ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

soba 39
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la soba 39 » 08 nov 2012, 23:04

Edin TM87 je napisao/la:Sobo jesil' uplatio kontru? Tako mi je drago :lol: :lol: :lol: Ne mogu ti opisat, i sutra imam nesto pa opet kontriraj :D

Samo da Jankela ne preda :mrgreen:
Što ti je b olan drago kad izgube Srbi ? Ja da sam sretan kad gube(vezano za sport) moje komšije Bošnjaci ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu.Ali nisam,ne volim kad mi je komšija nesretan.Kad je njemu bolje i meni je,kad je on sretan i ja se bolje osjećam,ako ništa pivu će mi zovnut :mrgreen:
Reci šta si planirao za sutra ? :P
"Indija,Pakistan..."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2012, 00:22

Do sljedeceg meca uzivajte u klipu
" onclick="window.open(this.href);return false;

FALIIIIIŠ ČOVJEČE, VRAĆAJ SE STO PRIJEEEEE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 nov 2012, 02:30

@no1e msm da ti grijesis za ovaj forum... Ima svega, ali na ovom dijelu je uglavnom dobra atmosfera... Opusti se malo, neće te niko banovati je fan noleta, moderator bi onda prvo morao sam sebe... A to što šta se radi na drugim forumima nije tema i iskreno nas ne zanima....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2012, 07:46

Opasan Djokovic u Londonu, jbg, mora se potruditi, da ne bude k'o ljetos :-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 09 nov 2012, 08:13

Virtu4l je napisao/la:Opasan Djokovic u Londonu, jbg, mora se potruditi, da ne bude k'o ljetos :-)
Pa Đe si jbmti miša,ja se bio zabrinuo ?
Kakve su tvoje prognoze ? Ko će u polufinale,ko do trona...?
"Indija,Pakistan..."

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 09 nov 2012, 12:37

samosarajvo je napisao/la:Do sljedeceg meca uzivajte u klipu
" onclick="window.open(this.href);return false;

FALIIIIIŠ ČOVJEČE, VRAĆAJ SE STO PRIJEEEEE!
kad smo vec kod videa :D

[youtube][/youtube]

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 09 nov 2012, 13:43

slika

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 09 nov 2012, 15:04

Jede Vemić ****,natrljaće njemu Nole nos zbog ovih pod-je-bavanja.Ipak je on na novakovoj "kašikici" a ovaj je dobar sa Tipsom :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 09 nov 2012, 17:27

Ja vas pozdravljam do ponedeljka,odoh malkice do mora :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 nov 2012, 17:49

soba 39 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Sobo jesil' uplatio kontru? Tako mi je drago :lol: :lol: :lol: Ne mogu ti opisat, i sutra imam nesto pa opet kontriraj :D

Samo da Jankela ne preda :mrgreen:
Što ti je b olan drago kad izgube Srbi ? Ja da sam sretan kad gube(vezano za sport) moje komšije Bošnjaci ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu.Ali nisam,ne volim kad mi je komšija nesretan.Kad je njemu bolje i meni je,kad je on sretan i ja se bolje osjećam,ako ništa pivu će mi zovnut :mrgreen:
Reci šta si planirao za sutra ? :P
Ko je sretan? Meni je Tipsarevic drag igrac, a drago mi sto sam pogodio hendikep, a ti mi udario kontru ;)
Ne znam bas da bi bio najsretniji na svijetu ;)

E kasno je sad, al' vjerujem da ce biti vise od 9,5 gemova prvi set Tsonga - Murray, inace volio bih da Jo prodje :D Al' skoro nemoguca misija... Mora dobiti 2:0, a igra protiv jednog od najboljih pred domacom publikom, al' idemo Joo :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 nov 2012, 19:05

