jer, kad mi nesto slicno napise jedan ´vrhunski analiticar´ kao sto si ti, onda sam siguran da sam u pravu

aj, dosta je sad, da ne spamamo dzabe.
Ti decko ocito nisi gledao dobro drugo poluvrijeme i trazis dlaku u jajetu...Sinoc vec napisah,ali zbog takvih kao sto si ti,nije naodmet ponoviti...Momku je tek 3. tekma,mlad je,a radilo se o vrlo bitnoj utakmici,plus,za najvecu sansu Grcke zbog koje ga 'optuzujete',nije imao 'naklonost' sudije,jer se radilo o OCITOM faulu!M4kaveli je napisao/la:secer je napisao/la:nije njega samaras uzeo na brzinu, vec na iskustvo.Invincibles je napisao/la:I ti govoris da je eksplozivan i prilicno brz...
pogledaj jos jednom tekmu i vidjet ces kako ga je u prvom pv. svaki put izbacivao iz ravnoteze i onda lagano pretrcavao. dobar znak za vranjesa je to sto se ipak vratio i odigrao odlicno drugo pv.
Toliko o tvom fudbalskom znanju![]()
Lik lopte nije mogao izbit kako treba ..
Samo su mu noge slabasne, pogotovo listovi. Slabe k'o u SalihovicaNeToBoLa je napisao/la:Ima fizičke predispozicije, s malo iskustva bi trebali dobiti solidnog stopera.
Samaras ga otpuho, mora on jos pure..soko je napisao/la:Samo su mu noge slabasne, pogotovo listovi. Slabe k'o u SalihovicaNeToBoLa je napisao/la:Ima fizičke predispozicije, s malo iskustva bi trebali dobiti solidnog stopera.
hahahaha sjećam se toga!deni_m1312 je napisao/la:Moje simpatije je stekao u onoj utakmici protiv Slovacke u gostima, kad je igrao sjajno. Pogotovo u jednoj situaciji, neki slovak je udario Dzeki, Ogi je to upamtio i nekoliko akcija kasnije odnio i njega i loptu na tribine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.