Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

ripper
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la ripper » 13 sep 2012, 22:42

Koliko vidim u zadnjih 5-6 stranica, zakljucak bi bio: Svi redom iz Barce su precijenjeni, ukljucujuci i samog Pepa.
A to kako TOLIKI precijenjeni igraci u svega 4 godine osvojiše 13 trofeja i pokoriše Evropu dva puta - to nije bitno :lol: :lol: o tome se ne razmišlja , vec se donosi sud na osnovu hejta prema nekom igracu iz cisto subjektivnih razloga. Npr. našim bosanskim forumskim strucnjacima Busquets ne valja, glumac je, holivudski akter bla bla bla -a valja i Guardioli i Del Bosqueu :lol: :lol:
E tako je to kad forumski marginalci sa nickovima pocnu glumiti vece strucnjake od ovih svjetski priznatih profesionalaca.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 okt 2012, 10:14

xavi.
Vođa zna.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 okt 2012, 10:17

nedim1993 je napisao/la:xavi.
:lol: :lol: :lol:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 okt 2012, 10:18

hvala na tako fino obrazlozenom odgovoru zašto nisam u pravu :mrgreen:

ev ovako xavi se smatra najboljim veznjakom na svijetu pa kolko neki ga dizu u nebesa najboljim svih vremena, a po čemu ?
kolko je put bio najbolji asistent lige? kolko je put dao gol (nije njegov poso al jbg)
kolko od onih 93 /9$ % uspjesnih pasova na utakmici je dodo najblizem igraču, vjerovatno gotov svaki put.
Inieasta je bolji 10 put od njega, on je taj koji će predriblat dvojicu trojicu pa gurnut loptu napadaču, iskreno ja se nisam nagledo xavija u toj roli. a to što je dijeli pasove, to može svako,
swanseina 2 igrača su bila bolja od xavija što se tiče uspješnosti dodavanja, arteta ima oko 93 % i td.

nigdje ja nisam reko da on nije sjajan vezni igrač, al vjerovatno činjenica što igra u zlatnoj eri barselone je pridodala tome da se ovaj igrač naviče ovoliko.
ovo je samo moje mišljenje, i ne mislim da je precijenjen što se tiče cijene, nego je prenavikan. Bukvalno kad gledaš utakmicu barse, čovjek šta god uradi komentatori su u stilu, "Kakav je ovo majstor" bla bla .
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 05 okt 2012, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 okt 2012, 10:22

nedim1993 je napisao/la:hvala na tako fino obrazlozenom odgovoru zašto nisam u pravu :mrgreen:
Osobi koja smatra Xavija precjenjenim ne treba obrazlozenje.Jednostavno sa tom osobom ne vrijedi diskusiju voditi jer fudbal poznaje marginalno i minimalno.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 okt 2012, 10:27

Johny je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:hvala na tako fino obrazlozenom odgovoru zašto nisam u pravu :mrgreen:
Osobi koja smatra Xavija precjenjenim ne treba obrazlozenje.Jednostavno sa tom osobom ne vrijedi diskusiju voditi jer fudbal poznaje marginalno i minimalno.
A odgovara mi osoba koja smatra da je primera bolja od EPL-a
Vođa zna.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 okt 2012, 10:35

Jel to pricamo i Ligi gdje svako , svakog pobjedzuje ?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 okt 2012, 01:18

Po meni je Walcott precijenjen.Jedini je kojeg se trenutno mogu sjetiti :)

Čitam tu da je Xavi precijenjen :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 23:24

Xavi nema nagradu za najboljeg igraca sveta,tako da on moze jedino da bude podcenjen. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 08 okt 2012, 23:29

modrić i bejl.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 11:14

azTer je napisao/la:modrić i bejl.
Precijenjeni? :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 okt 2012, 11:35

SiamoNoi je napisao/la:Po meni je Walcott precijenjen.Jedini je kojeg se trenutno mogu sjetiti :)

Čitam tu da je Xavi precijenjen :lol:
Dobar je Walcott. Meni drag igrac . Jedino treba poraditi na centarsutevima,posjeduje nevjerovatnu brzinu ,a brzina je pola fudbala . Jos uvijek je mlad i samo moze biti bolji u buducnosti . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 okt 2012, 11:57

Pola barcine ekipe precjenjeno.. Gledam sanchez 38M, busqets 42M.

Alcantara 22M.. Pa gdje je tu logika..

