FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 18:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Odbili veziri, malo im je 5 kartona POLI salame i 10 kartona hrenovki i pasteta kombinovano... :D :D :D Sala mala :geek:
hahah

a poslije 2 sedmice u štrajk, trebali su uzeti POLI i začepiti gubicu. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 09 nov 2012, 18:43

o čemu mi pričamo ..
O nekom travniku koji je čak bio pod uefinom istragom...a onda nam se javlja lažov i petljanac koji tvrdi da smo kupili tekmu. Onda mi zijanimo a bijednika nigdje više nema. Zar je vrijedno o njima pričati ??
Ako za nas nije bio penal protiv zvijezde , sudija je to fino kompenzirao priznajući nepostojeći go zvijezde..jer lopta definitivno NIJE PREŠLA LINIJU.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 09 nov 2012, 18:50

10000% je istina za Slaviju i placanje u slucaju pobjede za njihove igrace.

Ako ne vjerujete nama, ni novinarima, sigurno neko poznaje nekog od igraca Slavije..pitajte ih sami.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 09 nov 2012, 18:54

VanBasten je napisao/la:
o sole mio je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Znalo se to već prije par dana ( slučaj Slavija). Avaz po običaju kasni. Bez potrebe se pravite ludi.

Hajde Allaha ti mi reci kako se to zna? Osim sto ste procitali da je to napiso onaj sabanesku Semir na onom drugom forumu. Pa ovakve stvari je vec pisao par puta i samo se ofirao... De ba ne ofiraj se Boga ti.
A šta misliš kako su novinari došli do toga?
Iz usta igrača Slavije. Pa pobogu žive u istom gradu (haman), ne na **** Aljasci. Drugi put recite im da se ne fale premijama.

Igraci Zrinjskog pricaju da ste im dali prolaz u kupu i 40 000 KM za pobjedu nad Željom a igraci travnika da uzmu Želji bod dobili 20 000 KM i 3 boda od vas. Glavni sudija derbija je dobio 50 000 KM i sexualne usluge od Jovica i Selimovica.
Ozbiljan si momak, ne pristajeti ti ovo lupetanje. Ako cemo se hvatati svega sto novinari pisu onda jbt ga... Odakle ba na ovom vaktu nekom pare da podmicuje druge igrace kada svojim nemaju za platu, a i sam znas i gledo si da Sarajevo zaista igra lose pored dobrih rezultata, o sudjenju znas sve sam nema potrebe za ovim rekla kazala i hvatati se kao da je 100% info.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 09 nov 2012, 19:01

slika

Ako si ti bivsi vlasnik ovog transparenta, sasvim je jasno tvoj nacin pisanja i rezonovanja. :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 19:06

Vamos je napisao/la:10000% je istina za Slaviju i placanje u slucaju pobjede za njihove igrace.

Ako ne vjerujete nama, ni novinarima, sigurno neko poznaje nekog od igraca Slavije..pitajte ih sami.
Znaci ako izgubite puna ce vam usta biti ovog placanja, a ako dobijete dignut ce te se i pricati "zeljo placa a mi opet pobjeđujemo" ? :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 09 nov 2012, 19:06

Vamos je napisao/la:slika

Ako si ti bivsi vlasnik ovog transparenta, sasvim je jasno tvoj nacin pisanja i rezonovanja. :lol:

Ne razumijem sta je s mojim nacinom pisanja? Mozes li mi pojasniti? Nisam vlasnik tog transa. Vlasnik tog transa je bio covjek 50-ih godina pod nazivom Napoli ili ti ga Paja s ch wile...
A ti mozes neke stvarni znati i vidjeti samo uz pomoc interneta, jer je tribina nesto strano za tebe ili mozda pratis u zadnjih 2 godine svoj klub.
Hajde pamet u glavu a dole sta ti uleti... Cao :*

