Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Mislim na Lulica i tu tekmu s Rum..
- Principatus
- Kontakt:
Ko ove izjave pazljivo cita, konta za koga ce se mali odluciti. On ovakve izjave daje za hrvatske medije, dakle daje ih diplomatski, a po meni jos u tim diplomatskim odgovorima naginje prema BiH. Otac mu kaze, da vecina zna sta bi on licno zelio, a Alen kaze kako mu je tata govorio da ce igrati za BiH. I da je sam htio igrati za BiH, samo sto je dosao poziv iz Hrvatske, koji je tako reci primio, jer poziva iz BiH nije bilo.Alen Halilović: "Tata je prije rekao da ću igrati za BiH i ja sam htio igrati za BiH, no došao je poziv iz Hrvatske, pa sam ga i prihvatio. Trenutno ne razmišljam za koju ću reprezentaciju igrati, ima još mnogo vremena, pa mi to ne prestavlja neki teret. Iskreno, još nisam odlučio."
Sead Halilović: "Situacija je takva da je prevelik pritisak na Alena i ne bih želio da ja odlučujem. Kad bih ja odlučivao, većina zna šta bi to bilo."
Ne treba momka javno vise gnjaviti, bitno je da se nas savez pobrine oko ovoga i to brzo i profesionalno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mislim da je sada sve na Safetu i ostalim operativcima u savezu da ovog momka dovedu pod našu zastavu.Ako ne znaju kako, nek se konsultuju sa Harunom Mahmutovićem i Acom Petrovićem.Razlika u pravilima između FIBE i FIFE postoji, ali nek im objasne pristup, ako ne znaju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja mislim da bi Sir Vlado Jagodić trebao pozvat' malca. Možda čak i Toni Karačić za U-19 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- skyisthelimit
Necemo valjda cekati ljeto 2014 da mali odluci, jer je cini se tada punoljetan. Ipak je to predugo vremena za cekati. Stoga za nasu reprezentaciju je najvazniji plasman u Brazilu, a samim time i Alenova odluka bi bila preuranjena. Naravno sve zbog nadamo se nastupa u Brazilu..
15.10 - 15.06 ...
zizu, JTS pogledajte poruku sto sam vam poslao 
Eh da je stavio 4,znao bi da igra za nas 100%,onda bi bio pravi bosanachamzaTM87 je napisao/la:
Evo Alena radi za dvicu zadatak X=3+2
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mali-a ... 40445.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova halabuka medija, navijaca, forumasa, fejsbukasa ... ce samo stetiti nasim teznjama da ga pridobijemo i ubrzati odluku Stimca ili HKS-ja da ga vec sada, uprkos njegovim godinama, kaparisu za sebe. Lijepo je bilo napisano da je Piric vec razgovarao sa Sejom sto znaci da nasi "operativci" rade u ovom slucaju .. Molimo boga da mali sto prije i bolje uznapreduje i napusti Dinamo pa da Mamic ne ceka nastup za A vatrene jer Mamic nabija cijenu gdje god moze ..
Ukratko. Duze u Dinamo-teze za nas ..
Ukratko. Duze u Dinamo-teze za nas ..
Vidjeli smo, nek' JTS odluči kada i koju će staviti, ja sam u njegovoj službi, i službi svih nas.Sakuragi je napisao/la:zizu, JTS pogledajte poruku sto sam vam poslao
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa da ga Hrvati sada pozivu on se ne bi odazvao u A repku jer kako kaže još nije odlučio , to je dobro za nas, ja mislim da on želi za nas, prema odgovorima koje daje!
sta je taj napiso :SAlenHalilovic je napisao/la:
Osman(Hamidov) aka. "kljucni covjek" mu je neka bas isto blizu osoba mozda neka rodbina kako izgleda i znamo sta je napiso na njegovoj fan stranici i "da zeli da znamo sta su on i Alen malo prije razgovarali"
- AlenHalilovic
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Vidjeli smo, nek' JTS odluči kada i koju će staviti, ja sam u njegovoj službi, i službi svih nas.Sakuragi je napisao/la:zizu, JTS pogledajte poruku sto sam vam poslao
Alo decki... ocemu se radi... izgleda da ste neku bombu spremili?
Hajde hajde vaditet eksklusivu.. hocemo i mi da znamo
na jednom hrvatskom portalu ( indexu ) vodi se opasna rasprava o Alenu...uznemirio nam je susjede
nisu se navikli na situaciju da gube igraca koji je odrastao u Zg..nek se pocnu polako navikavati nek vide kako je nama..
Ma nista Alene samo sliku za profil stranice sto su uradili! za bombu jos cekamoAlenHalilovic je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Vidjeli smo, nek' JTS odluči kada i koju će staviti, ja sam u njegovoj službi, i službi svih nas.Sakuragi je napisao/la:zizu, JTS pogledajte poruku sto sam vam poslao
Alo decki... ocemu se radi... izgleda da ste neku bombu spremili?![]()
Jel na forumu, ili su u pitanju komentari na članak ?edo07 je napisao/la:na jednom hrvatskom portalu ( indexu ) vodi se opasna rasprava o Alenu...uznemirio nam je susjedenisu se navikli na situaciju da gube igraca koji je odrastao u Zg..nek se pocnu polako navikavati nek vide kako je nama..
komentari na clanakzizu1991 je napisao/la:Jel na forumu, ili su u pitanju komentari na članak ?edo07 je napisao/la:na jednom hrvatskom portalu ( indexu ) vodi se opasna rasprava o Alenu...uznemirio nam je susjedenisu se navikli na situaciju da gube igraca koji je odrastao u Zg..nek se pocnu polako navikavati nek vide kako je nama..
na indexu.hredo07 je napisao/la:komentari na clanakzizu1991 je napisao/la:Jel na forumu, ili su u pitanju komentari na članak ?edo07 je napisao/la:na jednom hrvatskom portalu ( indexu ) vodi se opasna rasprava o Alenu...uznemirio nam je susjedenisu se navikli na situaciju da gube igraca koji je odrastao u Zg..nek se pocnu polako navikavati nek vide kako je nama..
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ma nista Alene samo sliku za profil stranice sto su uradili! za bombu jos cekamoSakuragi je napisao/la:
Alo decki... ocemu se radi... izgleda da ste neku bombu spremili?![]()
Hocete promjeniti onu profilnu sto sam se ja namucio napravati
Ja sam iz pocetka reko da treba benjo jutup se ukljucit u to, covjek je karizmatican, simpatican i govori kako stvari stoje mogo bi messia nagavoriti da zaigra a kamoli naseg Alna
Al su Hrvati zagorili ....
ova mi je bila jedna od upečatljivih s indexa :
ova mi je bila jedna od upečatljivih s indexa :
Modrića ne uračunavajteA ljepo sam ja rekao ajmo drvlje i kamenje po malom.Dugo vam je trebalo stoko sitnog zuba. Ja osobno navijam za Hrvatsku,ali kako mozete biti tako dvolicni pa srat po malom mi smo mu dali sve . A kad smo krali druge igrace iz dijaspore onda vam je to normalno i nije nista cudno ocemo ih nabrojat . Braca Kovac ,smunic, petric,rakitic,stanic,modric,corluka ,ako cemo realno pola od ovih igraca su porijeklom bosanci i da su izabrali Bosnu nebi me cudilo ,ali isto ne cudi me sto su izabrali Hrvatsku . Ali nemojte kmecat i srat tu o nekom moralu
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 05 okt 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.