Igrač br. 6

secer
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la secer » 13 okt 2012, 17:43

e, ovo bi trebao biti dobar znak za mene.
jer, kad mi nesto slicno napise jedan ´vrhunski analiticar´ kao sto si ti, onda sam siguran da sam u pravu :lol:
aj, dosta je sad, da ne spamamo dzabe.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 okt 2012, 17:43

M4kaveli je napisao/la:
secer je napisao/la:
Invincibles je napisao/la:I ti govoris da je eksplozivan i prilicno brz...
nije njega samaras uzeo na brzinu, vec na iskustvo.
pogledaj jos jednom tekmu i vidjet ces kako ga je u prvom pv. svaki put izbacivao iz ravnoteze i onda lagano pretrcavao. dobar znak za vranjesa je to sto se ipak vratio i odigrao odlicno drugo pv.

Toliko o tvom fudbalskom znanju :lol:
Lik lopte nije mogao izbit kako treba ..
Ti decko ocito nisi gledao dobro drugo poluvrijeme i trazis dlaku u jajetu...Sinoc vec napisah,ali zbog takvih kao sto si ti,nije naodmet ponoviti...Momku je tek 3. tekma,mlad je,a radilo se o vrlo bitnoj utakmici,plus,za najvecu sansu Grcke zbog koje ga 'optuzujete',nije imao 'naklonost' sudije,jer se radilo o OCITOM faulu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 okt 2012, 17:44

I ja se slazem da je u drugom poluvremenu itekako se popravio.Cak je pred kraj blokirao nezgodan igrac Grka.Sve u svemu moze se od njega ocekivati da ce postati dobar igrac.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 okt 2012, 17:48

Ja ga podrzavam,ok kiksao je al kiksaju i veci..A faula nije bilo,Samras ga je uzeo i to je to..Mlad je i to je ok ,u drugim dijelu je bio sasvim solidan..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 17:49

Jesam ja rekao da od njega nikad nece bit nista ?
Ili da ima iskustva ko Puyol pa je trebao savrseno odigrati ?

Sinoc je bio prelos citavu utakmicu i to je to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 okt 2012, 19:15

Vranjes se ocigledno prepao kao i vecina nasih igraca. Cak Miske i Salihovic(pogotovo ona nepotrebna lopta nazad Zahirovicu) su pravili greske. Vranjes treba da igra i protiv Litvanije da radi na samopouzdanju.
Sad staviti Zukanovica bi bilo greska, mogao je i on igrati protiv Grcke ali ko zna da li bi on kiksao ili ne.
U slucaju povrede moze Zukanovic upasti. Ili evenutalno Pandza kad se vrati. Spahic je odlican igrac ali do Brazila ce njemu biti skoro 34.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 13 okt 2012, 21:18

Ima fizičke predispozicije, s malo iskustva bi trebali dobiti solidnog stopera.
Who dares, wins !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 okt 2012, 21:34

NeToBoLa je napisao/la:Ima fizičke predispozicije, s malo iskustva bi trebali dobiti solidnog stopera.
Samo su mu noge slabasne, pogotovo listovi. Slabe k'o u Salihovica

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 13 okt 2012, 22:00

soko je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Ima fizičke predispozicije, s malo iskustva bi trebali dobiti solidnog stopera.
Samo su mu noge slabasne, pogotovo listovi. Slabe k'o u Salihovica
Samaras ga otpuho, mora on jos pure..
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 13 okt 2012, 22:51

Momak je imao losu noc, i objektivno imao je protiv sebe puno boljeg i iskusnijeg igraca, Samarasa. Ali ono sto meni para oci je to da je on uopste igrao na poziciji stopera, on je najbolji na desnom boku. Istina, moze on igrati i stopera ali vidjeli smo kako. Ovo je isto kao da stavi Mujdzu da igra stopera.
Uz jos mnogo kaljenja i utakmica od njega moze biti jedan vrstan bek. Zasto sa njim krpiti tako bitnu poziciju kao sto je stoper.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 okt 2012, 22:54

Potpora za Ogija
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 13 okt 2012, 22:56

Moje simpatije je stekao u onoj utakmici protiv Slovacke u gostima, kad je igrao sjajno. Pogotovo u jednoj situaciji, neki slovak je udario Dzeki, Ogi je to upamtio i nekoliko akcija kasnije odnio i njega i loptu na tribine :D

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 14 okt 2012, 10:09

deni_m1312 je napisao/la:Moje simpatije je stekao u onoj utakmici protiv Slovacke u gostima, kad je igrao sjajno. Pogotovo u jednoj situaciji, neki slovak je udario Dzeki, Ogi je to upamtio i nekoliko akcija kasnije odnio i njega i loptu na tribine :D
hahahaha sjećam se toga!

zato..

Heroj a ne zločinac! :D :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 okt 2012, 10:19

Dobar je Ogi, ne znam sta serete bezveze. Malo popustio protiv Grcke i to je to.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 14 okt 2012, 10:27

bio je KATASTROFA protiv grka, al neka odigra i protiv Litvanije, pa da vidimo onda.
G BUSSA BUSS

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 14 okt 2012, 10:39

Šta ste se uhvatili momka,koji je gurnut u vatru samo tako.Zapitajte se što nas najbolji igrač koji vrijedi 30 mil.,odigrao ispod svakog nivoa,umjesto da bude prevaga na terenu. ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 14 okt 2012, 10:46

ovu tema se mora zatvoriti.

momak igra i borii se za nasu repku.
koliko igraca nije htjelo da igra za nasu repku?

momku svaka cast.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 okt 2012, 10:52

Da nam Ogijev topic zatvore :o nećemo se toga :D
I ja sam također mišljenja da mu se sada više nego ikada treba pružiti podrška, zaslužuje je kao dio naše reprezentacije.
Drugo poluvrijeme je odigrao dijametralno suprotno od prvog, kao što već napisah na topicu Grčka - BiH / BiH - Litvanija nekoliko puta nas je vadio iz g.ov.ana, tako da ne treba da budemo pesimisti te da ga se osuđuje nakon jedne utakmice.
Ipak ta utakmica je na rangu utakmica na svjetskom prvenstvu, mlad je i treba da stekne samopouzdanje, a za igrače njegovoga profila uvijek treba imati strpljenja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 14 okt 2012, 10:54

ja neznam sta ste se svi uhvatili ogija. pa momak ima 22 godine, igra BEKA, a susic ga forsira na stoperu. kao sto neko vec rece, to je isto kao da mujdza igra beka, s tim da mujdza ipak ima puno vise iskustva. znaci imamo neiskusnog beka koji nam igra na stoperu, i mi se kao cudimo kada kiksa.
Da se razumijemo, on definitivno jeste pravio gluposti, pogotovo u prvom poluvremenu :) , ali je imao skoro pa nikakvu pomoc saigraca po toj desnoj strani. cak je i spaha morao nekoliko puta otici sa svoje pozicije da pokrije visak igraca koji bi se stvorio kad god mujdza ode u napad.

a sve to ponajvise zahvaljujuci taktici u kojoj je vedo bio ni na nebu ni na zemlji, znaci kao neko desno krilo, samo sto ne pokriva rupe u odbrani kada nam bek krene u napad (kao sto je lulic radio lijevo). a tu nisu krvii ni vedo ni mujdza a boga mi ni vranjes.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 14 okt 2012, 10:58

Ogi zna igrati kao stoper i desni bek... ja se vise brinem zasto Susic forsira salihovica kao lijevi bek kad imamo Lulica.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.