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 19:07

Igraci Zrinjskog pricaju da ste im dali prolaz u kupu i 40 000 KM za pobjedu nad Željom a igraci travnika da uzmu Želji bod dobili 20 000 KM i 3 boda od vas. Glavni sudija derbija je dobio 50 000 KM i sexualne usluge od Jovica i Selimovica.
Ozbiljan si momak, ne pristajeti ti ovo lupetanje. Ako cemo se hvatati svega sto novinari pisu onda jbt ga... Odakle ba na ovom vaktu nekom pare da podmicuje druge igrace kada svojim nemaju za platu, a i sam znas i gledo si da Sarajevo zaista igra lose pored dobrih rezultata, o sudjenju znas sve sam nema potrebe za ovim rekla kazala i hvatati se kao da je 100% info.
Ama mene zaista boli k za ovu cjelu priču. Jel istina, ili nije. Igrači brbljaju sve i svašta, a moguće je da su i oni izlevaćeni od svoej uprave. Lafo premije. I da je istina, nema ništa nelegalno u istoj. Ali eto, nudite se stalno na ovoj temi, kampujete, pa hajde reko kad je bal nek je maskenbal.

Usput, nisam trijezan od subote ujutro, pa mi ovo sve dođe ko dobra zajebancija. A vi se pecate ko deverike na plovak.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 09 nov 2012, 19:07

@ kralj_je_mrtav, ma naravno. UEFA to ne kaznjva, niti je protiv toga. Niko nije ni rekao da se zbog toga neko treba kazniti ni bilo sta slicno tome.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 09 nov 2012, 19:09

ZZtop10 je napisao/la:Jedva sastavljamo kraj s krajem jos da i igracima drugih klubova dajemo premije ?
Meni nije jasno zasto uopste gubite vrijeme objasnjavajuci njima neke gluposti,pa i Sesar je rekao da mu je sudija u Mostaru rekao da ce mu se osvetiti i da ce suditi u nasu korist u derbiju.Covjek nit nam je sudio nit pomogao.Zaobidji ovu temu i pusti ba neka valjaju gluposti i uzivaju u njima jer svaka normalna rasprava sa njima je nemoguca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 19:10

dino lj je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Jedva sastavljamo kraj s krajem jos da i igracima drugih klubova dajemo premije ?
Meni nije jasno zasto uopste gubite vrijeme objasnjavajuci njima neke gluposti,pa i Sesar je rekao da mu je sudija u Mostaru rekao da ce mu se osvetiti i da ce suditi u nasu korist u derbiju.Covjek nit nam je sudio nit pomogao.Zaobidji ovu temu i pusti ba neka valjaju gluposti i uzivaju u njima jer svaka normalna rasprava sa njima je nemoguca.
A niej ti plao napamet da možda nije sudio derbi upravo zbog tog medijskog skandala? :ugeek:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 09 nov 2012, 19:10

Jbo ba njih.

Naše je da igramo najbolje što možemo i rezultat neće izostati aBd, a nek se oni o sebi zabave, kaznama od plate i stimulisanju drugih.

Biće teško u Lukavici, ali imamo snage da pobijedimo samo ako ozbiljno shvatimo ovu tekmu, jer moramo potvrditi tri boda iz derbija.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 19:14

Sarajevo1946 je napisao/la:Jbo ba njih.

Naše je da igramo najbolje što možemo i rezultat neće izostati aBd, a nek se oni o sebi zabave, kaznama od plate i stimulisanju drugih.

Biće teško u Lukavici, ali imamo snage da pobijedimo samo ako ozbiljno shvatimo ovu tekmu, jer moramo potvrditi tri boda iz derbija.
Mah samo se nadam da će uspijeti "uvaljati" onaj teren do nedjelje. Jer mi ne znamo bunariti.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 nov 2012, 19:15

Vidjen Amar danas kako djeli karte i baklje sokolovima po lukavici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ocam' vazda ste imali najjace teorije zavjere ide na FOXu nova serija CSI:FK Sarajevo

E stvarno se grohotom issmijah,nakon one price iz supljeg u prazno o bakljama na nasoj temi,aferim pitice :lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 19:16

