One can only hopeAdi_Zepce je napisao/la:Realno,vise sanse ima da ga Atletico proda Rudaru iz Ugljevika nego RealuRaul_64 je napisao/la:Ne mora se seliti iz Madrida ako Atletiko vec bude morao ga prodati :ugeek:Adi_Zepce je napisao/la:Predsjednik Atletica,Enrique Cerezo poručio: "Falcao no está en venta"![]()
Citam da je kazao da je Radamel sretan u Madridu,te da ih ne zanima ponuda Chelsea
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

U nedjelju na El Pratu Espanyol docekuje Atletico Madrid.
Espanyol posljednjih nekoliko sezona redovito zavrsava u sredini tablice i bez sanse za osvajanjem mjesta koje bi im donijelo ucesce u Evropi . Ipak, sudeci po igrama na pocetku ove sezone, Espanyol bi mogao imati dosta problema oko opstanka . Iako sama igra i nije toliko losa koliko to govore rezultati , prvenstveni njihov problem sto imaju velikih problema sa koncentracijom i primaju glupe golove, pogotovo pred kraj . Protiv Levantea mislim da su vodili sa 2-0 na poluvremenu ,i onda u samom finishu primili 2 gola koja su ih kostala bodova . Ista prica i protiv Athletica .
Po meni dosta su slabiji u odnosu na proslu sezonu . Ostali su bez nekih bitnih igraca iz prosle sezone poput Alvara ,Weisa,Coutinha,Javi Marqueza,Didac Ville. Doveli su i neke dobre igrace poput Simaa,Stuania,Longa,Wakasa.,Colotta...Ali mislim da su to ipak manje kvalitetni igraci od gore navedenih .
Iskusni stoper Colotto bi trebao debitovati protiv Atletica . Sto je dobra vijest za Pericose ,jer Imali su dosta problema u prethodnim utakmicama kada je zadnja linija u pitanju ,tako da se nadaju da ce s njim dobiti neku sigurnost u odbrani .
Sto se Atletica tice,nece biti Falcaa definitivno
To je prilika za mrtvog Adriana da se konacno trgne . Nije igrao protiv Betisa,sto znaci da takav svijez,i odmoran mora pokazati vise . Cebolla i Costa su u sjajnoj formi ,a kada bi im se jos pridruzio Adrian , Falcaov izostanak vjerujem da se nebi previse ni osjetio . Licno ocekujem tesku utakmicu . Bojim se da Atleti ne izgori u ovoj prevelikoj euforiji . I da, ocekujem koji penal u nasu korist :ugeek: yawn .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za dvoboj na Cornelli, bez El Tigrea
, gdje Atleti mora pokazati da nije one man team
Costa u napadu
, a Adrian na klupi, opet

Costa u napadu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Mario, Tiago; Arda Turan, Raul García, Koke; Diego Costa
Ipak Tiago
uvijek me neka nervoza uhvati kada on igra na sredini terena . Steta,nema Adriana . Valjda udje u drugom poluvremenu .
Ipak Tiago
stream ???
live stream: http://www.thefirstrow.eu/watch/144180/ ... adrid.html
raul garcia, opet zabija
raul garcia, opet zabija
Fin let RG
. Zabio u proslom kolu Betisu ,evo sada opet ...Nice . Espanyol jako los . Ne pamtim jadniji Espanyol ,uvijek su igrali nabrijani protiv Atletica . Atletico dobro odigrao prvih 45 min ,nista posebno,ali dovoljno da se kontrolise utakmica . Mario i RG najbolji . Koke los,tako da treba ocekivati Cebollu ili Adriana . Nadam se da ona povreda Arde nije ozbiljna
jos samo fali da se ponajbolji igrac povrijedi .
Btw kako su mocni ovi crni dresovi
Btw kako su mocni ovi crni dresovi

