No1e je napisao/la:pa edine... ne bi ti bilo lose da skoknes bilo gdje da se informises prije nego pocnes sa masovnim lupetanjima. toliko netacnih informacija u tako kratkim postovima je za ginisa!
Malo guras rijeci usta, malo citas izmedju redova, malo izvrces rijeci, sta je sljedece?
Kazem Delpo je dobar na mastersu, dobro igra u zadnje vrijeme, dobio je Rogera na njegovom najdrazem turniru, neugodan je na betonu - skaces odma' s pricom kao Delpo je najneugodniji moguci igrac na betonu, a Djokovic veze nema.
Kazem Ferrer je neugodan igrac (na stranu to sto Roger zna igrat s njim), igra strasno u zadnje vrijeme, uzeo masters, uzeo Valenciju - skaces sa pricom kao Ferrer bolja opcija od Murraya? PA GDJE SAM REK'O DA JE BOLJI?! Samo je neugodan sto je istina.
Kazem Djokovic uvijek igra nesto slabije na zavrsnom mastersu nego inace u sezoni - eto povrijedjen ovo ono, nije mu trebalo, vec broj 1, problemi s ocem blabla i onda opet navodis neke h2h i ostale gluposti...
Peres me sa nekom statistikom i h2h mecevima Federera protiv ovih igraca s kojim je u grupi, Roger zna igrat protiv njih i najbolji je svih vremena i dugi niz godina nabija omjer protiv njih, to onda znaci da ne valjaju?

To su tvoje tvrdnje, pa eto protiv Roddicka ima covjek +18 pobjeda pa jel' to znaci da je Roddick ****? Ne, Roddick je jedna legenda tenisa, koji ce svi pamtiti iako ga je Federer mlatio kako je htio!
Nemam vise vremena da se raspravljam s tobom, vec kasnim i ne citiraj me vise.