FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ekonomista
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ekonomista » 09 nov 2012, 16:18

Tresu su guzovi braco konjskoj glavi. 8-)
brod tone a konjska glava im ne da da jos potonu.Said puca i konjska glava biva probusena a brodic dozivljava sudbinu Titanika.

Divovi. 8-)
Bordo bijeli!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2012, 17:35

istok1987 je napisao/la:Ja bih volio da je Amaw stimulisao nekom cifrom igrače Slavije.
POBJEDA BI BILA JOŠ SLAĐA
Daj ba kanite se budalaština
Jeste, to je i uradio.INFO PROVJERENA 1000000%.

30 milja za 3 boda 10 milja za remi i ne vidim zasto svi sa velikim čuđenjem to gledate? I nasi i njihovi navijaci...? ? :roll: :roll: To nije protiv ikakvih pravila, to što se time bave samo kukavice je druga stvar, ali protiv zakona nije.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 nov 2012, 17:39

samosarajvo je napisao/la:Jeste, to je i uradio.INFO PROVJERENA 1000000%.
ako i 100 puta laz predstavis kao istinu, nece postati istina... u nju mogu samo vjerovati neznalice i ignoranti... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 nov 2012, 17:43

Ali sta i da jeste istina? Zasto nas to zanima? Trazimo neki alibi za poraz? Skrivicemo sve na Amawa ako izgubimo, jer ih je stimulisao parama? Koji qrac?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2012, 17:48

Alfa_Muzijak je napisao/la:Ali sta i da jeste istina? Zasto nas to zanima? Trazimo neki alibi za poraz? Skrivicemo sve na Amawa ako izgubimo, jer ih je stimulisao parama? Koji qrac?
NIje, to je motiv vise da ih pobjedimo, ali cisto da raja vide ceme se levati sve bave i da ih je strahhh FK SARAJEVA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 17:53

Sve se bojim da ce biti kao prosele godine kada je Dino Selimovic izjavio "Mi smo najbolji klub u drzavi, ali svi su protiv FK Sarajevo" :lol: , niti ste najbolji klub u drzavi a niti je "sve" protiv vas. Nije Zeljo, nije Amar, kriv/i sto FK Sarajevo ima slabe rezultate.

Jos sad ovo novo da se placaju premije Travniku, Zvijezdi, Slaviji da se pobjedi Sarajevo je presmjesno. Ako ce te non-stop trazit krivca u drugome nikad necete imati pomaka. 2007-2013 = 0 trofeja za vas, tako ce biti i ove sezone a vi nastavite biti "giganti" "najbolji u drzavi" "vladari grada" a rezultata nigdje.

Proljece je plave boje !

Poz komsije. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 09 nov 2012, 17:59

Jedva sastavljamo kraj s krajem jos da i igracima drugih klubova dajemo premije ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2012, 17:59

Elegant je napisao/la:Sve se bojim da ce biti kao prosele godine kada je Dino Selimovic izjavio "Mi smo najbolji klub u drzavi, ali svi su protiv FK Sarajevo" :lol: , niti ste najbolji klub u drzavi a niti je "sve" protiv vas. Nije Zeljo, nije Amar, kriv/i sto FK Sarajevo ima slabe rezultate.

Jos sad ovo novo da se placaju premije Travniku, Zvijezdi, Slaviji da se pobjedi Sarajevo je presmjesno. Ako cete non-stop trazit krivca u drugome nikad necete imati pomaka. 2007-2013 = 0 trofeja za vas, tako ce biti i ove sezone a vi nastavite biti "giganti" "najbolji u drzavi" "vladari grada" a rezultat nigdje.

Proljece je plave boje !

Poz komsije. ;)
Prvi ispravak 2012

2003 - 2010 = 0 trofeja za vas...ako cemo vec se igrati godinama

Ovo nije novo, ovo je staro jos od Travnika samo sto ni mi nismo vjerovali dok nam igraci licno nisu potvrđivali.
A o vašim stimaljkama prema sudijama ove 3 godine i o tome kako ste zasticeni ko polarni međedi je bespotrebno pricati , haj što siljite sebi ali sto se Jamak noc uoci nase utakmice u Velesicima u kafani kurci kako je Amar sredio sudije da Sarajevo ne pobjedi...to je druga stvar
jadni ste vi ali proće i to...kad tad
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 09 nov 2012, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 09 nov 2012, 18:00

VanBasten je napisao/la:Znalo se to već prije par dana ( slučaj Slavija). Avaz po običaju kasni. Bez potrebe se pravite ludi.

