FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez gola primljenog pobijediti, to bi bilo odlično.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Termin je preloš i zbog trke i zbog košarkaške reprezentacije, ali šta se može.
2:0 je ipak mjera, uz bolju igru nego u prethodnim tekmama.
SARAJEVO ŠAMPION
2:0 je ipak mjera, uz bolju igru nego u prethodnim tekmama.
SARAJEVO ŠAMPION
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Nema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sto ne bi bio..sta je s onim sve domace bice na areni??High je napisao/la:Nema.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
E pa ova nece.socrates je napisao/la:sto ne bi bio..sta je s onim sve domace bice na areni??High je napisao/la:Nema.
Što se mene tiče, najbolje bi bilo ukinuti ove prijenose.
Bog te cuo.Idemo braco bordo krvi svi na kosevo.Jel treba da se zapita neko sta i kako.Zna se put koseva i bodriti klub.VOLIM TE RAJVOSA.High je napisao/la:Što se mene tiče, najbolje bi bilo ukinuti ove prijenose.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoj tako, ima brace koja ne mogu gledati uzivo SarajevoHigh je napisao/la:Što se mene tiče, najbolje bi bilo ukinuti ove prijenose.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Svi bi da dobiju na gotovo, da se ne pomjeraju iz fotelja, a da ujedno gledaju tekmu i pljuju po forumima. Ja kad ne gledam Sarajevo uživo sa tribine, stid me na forumu pisati išta, jer osjećam da nisam obavio svoju dužnost i pratio svoj klub. Ali eto, uvijek ima ovih što vole Sarajevo na neki svoj način. Protiv Veleža bi trebao biti spektakl, pogotovo ako bi se večeras GOŠK mlatnuo i kad bi se uzelo tri boda.
Karaj Goska ale, karaj Goska ale, karaja Goska alee, Sarajevo volim te !
Svi na Sjever !
Svi na Sjever !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ne mogu svi doci druze
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Trebalo bi i veceras biti 5000 ali bice vjerovatno 1000High je napisao/la:Svi bi da dobiju na gotovo, da se ne pomjeraju iz fotelja, a da ujedno gledaju tekmu i pljuju po forumima. Ja kad ne gledam Sarajevo uživo sa tribine, stid me na forumu pisati išta, jer osjećam da nisam obavio svoju dužnost i pratio svoj klub. Ali eto, uvijek ima ovih što vole Sarajevo na neki svoj način. Protiv Veleža bi trebao biti spektakl, pogotovo ako bi se večeras GOŠK mlatnuo i kad bi se uzelo tri boda.
Naravno da ne mogu svi doći, i niko ništa ne kaže protiv njih. Posao, škola, obaveze, daljina, bolest (ne daj Bože). Samo ne mogu shvatiti da svi ne mogu zbog ovih navedenih razloga doći. Ima neka manja grupa koja stvarno ne može, ali vjeruj, ima dosta njih kojima je teško skoknuti do Koševa iz nekih lijevih razloga. Ali, dok ima budala na sjeveru, i ovaj klub će postojati.
- kupus army
- Kontakt:
Realno,ako ne bude bar 3 hiljade na Kosevo to je bruka.Ne znam sta da je u pitanju,kosarka,trka,bilo sta mora biti barem 3 hiljade.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Obratite pažnju na ovo obavještenje, ipak će biti obustava saobraćaja. Krenite nešto ranije prema Koševu.Za one koji neće biti u prilici učestvovati u "Giru" važno je napomenuti da će u vrijeme održavanja ove utrke, od 17 do 19 sati, saobraćaj biti privremeno obustavljen u ulicama Bulevar Mimana Sinana, "G" transverzala, Ramiza Salčina, Lukavička cesta, Ante Babića, Bulevar Meše Selimovića, Zmaja od Bosne, Hiseta, Obala Kulina Bana, Telali, Mula Mustafe Bašeskije, Maršala Tita i Vrbanja.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A jebla ih obustava 
Utakmica košarkaške reprezentacije će zajebati posjetu večeras, kao i ovaj usrani biciklistički đir. Ali, kako god, i 3 milje će biti malo večeras.
Vjeruj brate da sam ti isti.Gro puta sam "izmajmunisao" da bi gledao tekmu(kuci il na strani) ne bitno.Al mi nikad dok sam ziv nece biti jasno da masa nasih "navijaca" ce ostati ili neke druge "obaveze" "naci" i tako propustiti utakmicu voljenog nam kluba.Pa i masa pozera koja i dodje me uzasno nervira,dodje na utakmicu i onda palamudi.Nije trebao onda ni doci,ostani kuci **** se.NAVIJAJ kad si na utakmici.Zar je bitno protiv koga igramo,dal je to Gosk ili Levski NAVIJAJ tih 90 min,Nce ti KRUNA s glave pasti.I ja se raspisao,odoh sad valja se probiti do koseva pored ovih silnih biciklista.High je napisao/la:Svi bi da dobiju na gotovo, da se ne pomjeraju iz fotelja, a da ujedno gledaju tekmu i pljuju po forumima. Ja kad ne gledam Sarajevo uživo sa tribine, stid me na forumu pisati išta, jer osjećam da nisam obavio svoju dužnost i pratio svoj klub. Ali eto, uvijek ima ovih što vole Sarajevo na neki svoj način. Protiv Veleža bi trebao biti spektakl, pogotovo ako bi se večeras GOŠK mlatnuo i kad bi se uzelo tri boda.
- HannahMontana
- Kontakt:
Kako ce brate pravom navijacu jednog kluba u ovom slucaju Sarajeva jedna kosarkaska utakmica biti razlog da ne ode na stadion i ne podrzi svoj ti opet u ovom slucaju Sarajevo! Takvi nam vala i ne trebaju sto se mene tice!!High je napisao/la:Utakmica košarkaške reprezentacije će zajebati posjetu večeras, kao i ovaj usrani biciklistički đir. Ali, kako god, i 3 milje će biti malo večeras.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!