Izviđač - Sloga (D) 33:26
Rukometaši Sloge i posle pet odigranih kola u SEHA ligi neznaju za pobjedu doživjeli su peti poraz ovog puta u Ljubuškom od Izviđača rezultatom 33:26. Sloga je bila u igri do 18. minuta a od tog trenutka kao da nije ni postojala na terenu. Izviđaču je sve polazilo za rukom.
Sami početak pripada domaćim kada vode 2:0. U 12. minutu kapiten Panić sa sedmerca rezultat poravnava na 5:5, a nekoliko trenutaka kasnije ponovo sa sedam metara dovodi Slogu u vođstvo 6:5. To je bilo i jedino vođstvo Dobojlija na utakmici. Od 18. minuta kao što smo rekli terenom je gospodario Izviđač. U tom periodu punih sedam minuta dobojlije nisu uspjevale da pronađu put do mreže Benjamina Burića. Tek u 27. minutu Vukićević smanjuje na 14:10. Na odmor domaći odlaze sa rezultatom 16:11.
U nastavku simultanka Zeljića koji samo povećava vođstvo svog tima. Deset minuta prije kraja prednost domaćih iznosi maksimalnih (29:19). U finišu Sloga pravi seriju 5:0 i smanjuje rezultat na 30:25. Ali domaći ponovo dodaju gas i dolaze do pobjede 33:26.
Narednu utakmicu Sloga igra kao domaćin protiv Lovćena gde će tražiti svoje prve bodove u SEHA ligi.
IZVIĐAČ MI GRUPA – SLOGA 33:26 (16:11)
LjUBUŠKI – Dvorana. Gradska. Gledalaca: 700. Sudije: Dimitar Mitrevski i Blagojče Todorovski (Makedonija). Delegat: Pero Marić (BiH). Sedmerci: Izviđač Mi grupa - -, Sloga 6(5). Isključenja: Izviđač Mi grupa 8, Sloga 6. minuta. Crveni karton: Nenad Zeljić (Izviđač Mi grupa) u 42. minutu.
IZVIĐAČ MI GRUPA: Buljubašić 1, Zeljić 6, Bošnjak 1, Herceg 3, S.Burić 7, Boto 1, Vidović 1, B.Burić (6 odbrana), Boras 1, Ereš 2, Paradžik (3 odbrane), Hrstić, Nižić 1, Paponja 7, Mataga 2. Trener: Ilija Puljević.
SLOGA: Dejanović (7 odbrana), Biljaka 4, Vukićević 8, Šijaković, N.Bosić 3, Memišević, Stanković 1, Čakić 2(2), Trišić, Đurić (5 odbrana), Panić 6(3), Marčeta 2, Beljić, Spasojević, B.Bosić. Trener: Aleksandar Dugić.
Igrač utakmice: Senjamin Burić (Izviđač Mi grupa)