Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Raul_64
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Raul_64 » 28 sep 2012, 19:23

Adi_Zepce je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Predsjednik Atletica,Enrique Cerezo poručio: "Falcao no está en venta" ;)
Citam da je kazao da je Radamel sretan u Madridu,te da ih ne zanima ponuda Chelsea :mrgreen:
Ne mora se seliti iz Madrida ako Atletiko vec bude morao ga prodati :ugeek:
Realno,vise sanse ima da ga Atletico proda Rudaru iz Ugljevika nego Realu :lol:
One can only hope :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 sep 2012, 14:32

slika
U nedjelju na El Pratu Espanyol docekuje Atletico Madrid. 8-)

Espanyol posljednjih nekoliko sezona redovito zavrsava u sredini tablice i bez sanse za osvajanjem mjesta koje bi im donijelo ucesce u Evropi . Ipak, sudeci po igrama na pocetku ove sezone, Espanyol bi mogao imati dosta problema oko opstanka . Iako sama igra i nije toliko losa koliko to govore rezultati , prvenstveni njihov problem sto imaju velikih problema sa koncentracijom i primaju glupe golove, pogotovo pred kraj . Protiv Levantea mislim da su vodili sa 2-0 na poluvremenu ,i onda u samom finishu primili 2 gola koja su ih kostala bodova . Ista prica i protiv Athletica .

Po meni dosta su slabiji u odnosu na proslu sezonu . Ostali su bez nekih bitnih igraca iz prosle sezone poput Alvara ,Weisa,Coutinha,Javi Marqueza,Didac Ville. Doveli su i neke dobre igrace poput Simaa,Stuania,Longa,Wakasa.,Colotta...Ali mislim da su to ipak manje kvalitetni igraci od gore navedenih .

Iskusni stoper Colotto bi trebao debitovati protiv Atletica . Sto je dobra vijest za Pericose ,jer Imali su dosta problema u prethodnim utakmicama kada je zadnja linija u pitanju ,tako da se nadaju da ce s njim dobiti neku sigurnost u odbrani .

Sto se Atletica tice,nece biti Falcaa definitivno :| ipak Colo ne zeli rizikovati nista ,zeli ga odmoriti za Malagu .
To je prilika za mrtvog Adriana da se konacno trgne . Nije igrao protiv Betisa,sto znaci da takav svijez,i odmoran mora pokazati vise . Cebolla i Costa su u sjajnoj formi ,a kada bi im se jos pridruzio Adrian , Falcaov izostanak vjerujem da se nebi previse ni osjetio . Licno ocekujem tesku utakmicu . Bojim se da Atleti ne izgori u ovoj prevelikoj euforiji . I da, ocekujem koji penal u nasu korist :ugeek: yawn .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2012, 10:46

Ocekivani sastavi za dvoboj na Cornelli, bez El Tigrea :( , gdje Atleti mora pokazati da nije one man team ;)

Costa u napadu 8-) , a Adrian na klupi, opet ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 11:57

[youtube][/youtube]
8-) 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 21:02

Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Mario, Tiago; Arda Turan, Raul García, Koke; Diego Costa

Ipak Tiago :? uvijek me neka nervoza uhvati kada on igra na sredini terena . Steta,nema Adriana . Valjda udje u drugom poluvremenu .

axwl
Kontakt:

Post Postao/la axwl » 30 sep 2012, 21:49

stream ???

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 30 sep 2012, 22:05

live stream: http://www.thefirstrow.eu/watch/144180/ ... adrid.html
raul garcia, opet zabija

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 22:29

Fin let RG 8-) . Zabio u proslom kolu Betisu ,evo sada opet ...Nice . Espanyol jako los . Ne pamtim jadniji Espanyol ,uvijek su igrali nabrijani protiv Atletica . Atletico dobro odigrao prvih 45 min ,nista posebno,ali dovoljno da se kontrolise utakmica . Mario i RG najbolji . Koke los,tako da treba ocekivati Cebollu ili Adriana . Nadam se da ona povreda Arde nije ozbiljna :? jos samo fali da se ponajbolji igrac povrijedi .

