To je problem nas iz BiH.. Dok je derbi, proslava ili vazna utakmica u Europi gdje su velike sanse da prodjemo ima nas 15.-20.000 .. Kada se igraju utakmice Premijer lige max 5000, jos ako je prijenos tek je onda pusiona..Sarajlijc@ je napisao/la:Trebalo bi i veceras biti 5000 ali bice vjerovatno 1000High je napisao/la:Svi bi da dobiju na gotovo, da se ne pomjeraju iz fotelja, a da ujedno gledaju tekmu i pljuju po forumima. Ja kad ne gledam Sarajevo uživo sa tribine, stid me na forumu pisati išta, jer osjećam da nisam obavio svoju dužnost i pratio svoj klub. Ali eto, uvijek ima ovih što vole Sarajevo na neki svoj način. Protiv Veleža bi trebao biti spektakl, pogotovo ako bi se večeras GOŠK mlatnuo i kad bi se uzelo tri boda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma sigurno misli na raju koja bi onako dosla da pogleda Sarajevo,al ce ovaj put mozda odabrati repku...bitan je svaki koji ce platiti kartu pgt za istok i zapad...itekako su nam potrebni...HannahMontana je napisao/la:Kako ce brate pravom navijacu jednog kluba u ovom slucaju Sarajeva jedna kosarkaska utakmica biti razlog da ne ode na stadion i ne podrzi svoj ti opet u ovom slucaju Sarajevo! Takvi nam vala i ne trebaju sto se mene tice!!High je napisao/la:Utakmica košarkaške reprezentacije će zajebati posjetu večeras, kao i ovaj usrani biciklistički đir. Ali, kako god, i 3 milje će biti malo večeras.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sranja kad nemas s kim ici 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vjeruj te da prenos uopste ne utice na posjetu ko ce je nanijetio taj ce doci, cisto sumnjam da ima navijaca koji zbog prenosa ne zele ici na utakmicu.On bi sjedio kod kuce i da nema prenosa. A prenos dobro dodje ovima sa strane koji zele pogledati a nisu iz sa.
Ma ima ko hoće! Mislim da će na sjeveru biti 2 milje, što i nije loše za jedan GOŠK.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cijene karata?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- theprodigy
- Kontakt:
normalno da ne utice, oni sto stalno dolaze doci ce bez obzira na prenos, meni je drago zbog nasih navijaca sirom BiH da ima prenos, da mogu pratiti ljudi, ne zive svi u sa ili blizinidamirfile je napisao/la:Vjeruj te da prenos uopste ne utice na posjetu ko ce je nanijetio taj ce doci, cisto sumnjam da ima navijaca koji zbog prenosa ne zele ici na utakmicu.On bi sjedio kod kuce i da nema prenosa. A prenos dobro dodje ovima sa strane koji zele pogledati a nisu iz sa.
cjene karata
sjever 5
istok 7
zapad 8
5 sjever..ipetm je napisao/la:Cijene karata?
istok i zapad 8
FK SARAJEVO.
Mala korekcija:
ISTOK - 7 KM
ZAPAD - 8KM
ISTOK - 7 KM
ZAPAD - 8KM
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vrijeme je da se i Sarajevo uživo pogleda...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
vala nista ti nece faliti...nadam se da ce biti sto vise golova da uzivas...4:1 za FKS samo za tebe..ipetm je napisao/la:Vrijeme je da se i Sarajevo uživo pogleda...
FK SARAJEVO.
Ma biće golova sigurno, popustit će vručina, valjda GOŠK neće parkirat autobus pred golom...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Oprezno samo, i pobjeda je tu. Naši će imati u glavi onaj poraz u prošloj sezoni od njih, i zbog toga ne vjerujem da će gosti imati nešto puno prostora na terenu. Zbog ove obustave saobraćaja se mora malo ranije krenuti. Tako da, lijep pozdrav i nadam se da ćemo večeras ovdje komentarisati pobjedu Sarajeva.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
jel to nema prijenos na areni
ima li neko kakav link slucajno ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
1-0 Hadzic 
3-0 lideri ponovo,akobogda ovo odrzati do zadnjeg kola. 
Nakon ove tekme ponovo gledate nama u ledjananek je napisao/la:Saka jada...
Gudbaj strumfovi
-
old school
- Kontakt:
samo polahko dolčaze vam ozbiljniji protivnici polahko a i nema vise kuci utakmicu vise od nas igrati,tako da tek se sad spremite pitarciciamypitar je napisao/la:3-0 lideri ponovo,akobogda ovo odrzati do zadnjeg kola.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Svaka cast igracima!