako, ima brace koja ne mogu gledati uzivo Sarajevo ;) Uostalom protiv Veleza na areni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 14:43

Svi bi da dobiju na gotovo, da se ne pomjeraju iz fotelja, a da ujedno gledaju tekmu i pljuju po forumima. Ja kad ne gledam Sarajevo uživo sa tribine, stid me na forumu pisati išta, jer osjećam da nisam obavio svoju dužnost i pratio svoj klub. Ali eto, uvijek ima ovih što vole Sarajevo na neki svoj način. Protiv Veleža bi trebao biti spektakl, pogotovo ako bi se večeras GOŠK mlatnuo i kad bi se uzelo tri boda.

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 02 sep 2012, 14:48

Karaj Goska ale, karaj Goska ale, karaja Goska alee, Sarajevo volim te !

Svi na Sjever !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 sep 2012, 14:48

pa ne mogu svi doci druze

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 sep 2012, 14:48

High je napisao/la:Svi bi da dobiju na gotovo, da se ne pomjeraju iz fotelja, a da ujedno gledaju tekmu i pljuju po forumima. Ja kad ne gledam Sarajevo uživo sa tribine, stid me na forumu pisati išta, jer osjećam da nisam obavio svoju dužnost i pratio svoj klub. Ali eto, uvijek ima ovih što vole Sarajevo na neki svoj način. Protiv Veleža bi trebao biti spektakl, pogotovo ako bi se večeras GOŠK mlatnuo i kad bi se uzelo tri boda.
Trebalo bi i veceras biti 5000 ali bice vjerovatno 1000 :roll:

High

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 14:51

Naravno da ne mogu svi doći, i niko ništa ne kaže protiv njih. Posao, škola, obaveze, daljina, bolest (ne daj Bože). Samo ne mogu shvatiti da svi ne mogu zbog ovih navedenih razloga doći. Ima neka manja grupa koja stvarno ne može, ali vjeruj, ima dosta njih kojima je teško skoknuti do Koševa iz nekih lijevih razloga. Ali, dok ima budala na sjeveru, i ovaj klub će postojati.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 02 sep 2012, 14:53

Realno,ako ne bude bar 3 hiljade na Kosevo to je bruka.Ne znam sta da je u pitanju,kosarka,trka,bilo sta mora biti barem 3 hiljade.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

High

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 14:56

Za one koji neće biti u prilici učestvovati u "Giru" važno je napomenuti da će u vrijeme održavanja ove utrke, od 17 do 19 sati, saobraćaj biti privremeno obustavljen u ulicama Bulevar Mimana Sinana, "G" transverzala, Ramiza Salčina, Lukavička cesta, Ante Babića, Bulevar Meše Selimovića, Zmaja od Bosne, Hiseta, Obala Kulina Bana, Telali, Mula Mustafe Bašeskije, Maršala Tita i Vrbanja.
Obratite pažnju na ovo obavještenje, ipak će biti obustava saobraćaja. Krenite nešto ranije prema Koševu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 sep 2012, 14:58

A jebla ih obustava :roll:

High

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 15:00

Utakmica košarkaške reprezentacije će zajebati posjetu večeras, kao i ovaj usrani biciklistički đir. Ali, kako god, i 3 milje će biti malo večeras.

alibi

Post Postao/la alibi » 02 sep 2012, 15:11

High je napisao/la:Svi bi da dobiju na gotovo, da se ne pomjeraju iz fotelja, a da ujedno gledaju tekmu i pljuju po forumima. Ja kad ne gledam Sarajevo uživo sa tribine, stid me na forumu pisati išta, jer osjećam da nisam obavio svoju dužnost i pratio svoj klub. Ali eto, uvijek ima ovih što vole Sarajevo na neki svoj način. Protiv Veleža bi trebao biti spektakl, pogotovo ako bi se večeras GOŠK mlatnuo i kad bi se uzelo tri boda.
Vjeruj brate da sam ti isti.Gro puta sam "izmajmunisao" da bi gledao tekmu(kuci il na strani) ne bitno.Al mi nikad dok sam ziv nece biti jasno da masa nasih "navijaca" ce ostati ili neke druge "obaveze" "naci" i tako propustiti utakmicu voljenog nam kluba.Pa i masa pozera koja i dodje me uzasno nervira,dodje na utakmicu i onda palamudi.Nije trebao onda ni doci,ostani kuci **** se.NAVIJAJ kad si na utakmici.Zar je bitno protiv koga igramo,dal je to Gosk ili Levski NAVIJAJ tih 90 min,Nce ti KRUNA s glave pasti.I ja se raspisao,odoh sad valja se probiti do koseva pored ovih silnih biciklista.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 02 sep 2012, 15:16

High je napisao/la:Utakmica košarkaške reprezentacije će zajebati posjetu večeras, kao i ovaj usrani biciklistički đir. Ali, kako god, i 3 milje će biti malo večeras.
Kako ce brate pravom navijacu jednog kluba u ovom slucaju Sarajeva jedna kosarkaska utakmica biti razlog da ne ode na stadion i ne podrzi svoj ti opet u ovom slucaju Sarajevo! Takvi nam vala i ne trebaju sto se mene tice!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 14 gostiju.