A to kako TOLIKI precijenjeni igraci u svega 4 godine osvojiše 13 trofeja i pokoriše Evropu dva puta - to nije bitno

E tako je to kad forumski marginalci sa nickovima pocnu glumiti vece strucnjake od ovih svjetski priznatih profesionalaca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
nedim1993 je napisao/la:xavi.
Osobi koja smatra Xavija precjenjenim ne treba obrazlozenje.Jednostavno sa tom osobom ne vrijedi diskusiju voditi jer fudbal poznaje marginalno i minimalno.nedim1993 je napisao/la:hvala na tako fino obrazlozenom odgovoru zašto nisam u pravu
A odgovara mi osoba koja smatra da je primera bolja od EPL-aJohny je napisao/la:Osobi koja smatra Xavija precjenjenim ne treba obrazlozenje.Jednostavno sa tom osobom ne vrijedi diskusiju voditi jer fudbal poznaje marginalno i minimalno.nedim1993 je napisao/la:hvala na tako fino obrazlozenom odgovoru zašto nisam u pravu
Precijenjeni?azTer je napisao/la:modrić i bejl.
Dobar je Walcott. Meni drag igrac . Jedino treba poraditi na centarsutevima,posjeduje nevjerovatnu brzinu ,a brzina je pola fudbala . Jos uvijek je mlad i samo moze biti bolji u buducnosti .SiamoNoi je napisao/la:Po meni je Walcott precijenjen.Jedini je kojeg se trenutno mogu sjetiti![]()
Čitam tu da je Xavi precijenjen
itekako.SiamoNoi je napisao/la:Precijenjeni?azTer je napisao/la:modrić i bejl.
I ja sam ciljao na igru.Nema govora da su Modrić i Bale precijenjeni.azTer je napisao/la:itekako.SiamoNoi je napisao/la:Precijenjeni?azTer je napisao/la:modrić i bejl.
pri tome se misli na igru, ne na cijenu. suludo je govorit o precjenjivanju što se tiče cijene, jer su u tom segmentu svi oni precijenjeni. neko nedokazano dijete vrijedi 30-40 miliona, zašto onda neki igrač u najboljem timu ne bi vrijedio 30+? a što se tiče konkretno barselone, te su cijene više način da se igrač zadrži, u smislu otkupne klauzule. barselona nema namjeru prodat thiaga, stoga je recimo 22. ako budu htjeli da ga prodaju, naravno da će to bit niža cijena, tako se posluje u svijetu sporta.
Podolski je vrlo dobar igrač.Ne vidim niti jedan razlog zašto bi bio precijenjen.L_blancos je napisao/la:Lukas Podolski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.