Btw kako su mocni ovi crni dresovi slika

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 30 sep 2012, 23:20

Bitna pobjeda nad mrskim klubom.
Samo gazi!!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 23:48

Poprilicno lose drugo poluvrijeme . Svjesno se Atleti povukao ,da ne kazem parkirao autobus :D i branio rezultat.
Espaynol totalno bezopasan . Osim onog suta sa 100 metara ,nista vise nisu mogli napraviti .
Sto je dobro ,jer ovakve tekme smo redovno kiksali u proslosti . I to uglavnom u finishu utakmica bi primali neke glupe golove . Sada toga nema vise . ;) Pobijeda jos vise dobija na znacaju zbog toga sto je Atleti igrao bez najboljeg napadaca u Galaksiji 8-) .

Da nije bilo onog lopovluka sinoc ,mozda bi sada bili lideri,ali bice prilike i u sljedecem kolu .

Barsa-Madrid

Atleti- Malaga
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 30 sep 2012, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2012, 23:49

Uh, opet na mišiće i uz dramu do zadnje sekunde uz veliko olakšanje nakon zadnjeg zvižduka. :mrgreen:

Cholo je išao zatvoriti tekmu i uveo trećeg DEF veznog na poluvremenu tako da je bilo jasno da će se stvarati manje prilika, što se moglo skupo platiti jer je Espanyol odmah zagospodario igrom i u nekoliko navrata došao blizu gola.

Diego Costa je odigrao i otrčao odlično, pritisak konstantan od prve do osamdesete minute kad je ostao potpuno iscrpljen. Fali mu mirnoće u završnici, ali sve nadoknađuje velikim radom. Brzo napreduje, a pod Cholom će biti i bolji.

Adrian ušao pred kraj i po meni bio dobar, imao odličnu priliku kad je sa linije skinuo neko iz Espanyola (možda i rukom), ali je opet pokazao da je nesiguran i voli komplicirati nažalost čak i kad ne treba.

Dakle Atleti ima tri dobra napadača i to je veliki plus u odnosu na prošlu sezonu, a još više što dvojica, kad zatreba, mogu pokriti i na krilu ;)

Iduća tekma je kontra Plzena u EL na Calderonu, a onda derbi protiv Malage, također kući 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 sep 2012, 23:49

Rutinski do 3 boda , donjeli ste mi pare :) 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 23:51

Cestitam na pobjedi. Kao sto znas, nisam je ocekivao i vjerujem da ste strepili zadnjih deset minuta. Je'benica lave, za malo oni pokusaji glavom kod prekida da udju. Evo vas "Kur'ton" spasi :D
U narednom kolu, paradoksalno zvuci, ali cemo vam pomoci da se dokopate prvog mjesta. Sve sto trebate uraditi je pobijediti Malagu, ostalo prepustite komsijama. 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 23:55

ANTIFA ! je napisao/la:Rutinski do 3 boda , donjeli ste mi pare :) 8-)
Cestitke , ja sam samo cekao da Espanyol zabije gol za 120 km ,ali eto ,draza mi je pobijeda Atletica... j'bes pare :mrgreen:

Ferdy ,Adrian je mogao mnogo bolje reagovati u onoj situaciji . Bezveze je zakomplicirao :roll:

Komso :mrgreen: drzim te za rijec 8-)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 okt 2012, 08:04

Čestitke .. dobro napredujete... svaka čast! :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 okt 2012, 09:30