Hajde Allaha ti mi reci kako se to zna? Osim sto ste procitali da je to napiso onaj sabanesku Semir na onom drugom forumu. Pa ovakve stvari je vec pisao par puta i samo se ofirao... De ba ne ofiraj se Boga ti.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 09 nov 2012, 18:07

samosarajvo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sve se bojim da ce biti kao prosele godine kada je Dino Selimovic izjavio "Mi smo najbolji klub u drzavi, ali svi su protiv FK Sarajevo" :lol: , niti ste najbolji klub u drzavi a niti je "sve" protiv vas. Nije Zeljo, nije Amar, kriv/i sto FK Sarajevo ima slabe rezultate.

Jos sad ovo novo da se placaju premije Travniku, Zvijezdi, Slaviji da se pobjedi Sarajevo je presmjesno. Ako cete non-stop trazit krivca u drugome nikad necete imati pomaka. 2007-2013 = 0 trofeja za vas, tako ce biti i ove sezone a vi nastavite biti "giganti" "najbolji u drzavi" "vladari grada" a rezultat nigdje.

Proljece je plave boje !

Poz komsije. ;)
Prvi ispravak 2012

Ovo nije novo, ovo je staro jos od Travnika samo sto ni mi nismo vjerovali dok nam igraci licno nisu potvrđivali.
A o vašim stimaljkama prema sudijama ove 3 godine i o tome kako ste zasticeni ko polarni međedi je bespotrebno pricati , haj što siljite sebi ali sto se Jamak noc uoci nase utakmice u Velesicima u kafani kurci kako je Amar sredio sudije da Sarajevo ne pobjedi...to je druga stvar
zato ste i Bogu mrski sa ovakvim komentarima, jade jadne,cuj Jamak pricao e pa eto kako se to obistinilo vi pricate za sudije ove sezone ste zaradili minimalno 7 bodova ciganski uz sudijsku pomoc ;) HAJDE SLAVIJOOO
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2012, 18:08

Čega 7 bodova? Nabroji, mozda onaj protiv Zvijezde da je sumnjiv.Svakog ostalog smo nakantali sa po 2 ili više razlike.Na otoci penal čist ko suza.To da smo imali srece u zadnjoj minuti kad je dejo skino 100% sansu se slazem

Celik? Borac?

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 09 nov 2012, 18:14

samosarajvo je napisao/la:Čega 7 bodova? Nabroji, mozda onaj protiv Zvijezde da je sumnjiv.Svakog ostalog smo nakantali sa po 2 ili više razlike.Na otoci penal čist ko suza.To da smo imali srece u zadnjoj minuti kad je dejo skino 100% sansu se slazem

Celik? Borac?
ti ili se pravis lud ili si stvarno lud, zvijedi ste uzeli bod nekako uz crveni penale i materine,olimpiku ste uzeli tri nakon nepostojeceg penala cak se danima smijalo toj odluci sudije,a ti tvrdis da je penal,protiv nas faul iz kojeg je postignut gol je presmijesan ne iskljucenje onog malog zohara suljica nakon 1546546 prekrsaja i niz drugih i vi nama pricate nesto onda kako mi namjestamo i fol ste zrtvena janjad,jade obicne
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 09 nov 2012, 18:16

Cuj penal na otoci cist ko suza :lol: :lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 nov 2012, 18:20

old school je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

Proljece je plave boje !