Bitna pobjeda nad mrskim klubom.
Samo gazi!!!!
Samo gazi!!!!
Poprilicno lose drugo poluvrijeme . Svjesno se Atleti povukao ,da ne kazem parkirao autobus
i branio rezultat.
Espaynol totalno bezopasan . Osim onog suta sa 100 metara ,nista vise nisu mogli napraviti .
Sto je dobro ,jer ovakve tekme smo redovno kiksali u proslosti . I to uglavnom u finishu utakmica bi primali neke glupe golove . Sada toga nema vise .
Pobijeda jos vise dobija na znacaju zbog toga sto je Atleti igrao bez najboljeg napadaca u Galaksiji
.
Da nije bilo onog lopovluka sinoc ,mozda bi sada bili lideri,ali bice prilike i u sljedecem kolu .
Barsa-Madrid
Atleti- Malaga
Espaynol totalno bezopasan . Osim onog suta sa 100 metara ,nista vise nisu mogli napraviti .
Sto je dobro ,jer ovakve tekme smo redovno kiksali u proslosti . I to uglavnom u finishu utakmica bi primali neke glupe golove . Sada toga nema vise .
Da nije bilo onog lopovluka sinoc ,mozda bi sada bili lideri,ali bice prilike i u sljedecem kolu .
Barsa-Madrid
Atleti- Malaga
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 30 sep 2012, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh, opet na mišiće i uz dramu do zadnje sekunde uz veliko olakšanje nakon zadnjeg zvižduka.
Cholo je išao zatvoriti tekmu i uveo trećeg DEF veznog na poluvremenu tako da je bilo jasno da će se stvarati manje prilika, što se moglo skupo platiti jer je Espanyol odmah zagospodario igrom i u nekoliko navrata došao blizu gola.
Diego Costa je odigrao i otrčao odlično, pritisak konstantan od prve do osamdesete minute kad je ostao potpuno iscrpljen. Fali mu mirnoće u završnici, ali sve nadoknađuje velikim radom. Brzo napreduje, a pod Cholom će biti i bolji.
Adrian ušao pred kraj i po meni bio dobar, imao odličnu priliku kad je sa linije skinuo neko iz Espanyola (možda i rukom), ali je opet pokazao da je nesiguran i voli komplicirati nažalost čak i kad ne treba.
Dakle Atleti ima tri dobra napadača i to je veliki plus u odnosu na prošlu sezonu, a još više što dvojica, kad zatreba, mogu pokriti i na krilu
Iduća tekma je kontra Plzena u EL na Calderonu, a onda derbi protiv Malage, također kući
Cholo je išao zatvoriti tekmu i uveo trećeg DEF veznog na poluvremenu tako da je bilo jasno da će se stvarati manje prilika, što se moglo skupo platiti jer je Espanyol odmah zagospodario igrom i u nekoliko navrata došao blizu gola.
Diego Costa je odigrao i otrčao odlično, pritisak konstantan od prve do osamdesete minute kad je ostao potpuno iscrpljen. Fali mu mirnoće u završnici, ali sve nadoknađuje velikim radom. Brzo napreduje, a pod Cholom će biti i bolji.
Adrian ušao pred kraj i po meni bio dobar, imao odličnu priliku kad je sa linije skinuo neko iz Espanyola (možda i rukom), ali je opet pokazao da je nesiguran i voli komplicirati nažalost čak i kad ne treba.
Dakle Atleti ima tri dobra napadača i to je veliki plus u odnosu na prošlu sezonu, a još više što dvojica, kad zatreba, mogu pokriti i na krilu
Iduća tekma je kontra Plzena u EL na Calderonu, a onda derbi protiv Malage, također kući
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cestitam na pobjedi. Kao sto znas, nisam je ocekivao i vjerujem da ste strepili zadnjih deset minuta. Je'benica lave, za malo oni pokusaji glavom kod prekida da udju. Evo vas "Kur'ton" spasi 
U narednom kolu, paradoksalno zvuci, ali cemo vam pomoci da se dokopate prvog mjesta. Sve sto trebate uraditi je pobijediti Malagu, ostalo prepustite komsijama.
U narednom kolu, paradoksalno zvuci, ali cemo vam pomoci da se dokopate prvog mjesta. Sve sto trebate uraditi je pobijediti Malagu, ostalo prepustite komsijama.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Cestitke , ja sam samo cekao da Espanyol zabije gol za 120 km ,ali eto ,draza mi je pobijeda Atletica... j'bes pareANTIFA ! je napisao/la:Rutinski do 3 boda , donjeli ste mi pare![]()
Ferdy ,Adrian je mogao mnogo bolje reagovati u onoj situaciji . Bezveze je zakomplicirao
Komso
Čestitke .. dobro napredujete... svaka čast! 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji trijumf na Cornelli

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam bil se smijao na ovo il sta vec ..D10S je napisao/la:Cestitam na pobjedi. Kao sto znas, nisam je ocekivao i vjerujem da ste strepili zadnjih deset minuta. Je'benica lave, za malo oni pokusaji glavom kod prekida da udju. Evo vas "Kur'ton" spasi
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Prosle godine Atletico je bio prijetnja u svakom slucaju,jaki ko zemlja ali opet nedovoljno iskusni i smireni u situacijama gdje se treba utakmica odradit a ne pokazivat silu..
Ove godine Atleti je ozbiljniji 10x i cak mislim da bi se mogli primaket Barci i Realu manje nego Valencia zadnjih par godina..
Velika je steta sto ne igrate LP jer mislim da bi bili konkurenti za najvise..
Ove godine Atleti je ozbiljniji 10x i cak mislim da bi se mogli primaket Barci i Realu manje nego Valencia zadnjih par godina..
Mozda je bilo i do ManzanaL_blancos je napisao/la:Prosle godine Atletico je bio prijetnja u svakom slucaju,jaki ko zemlja ali opet nedovoljno iskusni i smireni u situacijama gdje se treba utakmica odradit a ne pokazivat silu..
Citam da ce Colo odmarati Falcaa,Ardu,Thiaga i jos neke prvotimce protiv Plzena . Tu ocekujem rutinsku povredu .
Onda u nedelju najteza tekma do sada u prvenstvu . Bas sam gledao danas snimak susreta Malage i Betisa . Gdje je Malaga slavila sa 4-0 .Jes' da je Malagi znatno bio olaksan posao nakon iskljucenja Casta,ali i pored toga nije lako utrpati 4 komada Betisu . Ljudi znaju igrati lopte, u pravom smislu te rijeci .Igraju jako lijepo . Deluje na prvi pogled sve fino, lagano kombinovanje, gradjenje akcije, pasovi...odbrana koju predvodi Demichelis djeluje jako sigurno .
Imaju odlicne krilne igrace . Joaquin prozivljava svoju drugu mladost .igra fenomenalno . Tu je i Eliseu koji je prosle sezone zabio jednu golcinu Atleticu . Lik se ne libi sutati sa 30 m . U napadu imaju Saviolu,za kojeg vazi isto sto i za Joaquina . No svakako da je najbolji igrac tog tima Isco . Stoga kljuc meca je zaustaviti Isca, koji je organizator igre , Ima sjajnu viziju igre, opasan je prema golu, odgovoran i zahvalan igrac. Za Malagu bi problem mogao predstavljati to sto Pele nema neku sirinu na klupi . Tako da ne moze izvrsiti neke rotacije u timu , pa je primoran igrati s istim timom u LP i Primeri . A nakon teskog gostovanja Andrechtu ,vjerujem da dolaze na Calderon dosta izmoreni .
Veceras Colo odmara 5-6 prvotimaca , I pored toga pobjeda nebi trebala doci u pitanje .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.