hahahBaja_Zvjerka je napisao/la:Odbili veziri, malo im je 5 kartona POLI salame i 10 kartona hrenovki i pasteta kombinovano...![]()
![]()
Sala mala
a poslije 2 sedmice u štrajk, trebali su uzeti POLI i začepiti gubicu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahahBaja_Zvjerka je napisao/la:Odbili veziri, malo im je 5 kartona POLI salame i 10 kartona hrenovki i pasteta kombinovano...![]()
![]()
Sala mala
VanBasten je napisao/la:A šta misliš kako su novinari došli do toga?o sole mio je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Znalo se to već prije par dana ( slučaj Slavija). Avaz po običaju kasni. Bez potrebe se pravite ludi.
Hajde Allaha ti mi reci kako se to zna? Osim sto ste procitali da je to napiso onaj sabanesku Semir na onom drugom forumu. Pa ovakve stvari je vec pisao par puta i samo se ofirao... De ba ne ofiraj se Boga ti.
Iz usta igrača Slavije. Pa pobogu žive u istom gradu (haman), ne na **** Aljasci. Drugi put recite im da se ne fale premijama.
Znaci ako izgubite puna ce vam usta biti ovog placanja, a ako dobijete dignut ce te se i pricati "zeljo placa a mi opet pobjeđujemo" ?Vamos je napisao/la:10000% je istina za Slaviju i placanje u slucaju pobjede za njihove igrace.
Ako ne vjerujete nama, ni novinarima, sigurno neko poznaje nekog od igraca Slavije..pitajte ih sami.
Ama mene zaista boli k za ovu cjelu priču. Jel istina, ili nije. Igrači brbljaju sve i svašta, a moguće je da su i oni izlevaćeni od svoej uprave. Lafo premije. I da je istina, nema ništa nelegalno u istoj. Ali eto, nudite se stalno na ovoj temi, kampujete, pa hajde reko kad je bal nek je maskenbal.o sole mio je napisao/la:
Igraci Zrinjskog pricaju da ste im dali prolaz u kupu i 40 000 KM za pobjedu nad Željom a igraci travnika da uzmu Želji bod dobili 20 000 KM i 3 boda od vas. Glavni sudija derbija je dobio 50 000 KM i sexualne usluge od Jovica i Selimovica.
Ozbiljan si momak, ne pristajeti ti ovo lupetanje. Ako cemo se hvatati svega sto novinari pisu onda jbt ga... Odakle ba na ovom vaktu nekom pare da podmicuje druge igrace kada svojim nemaju za platu, a i sam znas i gledo si da Sarajevo zaista igra lose pored dobrih rezultata, o sudjenju znas sve sam nema potrebe za ovim rekla kazala i hvatati se kao da je 100% info.
Meni nije jasno zasto uopste gubite vrijeme objasnjavajuci njima neke gluposti,pa i Sesar je rekao da mu je sudija u Mostaru rekao da ce mu se osvetiti i da ce suditi u nasu korist u derbiju.Covjek nit nam je sudio nit pomogao.Zaobidji ovu temu i pusti ba neka valjaju gluposti i uzivaju u njima jer svaka normalna rasprava sa njima je nemoguca.ZZtop10 je napisao/la:Jedva sastavljamo kraj s krajem jos da i igracima drugih klubova dajemo premije ?
A niej ti plao napamet da možda nije sudio derbi upravo zbog tog medijskog skandala? :ugeek:dino lj je napisao/la:Meni nije jasno zasto uopste gubite vrijeme objasnjavajuci njima neke gluposti,pa i Sesar je rekao da mu je sudija u Mostaru rekao da ce mu se osvetiti i da ce suditi u nasu korist u derbiju.Covjek nit nam je sudio nit pomogao.Zaobidji ovu temu i pusti ba neka valjaju gluposti i uzivaju u njima jer svaka normalna rasprava sa njima je nemoguca.ZZtop10 je napisao/la:Jedva sastavljamo kraj s krajem jos da i igracima drugih klubova dajemo premije ?
Mah samo se nadam da će uspijeti "uvaljati" onaj teren do nedjelje. Jer mi ne znamo bunariti.Sarajevo1946 je napisao/la:Jbo ba njih.
Naše je da igramo najbolje što možemo i rezultat neće izostati aBd, a nek se oni o sebi zabave, kaznama od plate i stimulisanju drugih.
Biće teško u Lukavici, ali imamo snage da pobijedimo samo ako ozbiljno shvatimo ovu tekmu, jer moramo potvrditi tri boda iz derbija.
A da malo premotamo vrijeme, Pušina, Salem Prolić, Alečković itd?SarajlijaTM je napisao/la:Vidjen Amar danas kako djeli karte i baklje sokolovima po lukavici![]()
![]()
![]()
Ocam' vazda ste imali najjace teorije zavjere ide na FOXu nova serija CSI:FK Sarajevo
E stvarno se grohotom issmijah,nakon one price iz supljeg u prazno o bakljama na nasoj temi,aferim pitice![]()
![]()
Ziv bio,jel ti to najbolji kontraargument koji si mogao da smislis?VanBasten je napisao/la:A da malo premotamo vrijeme, Pušina, Salem Prolić, Alečković itd?SarajlijaTM je napisao/la:Vidjen Amar danas kako djeli karte i baklje sokolovima po lukavici![]()
![]()
![]()
Ocam' vazda ste imali najjace teorije zavjere ide na FOXu nova serija CSI:FK Sarajevo
E stvarno se grohotom issmijah,nakon one price iz supljeg u prazno o bakljama na nasoj temi,aferim pitice![]()
![]()
Doduše, ti si tad garant bio sasvim mali pa ne pamtiš.
Znam Napojila puno vise nego sto ti to ocito ocekujeso sole mio je napisao/la:
Ne razumijem sta je s mojim nacinom pisanja? Mozes li mi pojasniti? Nisam vlasnik tog transa. Vlasnik tog transa je bio covjek 50-ih godina pod nazivom Napoli ili ti ga Paja s ch wile...
A ti mozes neke stvarni znati i vidjeti samo uz pomoc interneta, jer je tribina nesto strano za tebe ili mozda pratis u zadnjih 2 godine svoj klub.
Hajde pamet u glavu a dole sta ti uleti... Cao :*
Baš se naosvajašno trofeja u to vrijeme, asvi za nas šiljiliSarajlijaTM je napisao/la:Ziv bio,jel ti to najbolji kontraargument koji si mogao da smislis?VanBasten je napisao/la:A da malo premotamo vrijeme, Pušina, Salem Prolić, Alečković itd?SarajlijaTM je napisao/la:Vidjen Amar danas kako djeli karte i baklje sokolovima po lukavici![]()
![]()
![]()
![]()
Doduše, ti si tad garant bio sasvim mali pa ne pamtiš.
tutu sam u rikverc vozao u ta doba![]()
nego salu na stranu,Pusina,smeće od covjeka,onako usput i pitar ortodoksni,siljio vam gdje je stigao. Salem Prolic,takodjer pitar,sudija,Emir Aleckovic,ev sad bas na derbiju,stoji na 2 metra od svega i vidi da lopta stanica ide u korner,al suti i pusta da bude gol aut za vas
I sta sad s njima svima nabrojanim,hajd fino argumente,dogadjaje,isl. ?
samo mi jos reci da u ovoj ligi u kojoj se pola svega stima i u cemu hladno svi ucestvuju,a samo budale poput nas nekolicine to prati i ide na tekme,da ste vi cista obraza i da mozes reci da vam se ne stima i nije se stimalo,et hajd reci ako mozes...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.