Posto messi i iniesta imaju visoke cijene odma se napumpali i ovi..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 12:15

Ako Lucas Moura vrijedi 40m onda mogu i ovi vrijedit 38,42 itd.
Tu ti je logika :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 okt 2012, 12:15

Rodwell i Savic.J.Evans i Chicharito.
Keep walking.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 13:08

SiamoNoi je napisao/la:
itekako.

pri tome se misli na igru, ne na cijenu. suludo je govorit o precjenjivanju što se tiče cijene, jer su u tom segmentu svi oni precijenjeni. neko nedokazano dijete vrijedi 30-40 miliona, zašto onda neki igrač u najboljem timu ne bi vrijedio 30+? a što se tiče konkretno barselone, te su cijene više način da se igrač zadrži, u smislu otkupne klauzule. barselona nema namjeru prodat thiaga, stoga je recimo 22. ako budu htjeli da ga prodaju, naravno da će to bit niža cijena, tako se posluje u svijetu sporta.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 okt 2012, 13:20

Lukas Podolski
K.P. Boateng
Liverpul
Dalibor Silic

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 13:41

azTer je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
itekako.

pri tome se misli na igru, ne na cijenu. suludo je govorit o precjenjivanju što se tiče cijene, jer su u tom segmentu svi oni precijenjeni. neko nedokazano dijete vrijedi 30-40 miliona, zašto onda neki igrač u najboljem timu ne bi vrijedio 30+? a što se tiče konkretno barselone, te su cijene više način da se igrač zadrži, u smislu otkupne klauzule. barselona nema namjeru prodat thiaga, stoga je recimo 22. ako budu htjeli da ga prodaju, naravno da će to bit niža cijena, tako se posluje u svijetu sporta.
I ja sam ciljao na igru.Nema govora da su Modrić i Bale precijenjeni. ;)

L_blancos je napisao/la:Lukas Podolski
Podolski je vrlo dobar igrač.Ne vidim niti jedan razlog zašto bi bio precijenjen.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 14:02

dobro prijatelju, al ne možeš ić od člana do člana i govorit da oni nisu upravu već si ti. to je subjektivno mišljenje i meni jesu precijenjeni.

vidio sam da se za modrića još neki slažu, a što se tiče bejla - prevelika je hajka dignuta oko njegovih par golova (počevši od golova interu), pa je odjednom on postao velik igrač/potencijal. a, pretežno sve što radi je to da trči po strani i oštro centrira na igrače, pa ako neko postavi nogu i glavu, to je bejlov gol jer ga je namjestio. to može radit i avdija vršajević, samo što je bejl dosta brži pa je on zbog toga superfantastičan igrač. kad zađe u pozne godine bit će ispodprosječan (naravno, ako u međuvremenu ne ispliva još neka kvalitetna tačka u njegovoj igri), jer će ga noge polako izdavat, a brzini će morat reć ćao. za mene je on za sad samo super brz igrač (al takav je bio i martins, pa eto gdje je...) sa solidnom snagom i izdržljivosti, sa nadprosječno jakim šutem i igrač sa nerijetkom težnjom za simuliranje. nijednu veliku stvar nije napravio ni u reprezentaciji, ni u totenhemu (osim par ne toliko važnih golova), a za vrijeme prelaznog roka su se za njega navodno otimali najveći klubovi. medijska pompa od koje se pravi posmatrači fudbala uvijek trebaju ogradit. priznajem, i ja sam ostao fasciniran nekim njegovim golovima, al ako on želi da ja ostanem zabezeknut, onda to mora radit stalno, a ne jednom u tri mjeseca.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 09 okt 2012, 14:18

Po igrackim kvalitetama

Manco : Nani - Young - Kagawa - P. Jones ( al' eto jos je mlad )
Shity : Nasri
Chelsky : Malouda - Ramires - Ceh
Liverpool : Svi izuzev Gerarda i Caraghera
Arsenal : SVI ... Golman prosjecan ... stoperi katastrofa ... Gibs smijesan ... Diaby taraba ... Jack rahitican ... itd itd mozda jedini izuzetak i nesto da valja je Santi Cazorla ( al' on ce svakako za 2 sezone u City )

u Njemackoj ligi nema precjenjenih igraca oni posluju razumno !!

Italija khmmm Robinho - Boateng - ostali tu i tamo

Real : Khedira zalutao u Real ... Modric DEFINITIVNO ... Di Maria
Barca : Fabregas .... Sanchez .... Pedro ... Valdes

Celik : svi igraci izuzev Mesanovica te komplet uprava svi su precijenjeni
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.