Ocjene za sinoćnji trijumf na Cornelli :D

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 okt 2012, 10:03

D10S je napisao/la:Cestitam na pobjedi. Kao sto znas, nisam je ocekivao i vjerujem da ste strepili zadnjih deset minuta. Je'benica lave, za malo oni pokusaji glavom kod prekida da udju. Evo vas "Kur'ton" spasi :D
U narednom kolu, paradoksalno zvuci, ali cemo vam pomoci da se dokopate prvog mjesta. Sve sto trebate uraditi je pobijediti Malagu, ostalo prepustite komsijama. 8-)
Ne znam bil se smijao na ovo il sta vec ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 okt 2012, 11:44

Prosle godine Atletico je bio prijetnja u svakom slucaju,jaki ko zemlja ali opet nedovoljno iskusni i smireni u situacijama gdje se treba utakmica odradit a ne pokazivat silu..
Ove godine Atleti je ozbiljniji 10x i cak mislim da bi se mogli primaket Barci i Realu manje nego Valencia zadnjih par godina..
Velika je steta sto ne igrate LP jer mislim da bi bili konkurenti za najvise..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 okt 2012, 19:27

L_blancos je napisao/la:Prosle godine Atletico je bio prijetnja u svakom slucaju,jaki ko zemlja ali opet nedovoljno iskusni i smireni u situacijama gdje se treba utakmica odradit a ne pokazivat silu..
Ove godine Atleti je ozbiljniji 10x i cak mislim da bi se mogli primaket Barci i Realu manje nego Valencia zadnjih par godina..
Velika je steta sto ne igrate LP jer mislim da bi bili konkurenti za najvise..
Mozda je bilo i do Manzana :D eh,da je Colo od pocetka prosle sezone bio na klupi :roll: . Naravno,prosle sezone dosta novih igraca ,i trebalo je vremena da se sve to uigra,tako da se i nije moglo ocekivati mnogo . Ali eto , u svakom slucaju ,na kraju se ispostavilo da je sezona bila uspjesna ...jer je osvojena evropska titula . Opet ostaje zal za LP ...jer , da je Colo vodio ekipu od pocetka prosle sezone ,siguran sam da bi sada Atletico igrao LP. A slazem se da bi razlika izmedju drugog i trece ove sezone mogla biti manja nego prijasnjih godina . Real je fino poceo :mrgreen:

Citam da ce Colo odmarati Falcaa,Ardu,Thiaga i jos neke prvotimce protiv Plzena . Tu ocekujem rutinsku povredu .
Onda u nedelju najteza tekma do sada u prvenstvu . Bas sam gledao danas snimak susreta Malage i Betisa . Gdje je Malaga slavila sa 4-0 .Jes' da je Malagi znatno bio olaksan posao nakon iskljucenja Casta,ali i pored toga nije lako utrpati 4 komada Betisu . Ljudi znaju igrati lopte, u pravom smislu te rijeci .Igraju jako lijepo . Deluje na prvi pogled sve fino, lagano kombinovanje, gradjenje akcije, pasovi...odbrana koju predvodi Demichelis djeluje jako sigurno .

Imaju odlicne krilne igrace . Joaquin prozivljava svoju drugu mladost .igra fenomenalno . Tu je i Eliseu koji je prosle sezone zabio jednu golcinu Atleticu . Lik se ne libi sutati sa 30 m . U napadu imaju Saviolu,za kojeg vazi isto sto i za Joaquina . No svakako da je najbolji igrac tog tima Isco . Stoga kljuc meca je zaustaviti Isca, koji je organizator igre , Ima sjajnu viziju igre, opasan je prema golu, odgovoran i zahvalan igrac. Za Malagu bi problem mogao predstavljati to sto Pele nema neku sirinu na klupi . Tako da ne moze izvrsiti neke rotacije u timu , pa je primoran igrati s istim timom u LP i Primeri . A nakon teskog gostovanja Andrechtu ,vjerujem da dolaze na Calderon dosta izmoreni .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 okt 2012, 11:38

Veceras Colo odmara 5-6 prvotimaca , I pored toga pobjeda nebi trebala doci u pitanje .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.