Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

ahmic
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la ahmic » 05 okt 2012, 22:28

Mislim na Lulica i tu tekmu s Rum..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 okt 2012, 22:32

Alen Halilović: "Tata je prije rekao da ću igrati za BiH i ja sam htio igrati za BiH, no došao je poziv iz Hrvatske, pa sam ga i prihvatio. Trenutno ne razmišljam za koju ću reprezentaciju igrati, ima još mnogo vremena, pa mi to ne prestavlja neki teret. Iskreno, još nisam odlučio."

Sead Halilović: "Situacija je takva da je prevelik pritisak na Alena i ne bih želio da ja odlučujem. Kad bih ja odlučivao, većina zna šta bi to bilo."
Ko ove izjave pazljivo cita, konta za koga ce se mali odluciti. On ovakve izjave daje za hrvatske medije, dakle daje ih diplomatski, a po meni jos u tim diplomatskim odgovorima naginje prema BiH. Otac mu kaze, da vecina zna sta bi on licno zelio, a Alen kaze kako mu je tata govorio da ce igrati za BiH. I da je sam htio igrati za BiH, samo sto je dosao poziv iz Hrvatske, koji je tako reci primio, jer poziva iz BiH nije bilo.

Ne treba momka javno vise gnjaviti, bitno je da se nas savez pobrine oko ovoga i to brzo i profesionalno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 okt 2012, 22:37

Mislim da je sada sve na Safetu i ostalim operativcima u savezu da ovog momka dovedu pod našu zastavu.Ako ne znaju kako, nek se konsultuju sa Harunom Mahmutovićem i Acom Petrovićem.Razlika u pravilima između FIBE i FIFE postoji, ali nek im objasne pristup, ako ne znaju.
DRUG NEBI TI PUNCA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 okt 2012, 22:38

Ja mislim da bi Sir Vlado Jagodić trebao pozvat' malca. Možda čak i Toni Karačić za U-19 :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 okt 2012, 22:43

Necemo valjda cekati ljeto 2014 da mali odluci, jer je cini se tada punoljetan. Ipak je to predugo vremena za cekati. Stoga za nasu reprezentaciju je najvazniji plasman u Brazilu, a samim time i Alenova odluka bi bila preuranjena. Naravno sve zbog nadamo se nastupa u Brazilu..
15.10 - 15.06 ...

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 22:44

zizu, JTS pogledajte poruku sto sam vam poslao :D

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 05 okt 2012, 22:46

hamzaTM87 je napisao/la:slika

Evo Alena radi za dvicu zadatak X=3+2 :lol:
Eh da je stavio 4,znao bi da igra za nas 100%,onda bi bio pravi bosanac :lol:

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 05 okt 2012, 22:53

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mali-a ... 40445.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 okt 2012, 22:54

Ova halabuka medija, navijaca, forumasa, fejsbukasa ... ce samo stetiti nasim teznjama da ga pridobijemo i ubrzati odluku Stimca ili HKS-ja da ga vec sada, uprkos njegovim godinama, kaparisu za sebe. Lijepo je bilo napisano da je Piric vec razgovarao sa Sejom sto znaci da nasi "operativci" rade u ovom slucaju .. Molimo boga da mali sto prije i bolje uznapreduje i napusti Dinamo pa da Mamic ne ceka nastup za A vatrene jer Mamic nabija cijenu gdje god moze ..

Ukratko. Duze u Dinamo-teze za nas ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 22:57

Sakuragi je napisao/la:zizu, JTS pogledajte poruku sto sam vam poslao :D
Vidjeli smo, nek' JTS odluči kada i koju će staviti, ja sam u njegovoj službi, i službi svih nas. :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 okt 2012, 22:59

Pa da ga Hrvati sada pozivu on se ne bi odazvao u A repku jer kako kaže još nije odlučio , to je dobro za nas, ja mislim da on želi za nas, prema odgovorima koje daje!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 05 okt 2012, 23:02

AlenHalilovic je napisao/la:
Osman(Hamidov) aka. "kljucni covjek" mu je neka bas isto blizu osoba mozda neka rodbina kako izgleda i znamo sta je napiso na njegovoj fan stranici i "da zeli da znamo sta su on i Alen malo prije razgovarali"
sta je taj napiso :S

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 23:04

zizu1991 je napisao/la:
Vidjeli smo, nek' JTS odluči kada i koju će staviti, ja sam u njegovoj službi, i službi svih nas. :lol:

Alo decki... ocemu se radi... izgleda da ste neku bombu spremili? :mrgreen:

Hajde hajde vaditet eksklusivu.. hocemo i mi da znamo :mrgreen:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 okt 2012, 23:07

na jednom hrvatskom portalu ( indexu ) vodi se opasna rasprava o Alenu...uznemirio nam je susjede :D nisu se navikli na situaciju da gube igraca koji je odrastao u Zg..nek se pocnu polako navikavati nek vide kako je nama..

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 23:08

AlenHalilovic je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:

Ma nista Alene samo sliku za profil stranice sto su uradili! za bombu jos cekamo :mrgreen: radi benjo jutub na to :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 23:11

edo07 je napisao/la:na jednom hrvatskom portalu ( indexu ) vodi se opasna rasprava o Alenu...uznemirio nam je susjede :D nisu se navikli na situaciju da gube igraca koji je odrastao u Zg..nek se pocnu polako navikavati nek vide kako je nama..
Jel na forumu, ili su u pitanju komentari na članak ?

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 okt 2012, 23:13

zizu1991 je napisao/la:
edo07 je napisao/la:na jednom hrvatskom portalu ( indexu ) vodi se opasna rasprava o Alenu...uznemirio nam je susjede :D nisu se navikli na situaciju da gube igraca koji je odrastao u Zg..nek se pocnu polako navikavati nek vide kako je nama..
komentari na clanak

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 05 okt 2012, 23:15

edo07 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
komentari na clanak
na indexu.hr

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 okt 2012, 23:15

Sakuragi je napisao/la:

Ma nista Alene samo sliku za profil stranice sto su uradili! za bombu jos cekamo :mrgreen: radi benjo jutub na to :D[/quote]

Hocete promjeniti onu profilnu sto sam se ja namucio napravati :(.. al necjeniti moj laicki rad :mrgreen:

Ja sam iz pocetka reko da treba benjo jutup se ukljucit u to, covjek je karizmatican, simpatican i govori kako stvari stoje mogo bi messia nagavoriti da zaigra a kamoli naseg Alna :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2012, 23:32

Al su Hrvati zagorili ....
ova mi je bila jedna od upečatljivih s indexa :
A ljepo sam ja rekao ajmo drvlje i kamenje po malom.Dugo vam je trebalo stoko sitnog zuba. Ja osobno navijam za Hrvatsku,ali kako mozete biti tako dvolicni pa srat po malom mi smo mu dali sve . A kad smo krali druge igrace iz dijaspore onda vam je to normalno i nije nista cudno ocemo ih nabrojat . Braca Kovac ,smunic, petric,rakitic,stanic,modric,corluka ,ako cemo realno pola od ovih igraca su porijeklom bosanci i da su izabrali Bosnu nebi me cudilo ,ali isto ne cudi me sto su izabrali Hrvatsku . Ali nemojte kmecat i srat tu o nekom moralu
Modrića ne uračunavajte :mrgreen:
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 05 okt 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.