Nažalost!aaaaa je napisao/la:Sloga je jos jedan primjer nakaradnopg rada u nasim klubovima. Pojedinci hoce sve preko naci , samo da izvuku sto vise novca iz kluba u svoje licne dzepove. Nasi klubovi su osudjeni na propast, sve dok se ne bude radilo planski, i dok god ne bude reda, rada i discipline.
Odlazak gotovo svih bitnih igrača je sam po sebi katastrofalan, sreća pa Goražde ima jednu od najboljih škola rukometa u BiH i što nisu bili toliko "ambiciozni" kao gore pomenuti klubovi.kaca je napisao/la:Goraždu se neće desiti ni blizu onoga što se desilo Bosni niti Slozi šta je tek očekuje.Goražde ima dobar omladinski pogon i u Goraždu se radi sa djecom.Za dvije tri godine Goražde će opet imati jaku ekipu sa svojim pogonom.Izgleda da smo na vrijeme došli pameti.
Ne računam vijesti sa kašnjenjem od 48 sati,sračunata degradacija same.Za Dobojski PR se slažem,al ga baš nisam primjetio ni kod drugih,a opet su bili servirani za doručak,ručak,večeru(kod međunarodnih utakmica).kralj_je_mrtav je napisao/la:Opet ugrozenih pun klinac. Jbg, kad lazes onda lazi s karakterom, pokri nekako svoje lazi jer ja koliko vidjeh sve medjunarodne utakmice su ovdje pokrivene i to dosta bolje nego recimo na zvanicnom sajtu bh. prvaka. PR, zna li ko u Doboju sta to znaci.brzi je napisao/la:Odkad Bosna(S) igra po Žepču,o međunarodnim utakmicama naših klubova ni slova na ovom portalu,gdje je zapelo
Pa koji to portal prati SEHA ligu,vidite li vi da je to promašaj nad promašajima...samo nam je oslabila Premijer liga zbog ove SEHE ,i ona će se igrati dok to Gobac kaže.no rules je napisao/la:sve to stoji , ali sportsport.ba bi trebao kao najveći sportski portal na ex Yu prostoru malo više pažnje posvetiti domaćem i regionalnom rukometu ... opširniji izvještaji , intervjui , izjave , statistike poslije utakmica itd , itd ... , ali za to je potreban jedan sposoban novinar kome bi rukomet bila jedina oblast ...
Znal ko sta je s Milana Pavlova? Vidim nema ga u sastavu...po'marke je napisao/la:Izviđač - Sloga (D) 33:26
Rukometaši Sloge i posle pet odigranih kola u SEHA ligi neznaju za pobjedu doživjeli su peti poraz ovog puta u Ljubuškom od Izviđača rezultatom 33:26. Sloga je bila u igri do 18. minuta a od tog trenutka kao da nije ni postojala na terenu. Izviđaču je sve polazilo za rukom.
Sami početak pripada domaćim kada vode 2:0. U 12. minutu kapiten Panić sa sedmerca rezultat poravnava na 5:5, a nekoliko trenutaka kasnije ponovo sa sedam metara dovodi Slogu u vođstvo 6:5. To je bilo i jedino vođstvo Dobojlija na utakmici. Od 18. minuta kao što smo rekli terenom je gospodario Izviđač. U tom periodu punih sedam minuta dobojlije nisu uspjevale da pronađu put do mreže Benjamina Burića. Tek u 27. minutu Vukićević smanjuje na 14:10. Na odmor domaći odlaze sa rezultatom 16:11.
U nastavku simultanka Zeljića koji samo povećava vođstvo svog tima. Deset minuta prije kraja prednost domaćih iznosi maksimalnih (29:19). U finišu Sloga pravi seriju 5:0 i smanjuje rezultat na 30:25. Ali domaći ponovo dodaju gas i dolaze do pobjede 33:26.
Narednu utakmicu Sloga igra kao domaćin protiv Lovćena gde će tražiti svoje prve bodove u SEHA ligi.
IZVIĐAČ MI GRUPA – SLOGA 33:26 (16:11)
LjUBUŠKI – Dvorana. Gradska. Gledalaca: 700. Sudije: Dimitar Mitrevski i Blagojče Todorovski (Makedonija). Delegat: Pero Marić (BiH). Sedmerci: Izviđač Mi grupa - -, Sloga 6(5). Isključenja: Izviđač Mi grupa 8, Sloga 6. minuta. Crveni karton: Nenad Zeljić (Izviđač Mi grupa) u 42. minutu.
IZVIĐAČ MI GRUPA: Buljubašić 1, Zeljić 6, Bošnjak 1, Herceg 3, S.Burić 7, Boto 1, Vidović 1, B.Burić (6 odbrana), Boras 1, Ereš 2, Paradžik (3 odbrane), Hrstić, Nižić 1, Paponja 7, Mataga 2. Trener: Ilija Puljević.
SLOGA: Dejanović (7 odbrana), Biljaka 4, Vukićević 8, Šijaković, N.Bosić 3, Memišević, Stanković 1, Čakić 2(2), Trišić, Đurić (5 odbrana), Panić 6(3), Marčeta 2, Beljić, Spasojević, B.Bosić. Trener: Aleksandar Dugić.
Igrač utakmice: Senjamin Burić (Izviđač Mi grupa)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.