Teško će Conga dalje... Teško da može uzeti i set, ali eto sportski je nadati se....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 09 nov 2012, 19:11

slika

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 nov 2012, 19:46

DANTES je napisao/la:Teško će Conga dalje... Teško da može uzeti i set, ali eto sportski je nadati se....
Ma ne nadam se, al' tesko ce biti protiv Murraya u polufinalu, sto dovodi do zakljucka da je bolje imat tezu grupu, jer u polufinalu igras protiv lakseg protivnika, al' Roger bi sigurno isp'o u grupi u kojoj je bio Djokovic sa 0-3 omjerom bez dobijenog seta ako je vjerovati noletovom znanju statisticaru koji prati tenis od famozne '11-e i koji skace na stranicu ATP toura cim je kakva diskusija...

S tobom je lakse puno pricat, vidim stariji si lik, pratis tenis dugo i ostale sportove... A volio bih da Roger izgubi od Delpa i da igra protiv Novaka u polufinalu, a ne u finalu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 nov 2012, 19:51

Ja bih volio da Delpo prođe... Ko zna, Janko za kraj možda i pomogne.... David mu najviše leži u toj grupi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 09 nov 2012, 20:11

pa edine... ne bi ti bilo lose da skoknes bilo gdje da se informises prije nego pocnes sa masovnim lupetanjima. toliko netacnih informacija u tako kratkim postovima je za ginisa!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 nov 2012, 20:17

imal' prijenos marej-conga na bntv ?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 nov 2012, 20:23

No1e je napisao/la:pa edine... ne bi ti bilo lose da skoknes bilo gdje da se informises prije nego pocnes sa masovnim lupetanjima. toliko netacnih informacija u tako kratkim postovima je za ginisa!
Malo guras rijeci usta, malo citas izmedju redova, malo izvrces rijeci, sta je sljedece?

Kazem Delpo je dobar na mastersu, dobro igra u zadnje vrijeme, dobio je Rogera na njegovom najdrazem turniru, neugodan je na betonu - skaces odma' s pricom kao Delpo je najneugodniji moguci igrac na betonu, a Djokovic veze nema.

Kazem Ferrer je neugodan igrac (na stranu to sto Roger zna igrat s njim), igra strasno u zadnje vrijeme, uzeo masters, uzeo Valenciju - skaces sa pricom kao Ferrer bolja opcija od Murraya? PA GDJE SAM REK'O DA JE BOLJI?! Samo je neugodan sto je istina.

Kazem Djokovic uvijek igra nesto slabije na zavrsnom mastersu nego inace u sezoni - eto povrijedjen ovo ono, nije mu trebalo, vec broj 1, problemi s ocem blabla i onda opet navodis neke h2h i ostale gluposti...

Peres me sa nekom statistikom i h2h mecevima Federera protiv ovih igraca s kojim je u grupi, Roger zna igrat protiv njih i najbolji je svih vremena i dugi niz godina nabija omjer protiv njih, to onda znaci da ne valjaju? :lol: To su tvoje tvrdnje, pa eto protiv Roddicka ima covjek +18 pobjeda pa jel' to znaci da je Roddick ****? Ne, Roddick je jedna legenda tenisa, koji ce svi pamtiti iako ga je Federer mlatio kako je htio!

Nemam vise vremena da se raspravljam s tobom, vec kasnim i ne citiraj me vise.

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 09 nov 2012, 23:53

bla bla bla...

nista ja ne izvrcem... mogu te i citirati ... ako mi ne bude mrsko traziti... ukratko:

rekao si da ferer uvjek odlicno odigra zavrsni masters a nole lose... pa kako ovaj odigra dobro a ovaj drugi lose ako ovaj drugi ima puno bolje rezultate na istom.

kazes potro UVJEK prodje grupu a ovaj cini mi se jednom prosao grupu!

sudeci po rezultatima na zavrsnom mastersu da bi sada i ferer i potro razbili noleta KAO sto su ga razbijali... pa ide i DAVIDENKO koji je na zavrsnom mastersu 0-3 sa noletom!

