RK Sloga Doboj

po'marke
Kontakt:

Re: RK Sloga Doboj

Post Postao/la po'marke » 19 sep 2012, 20:22

Sloga-Nekse se igra u Teslicu, jos jedna sramota za Doboj i njegov sport... :roll: Trebalo se odustati od SEHA lige i igrati samo BH ligu, koji je smisao takmicenja ako neces igrati u svome grad pred svojom publiko, kakva sramota!!! :(

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 19 sep 2012, 20:27

aaaaa je napisao/la:Sloga je jos jedan primjer nakaradnopg rada u nasim klubovima. Pojedinci hoce sve preko naci , samo da izvuku sto vise novca iz kluba u svoje licne dzepove. Nasi klubovi su osudjeni na propast, sve dok se ne bude radilo planski, i dok god ne bude reda, rada i discipline.
Nažalost!
Bosna.S, Goražde, Sloga ne znam još stvarno kome se dogodila slična situacija...
Stvarno šteta za naš rukomet, šteta za SLogu! :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 19 sep 2012, 21:28

Goraždu se neće desiti ni blizu onoga što se desilo Bosni niti Slozi šta je tek očekuje.Goražde ima dobar omladinski pogon i u Goraždu se radi sa djecom.Za dvije tri godine Goražde će opet imati jaku ekipu sa svojim pogonom.Izgleda da smo na vrijeme došli pameti.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 19 sep 2012, 21:40

kaca je napisao/la:Goraždu se neće desiti ni blizu onoga što se desilo Bosni niti Slozi šta je tek očekuje.Goražde ima dobar omladinski pogon i u Goraždu se radi sa djecom.Za dvije tri godine Goražde će opet imati jaku ekipu sa svojim pogonom.Izgleda da smo na vrijeme došli pameti.
Odlazak gotovo svih bitnih igrača je sam po sebi katastrofalan, sreća pa Goražde ima jednu od najboljih škola rukometa u BiH i što nisu bili toliko "ambiciozni" kao gore pomenuti klubovi.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 20 sep 2012, 14:21

Odgovornost sto Doboj ni u 2012. godini nema adekvatnu dvoranu u kojoj bi se takmicili gradski klubovi je iskljucivo na politicarima, koliko samo godina vec govore o pocetku gradnje nove dvorane da su prevazisli a u lazima ubjedili i sami sebe da ce stvarno sledece godine Sloga da igra u novoj dvorani. A poslije osvajanja titule sam nacelnik je rekao da za koji dan pocinje sanacija/rekonstrukcija postojece dvorane, od toga je proslo par mjeseci mislim da ni svlacionice nisu okrecili. Zalosno stvarno!

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 21 sep 2012, 13:55

Pa valjda ce da prave dvoranu kako bi Doboj bio jedan od domacina juniorskog prvenstva?
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 21 sep 2012, 14:31

Treabli su davno da je zavrse, a stalo je sve na obecanjima i lazima...

Mirko Marceta(pivot) potpisao za Slogu, ipak na kraju zavrsi kod nas kako stvari stoje. Dobrodosao.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 22 sep 2012, 18:15

Nadam se da ce teslicani ispati odlicni domacini.rivalstvo leadersa I vojvoda je jedna stvar,fudbalski ekipe su tu,dok se tradicija sloga u rukometu I u teslicu postovala
Ajvatar

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 22 sep 2012, 23:34

Jeli Mačeta igrao večeras protiv NEXE-a

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 23 sep 2012, 01:58

Jest, dao je 4 gola. Ekstra igrac, odlicno pojacanje... Moram reci lose sudjenje na stetu Sloge veceras!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 23 sep 2012, 13:37

Odkad Bosna(S) igra po Žepču ;) ,o međunarodnim utakmicama naših klubova ni slova na ovom portalu,gdje je zapelo :?:

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 02 okt 2012, 14:42

po marke
ako vam je ova "novinarska" vijest tačna Rađa da dovede Đoga onda će još brže da sahrane ionako loš dobojski rukomet ima da unište sve i da samo maznu lovu.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 02 okt 2012, 20:46

kralj_je_mrtav je napisao/la:
brzi je napisao/la:Odkad Bosna(S) igra po Žepču ;) ,o međunarodnim utakmicama naših klubova ni slova na ovom portalu,gdje je zapelo :?:
Opet ugrozenih pun klinac. Jbg, kad lazes onda lazi s karakterom, pokri nekako svoje lazi jer ja koliko vidjeh sve medjunarodne utakmice su ovdje pokrivene i to dosta bolje nego recimo na zvanicnom sajtu bh. prvaka. PR, zna li ko u Doboju sta to znaci.
Ne računam vijesti sa kašnjenjem od 48 sati,sračunata degradacija same.Za Dobojski PR se slažem,al ga baš nisam primjetio ni kod drugih,a opet su bili servirani za doručak,ručak,večeru(kod međunarodnih utakmica).