Poz komsije. ;)
Prvi ispravak 2012

zato ste i Bogu mrski sa ovakvim komentarima, jade jadne,cuj Jamak pricao e pa eto kako se to obistinilo vi pricate za sudije ove sezone ste zaradili minimalno 7 bodova ciganski uz sudijsku pomoc ;) HAJDE SLAVIJOOO
To je ta njihova propaganda, sutra ako izgube na sva usta ce pljuvati Osima, ovo ono, Zelju zbog toga sto je Jamak u nekoj kafanskoj zajebanciji, moooozda, ali ponavljam mozda, rekao nekakvu glupost nigdje veze, u zjbanciji uz pivu, i to ce biti ona stvar zbog koje nisu osvojili ni jedan trofej i ove sezone... Amar zavrsava sudije protiv Sarajeva i placa premije protovnickim igracima od arapskih para koje su usle u klub preko Koldze, i Osima sa kojim se rastalio za dio novca... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2012, 18:20

old school je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Čega 7 bodova? Nabroji, mozda onaj protiv Zvijezde da je sumnjiv.Svakog ostalog smo nakantali sa po 2 ili više razlike.Na otoci penal čist ko suza.To da smo imali srece u zadnjoj minuti kad je dejo skino 100% sansu se slazem

Celik? Borac?
ti ili se pravis lud ili si stvarno lud, zvijedi ste uzeli bod nekako uz crveni penale i materine,olimpiku ste uzeli tri nakon nepostojeceg penala cak se danima smijalo toj odluci sudije,a ti tvrdis da je penal,protiv nas faul iz kojeg je postignut gol je presmijesan ne iskljucenje onog malog zohara suljica nakon 1546546 prekrsaja i niz drugih i vi nama pricate nesto onda kako mi namjestamo i fol ste zrtvena janjad,jade obicne
Dobro sve i da je tako, a nije, sa vama u tom segmentu u europi ravnog nema.Mislim na ove nepostjece faulove oko 16 metara, koji nisu tako "ofirni" pa da se o njima bruji puno.Te nisam racuno.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 18:21

o sole mio je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Znalo se to već prije par dana ( slučaj Slavija). Avaz po običaju kasni. Bez potrebe se pravite ludi.

Hajde Allaha ti mi reci kako se to zna? Osim sto ste procitali da je to napiso onaj sabanesku Semir na onom drugom forumu. Pa ovakve stvari je vec pisao par puta i samo se ofirao... De ba ne ofiraj se Boga ti.
A šta misliš kako su novinari došli do toga?
Iz usta igrača Slavije. Pa pobogu žive u istom gradu (haman), ne na **** Aljasci. Drugi put recite im da se ne fale premijama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 18:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:
To je ta njihova propaganda, sutra ako izgube na sva usta ce pljuvati Osima, ovo ono, Zelju zbog toga sto je Jamak u nekoj kafanskoj zajebanciji, moooozda, ali ponavljam mozda, rekao nekakvu glupost nigdje veze, u zjbanciji uz pivu, i to ce biti ona stvar zbog koje nisu osvojili ni jedan trofej i ove sezone... Amar zavrsava sudije protiv Sarajeva i placa premije protovnickim igracima od arapskih para koje su usle u klub preko Koldze, i Osima sa kojim se rastalio za dio novca... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bla, bla, bla

Nego,

Mi smo sa druge strane....

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 09 nov 2012, 18:24

Nego, zna li ko koliko je Jovic nudio Vezirima za pustanje tekme. To je nezakonito za razliku od ovog. Realno, dva kluba koja rade najvise sa sudijama u ovoj sezoni su Sarajevo i Zeljo i to ne samo sa sudijama, pa ne znam cemu ova rasprava.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 18:27

cikac je napisao/la:Nego, zna li ko koliko je Jovic nudio Vezirima za pustanje tekme. To je nezakonito za razliku od ovog. Realno, dva kluba koja rade najvise sa sudijama u ovoj sezoni su Sarajevo i Zeljo i to ne samo sa sudijama, pa ne znam cemu ova rasprava.
inače prepošteni Veziri su to sportski odbili? :lol:

Gdje onaj fakin što nam je u predvečer utakmice sa Travnikom ovdje vazio cjelu noć kako je tekma prodata, kako svi trpaju na kladionici, bla, bla, bla... Nisam ga vidio poslije tekme.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 nov 2012, 18:35

Odbili veziri, malo im je 5 kartona POLI salame i 10 kartona hrenovki i pasteta kombinovano... :D :D :D Sala mala :geek:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”