isto tako ako ja kazem da je fed imao srece sto je izvukao ferera a ne mareja a ti pala-mudis kako je ferer zeznut onda se logicno namece zakljucak da je eto on kao gori izbor od mareja. jer je bilo ili jedan ili drugi. nije mjesto ferera mogao dobiti congu nego jedino bas mareja. ako se slazes da je marej gori izbor od ferera, conga od tipse a berdih od potra onda to znaci da fed jeste dobio najlkse moguce protivnike i nema razloga za onolikim protivrjecenjem i ubjedjivanjem da to nije tako... jer je ferer.... blablalblalbla.... marej je ovdje jaci od sljakera ferera i tacka! (i inace je jaci na betonu + domaca publika).
....

nema tu nikakvog izmisljanja i iskrivljivanja rijeci. statistiku navodim kao jedino mjerodavno i objektivno mjerilo. jel ako ti kazes da potro UVJEK prodje grupui, kako drugacija da ti dokazem da nije tacno nego da navedem sve njegove rezultate?

ako kazes da ferer UVJEK odigra dobro a nole slabo, kako da te opovrgnem nego da uporedim te DOBRE rezultate jednog sa LOSIM ovog drugog. pa ako se uspostavi da su ovi DOBRI losiji od onih LOSIH onda tu nesto ne stima.

isto tako ako je davidenko redovno lupao noleta ja mogu samo da povadim sve njihove susrete na WTF-u pa da vidim jeli tako ili nije?

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 nov 2012, 00:11

No1e je napisao/la:
rekao si da ferer uvjek odlicno odigra zavrsni masters a nole lose... pa kako ovaj odigra dobro a ovaj drugi lose ako ovaj drugi ima puno bolje rezultate na istom.
Edin u Noleta gleda kao jednog od tri najbolja igraca svih vremena, ako ne i najboljeg. Noletovi rezultati na zavrsnom turniru nisu u skladu s njegovim renomeom koji ima kod Edina, pa otud te izjave da igra lose. 8-)

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 10 nov 2012, 00:14

Edin TM87 je napisao/la: Djokovic bi izgubio i od Ferrera (k'o i prosle godine kad je pometen) i od Del Potra (koji mu ne lezi ove godine). A s Jankom bi se mucio jer znamo kako Janko igra protiv njega. Ta ti prica ne pije vode, jasno je k'o dan koji igraci koje turnire bolje igraju, a koji slabije. Federer je uvijek dominirao na zavrsnom mastersu, kao i Ferrer koji je prije toga uzim'o vazda turnire (ove godine Valensiju, pa Pariz), a vala i Delpo koji je uvijek prolazio grupu...

Dok Djokovic, Murray, Nadal recimo slabije igraju zavrsni masters, sva vam ta prica ne pije vode oko namjestanja, Roger ima velika sanse da uzme ovo, a da mu konkurent napusti turnir mnogo ranije...
...

evo koliko lupetanja i neistina samo u ovom postu: jesi li pogledao h2h ove godine potra i noleta na betonu?
ferer dominirao na WTF_u????? boze moj!!!! a dominirao je i potro koji je UVJEK prolazio grupu!?!?
...

pa nole pred ovaj turnir ima osvajane i pariz i sangaj i bazel i tokio a ima bogami i sam WTF... ali vazno da on uvjek igra slabije a ferer i potro dominiraju!!!

usput ove godine su potro i nole na betonu igrali 2 meca i to ne tako davno. polufinale sinsija i cetvrtfinale USO i u oba je pometen 6-3, 6-2 i 6-2, 7-6(3), 6-4!!!! al eto ne lezi mu ove godine... sta bi tek bilo da mu lezi???

znaci potro i ferer dominiraju i uvjek prolaze grupu dok nole slabije igra zavrsni masters... al ima bolje rezultate zbog??? sto ja visim na atp i trazim podatke i pratim tenis od 2011???

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.