Rukomet je rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet je rukomet » 02 okt 2012, 21:22

po marke
ako vam je ova "novinarska" vijest tačna Rađa da dovede Đoga onda će još brže da sahrane ionako loš dobojski rukomet ima da unište sve i da samo maznu lovu.

Ako je ovo istina , ne mogu da vjerujem!
Pa ne dovodi Sasu Bratica, pa da bi nam mogao pomoci.

Toliko ima igraća i kvalitetnih sportskih radnika u Doboju, a prije svega bi Vojislav Radja trebao da bude Sportski direktor kluba, da se brine za sportski dio rada kluba,sve selekcije, trenere i igraće, i obavezno bude na klupi na svim utakmicama RK Sloga Doboj.
Nadje nekog mladjeg dipl.ecc za Direktora kluba, kao i jednog koordinatora za mladje selekcije bivšeg kvalitetnog igraća i to je to.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 02 okt 2012, 23:10

sve to stoji , ali sportsport.ba bi trebao kao najveći sportski portal na ex Yu prostoru malo više pažnje posvetiti domaćem i regionalnom rukometu ... opširniji izvještaji , intervjui , izjave , statistike poslije utakmica itd , itd ... , ali za to je potreban jedan sposoban novinar kome bi rukomet bila jedina oblast ...

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 02 okt 2012, 23:24

no rules je napisao/la:sve to stoji , ali sportsport.ba bi trebao kao najveći sportski portal na ex Yu prostoru malo više pažnje posvetiti domaćem i regionalnom rukometu ... opširniji izvještaji , intervjui , izjave , statistike poslije utakmica itd , itd ... , ali za to je potreban jedan sposoban novinar kome bi rukomet bila jedina oblast ...
Pa koji to portal prati SEHA ligu,vidite li vi da je to promašaj nad promašajima...samo nam je oslabila Premijer liga zbog ove SEHE ,i ona će se igrati dok to Gobac kaže.
Eto neka mi neko kaže koju je to pozitivnu stvar donijela SEHA.
Što Doboj igra po Tesliću i Zenici,što je Borac nikad slabiji,što Ljubuški igra SEHU zato što mu je jeftinija od Premijer lige i igrat će u PLAY off-u. Eto vidimo po portalima i po forumima šta je gdje zastupljenije,koja SEHA,mante se ljudi te SEHE. I šta da pratimo,što Sloga gubi dvocifrenim rezultatom,što se Borac i Izviđač tješe što pobijede ili remiziraju sa Lovćenom...strašne su ove konstatacije...Vratite nem Borac,Slogu i Izviđač u Premijer ligu,pa da barem nju imamo donekle kvalitetnu,jer uz pomenuti trojac,malo se više ulaže u ekipama.A ovako se već zna ko igra za prvaka a ko ispada... :( :( :(

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 07 okt 2012, 18:01

Jel istina da ce Sloga svoje utakmice SEHA Lige igrati u Zepcu? Sad mi prijatelj javlja, njemu rekla neka prijateljica kojoj je to potvrdio voditelj dvorane il sta je vec.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 14 okt 2012, 19:03

Izviđač - Sloga (D) 33:26

Rukometaši Sloge i posle pet odigranih kola u SEHA ligi neznaju za pobjedu doživjeli su peti poraz ovog puta u Ljubuškom od Izviđača rezultatom 33:26. Sloga je bila u igri do 18. minuta a od tog trenutka kao da nije ni postojala na terenu. Izviđaču je sve polazilo za rukom.

Sami početak pripada domaćim kada vode 2:0. U 12. minutu kapiten Panić sa sedmerca rezultat poravnava na 5:5, a nekoliko trenutaka kasnije ponovo sa sedam metara dovodi Slogu u vođstvo 6:5. To je bilo i jedino vođstvo Dobojlija na utakmici. Od 18. minuta kao što smo rekli terenom je gospodario Izviđač. U tom periodu punih sedam minuta dobojlije nisu uspjevale da pronađu put do mreže Benjamina Burića. Tek u 27. minutu Vukićević smanjuje na 14:10. Na odmor domaći odlaze sa rezultatom 16:11.

U nastavku simultanka Zeljića koji samo povećava vođstvo svog tima. Deset minuta prije kraja prednost domaćih iznosi maksimalnih (29:19). U finišu Sloga pravi seriju 5:0 i smanjuje rezultat na 30:25. Ali domaći ponovo dodaju gas i dolaze do pobjede 33:26.

