Costa u napadu

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Cestitke , ja sam samo cekao da Espanyol zabije gol za 120 km ,ali eto ,draza mi je pobijeda Atletica... j'bes pareANTIFA ! je napisao/la:Rutinski do 3 boda , donjeli ste mi pare![]()

Ne znam bil se smijao na ovo il sta vec ..D10S je napisao/la:Cestitam na pobjedi. Kao sto znas, nisam je ocekivao i vjerujem da ste strepili zadnjih deset minuta. Je'benica lave, za malo oni pokusaji glavom kod prekida da udju. Evo vas "Kur'ton" spasi
U narednom kolu, paradoksalno zvuci, ali cemo vam pomoci da se dokopate prvog mjesta. Sve sto trebate uraditi je pobijediti Malagu, ostalo prepustite komsijama.
Mozda je bilo i do ManzanaL_blancos je napisao/la:Prosle godine Atletico je bio prijetnja u svakom slucaju,jaki ko zemlja ali opet nedovoljno iskusni i smireni u situacijama gdje se treba utakmica odradit a ne pokazivat silu..
Ove godine Atleti je ozbiljniji 10x i cak mislim da bi se mogli primaket Barci i Realu manje nego Valencia zadnjih par godina..
Velika je steta sto ne igrate LP jer mislim da bi bili konkurenti za najvise..
Vidi se da ne pratis,sastav i vise nego dovoljan za pobjedu,nije lud Cholo da trosi glavne igrace u ovakvoj utakmici jos pogotovo sto se igra za vikend bitna utakmica sa Malagom.FKKrajina je napisao/la:je*o gaa....ja cekam jos Atletico i to ga dodao kao treci par i vidi sastava u pm.... Ne pratim bas najbolje AM,ali mi ne izgleda nesto opasan sastav....sranje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.