Narednu utakmicu Sloga igra kao domaćin protiv Lovćena gde će tražiti svoje prve bodove u SEHA ligi.

IZVIĐAČ MI GRUPA – SLOGA 33:26 (16:11)

LjUBUŠKI – Dvorana. Gradska. Gledalaca: 700. Sudije: Dimitar Mitrevski i Blagojče Todorovski (Makedonija). Delegat: Pero Marić (BiH). Sedmerci: Izviđač Mi grupa - -, Sloga 6(5). Isključenja: Izviđač Mi grupa 8, Sloga 6. minuta. Crveni karton: Nenad Zeljić (Izviđač Mi grupa) u 42. minutu.

IZVIĐAČ MI GRUPA: Buljubašić 1, Zeljić 6, Bošnjak 1, Herceg 3, S.Burić 7, Boto 1, Vidović 1, B.Burić (6 odbrana), Boras 1, Ereš 2, Paradžik (3 odbrane), Hrstić, Nižić 1, Paponja 7, Mataga 2. Trener: Ilija Puljević.

SLOGA: Dejanović (7 odbrana), Biljaka 4, Vukićević 8, Šijaković, N.Bosić 3, Memišević, Stanković 1, Čakić 2(2), Trišić, Đurić (5 odbrana), Panić 6(3), Marčeta 2, Beljić, Spasojević, B.Bosić. Trener: Aleksandar Dugić.

Igrač utakmice: Senjamin Burić (Izviđač Mi grupa)

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 25 okt 2012, 00:28

1. kakvu to Teslić ima dvoranu pa i dalje se SEHA igra u Tesliću , a ne u Doboju , imali neko slike...
2. Renovira li se Dobojska dvorana što je bilo obećano ?

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 25 okt 2012, 10:23

po'marke je napisao/la:Izviđač - Sloga (D) 33:26

Rukometaši Sloge i posle pet odigranih kola u SEHA ligi neznaju za pobjedu doživjeli su peti poraz ovog puta u Ljubuškom od Izviđača rezultatom 33:26. Sloga je bila u igri do 18. minuta a od tog trenutka kao da nije ni postojala na terenu. Izviđaču je sve polazilo za rukom.

Sami početak pripada domaćim kada vode 2:0. U 12. minutu kapiten Panić sa sedmerca rezultat poravnava na 5:5, a nekoliko trenutaka kasnije ponovo sa sedam metara dovodi Slogu u vođstvo 6:5. To je bilo i jedino vođstvo Dobojlija na utakmici. Od 18. minuta kao što smo rekli terenom je gospodario Izviđač. U tom periodu punih sedam minuta dobojlije nisu uspjevale da pronađu put do mreže Benjamina Burića. Tek u 27. minutu Vukićević smanjuje na 14:10. Na odmor domaći odlaze sa rezultatom 16:11.

U nastavku simultanka Zeljića koji samo povećava vođstvo svog tima. Deset minuta prije kraja prednost domaćih iznosi maksimalnih (29:19). U finišu Sloga pravi seriju 5:0 i smanjuje rezultat na 30:25. Ali domaći ponovo dodaju gas i dolaze do pobjede 33:26.

Narednu utakmicu Sloga igra kao domaćin protiv Lovćena gde će tražiti svoje prve bodove u SEHA ligi.

IZVIĐAČ MI GRUPA – SLOGA 33:26 (16:11)

LjUBUŠKI – Dvorana. Gradska. Gledalaca: 700. Sudije: Dimitar Mitrevski i Blagojče Todorovski (Makedonija). Delegat: Pero Marić (BiH). Sedmerci: Izviđač Mi grupa - -, Sloga 6(5). Isključenja: Izviđač Mi grupa 8, Sloga 6. minuta. Crveni karton: Nenad Zeljić (Izviđač Mi grupa) u 42. minutu.

IZVIĐAČ MI GRUPA: Buljubašić 1, Zeljić 6, Bošnjak 1, Herceg 3, S.Burić 7, Boto 1, Vidović 1, B.Burić (6 odbrana), Boras 1, Ereš 2, Paradžik (3 odbrane), Hrstić, Nižić 1, Paponja 7, Mataga 2. Trener: Ilija Puljević.

SLOGA: Dejanović (7 odbrana), Biljaka 4, Vukićević 8, Šijaković, N.Bosić 3, Memišević, Stanković 1, Čakić 2(2), Trišić, Đurić (5 odbrana), Panić 6(3), Marčeta 2, Beljić, Spasojević, B.Bosić. Trener: Aleksandar Dugić.

Igrač utakmice: Senjamin Burić (Izviđač Mi grupa)
Znal ko sta je s Milana Pavlova? Vidim nema ga u sastavu...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.