SarajlijaTM je napisao/la:Vidjen Amar danas kako djeli karte i baklje sokolovima po lukavici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ocam' vazda ste imali najjace teorije zavjere ide na FOXu nova serija CSI:FK Sarajevo

E stvarno se grohotom issmijah,nakon one price iz supljeg u prazno o bakljama na nasoj temi,aferim pitice :lol: :lol: :lol:
A da malo premotamo vrijeme, Pušina, Salem Prolić, Alečković itd?
Doduše, ti si tad garant bio sasvim mali pa ne pamtiš.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 nov 2012, 19:26

VanBasten je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Vidjen Amar danas kako djeli karte i baklje sokolovima po lukavici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ziv bio,jel ti to najbolji kontraargument koji si mogao da smislis?

tutu sam u rikverc vozao u ta doba :lol:

nego salu na stranu,Pusina,smeće od covjeka,onako usput i pitar ortodoksni,siljio vam gdje je stigao. Salem Prolic,takodjer pitar,sudija,Emir Aleckovic,ev sad bas na derbiju,stoji na 2 metra od svega i vidi da lopta stanica ide u korner,al suti i pusta da bude gol aut za vas
I sta sad s njima svima nabrojanim,hajd fino argumente,dogadjaje,isl. ?

samo mi jos reci da u ovoj ligi u kojoj se pola svega stima i u cemu hladno svi ucestvuju,a samo budale poput nas nekolicine to prati i ide na tekme,da ste vi cista obraza i da mozes reci da vam se ne stima i nije se stimalo,et hajd reci ako mozes...

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 09 nov 2012, 19:27

da malo još premotamo vrijeme pa spomenemo sudiju (bivšeg) Rusmira i havera mu Dželu. Prvi je ovom drugom bio komandir u 'Lastama'. Kolko je ono sudio derbija protiv kantičara ??

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 09 nov 2012, 19:31

Vamos je napisao/la:slika

Ne razumijem sta je s mojim nacinom pisanja? Mozes li mi pojasniti? Nisam vlasnik tog transa. Vlasnik tog transa je bio covjek 50-ih godina pod nazivom Napoli ili ti ga Paja s ch wile...
A ti mozes neke stvarni znati i vidjeti samo uz pomoc interneta, jer je tribina nesto strano za tebe ili mozda pratis u zadnjih 2 godine svoj klub.
Hajde pamet u glavu a dole sta ti uleti... Cao :*
Znam Napojila puno vise nego sto ti to ocito ocekujes ;) Tribina strana za mene??? :lol:
Toliko je strana da ako si ti dio te price, savim sigurno smo se sretali i na ulici i sve ostalo. Mada i nebitno. OOOOOOOO ssoooooolllllleeeeeeeeee miiiioooooooooooo, sto bi rekao Napoli.

Pozdrav i tebi ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 19:33

SarajlijaTM je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Ziv bio,jel ti to najbolji kontraargument koji si mogao da smislis?

tutu sam u rikverc vozao u ta doba :lol:

nego salu na stranu,Pusina,smeće od covjeka,onako usput i pitar ortodoksni,siljio vam gdje je stigao. Salem Prolic,takodjer pitar,sudija,Emir Aleckovic,ev sad bas na derbiju,stoji na 2 metra od svega i vidi da lopta stanica ide u korner,al suti i pusta da bude gol aut za vas
I sta sad s njima svima nabrojanim,hajd fino argumente,dogadjaje,isl. ?

samo mi jos reci da u ovoj ligi u kojoj se pola svega stima i u cemu hladno svi ucestvuju,a samo budale poput nas nekolicine to prati i ide na tekme,da ste vi cista obraza i da mozes reci da vam se ne stima i nije se stimalo,et hajd reci ako mozes...
Baš se naosvajašno trofeja u to vrijeme, asvi za nas šiljili :mrgreen:

Nije bolan nikakav kontraargument. I'm just playin with you. Boli me k za argumente.

----

sad vas napuštam,
pozrav raji

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 09 nov 2012, 19:35

evo sad u ovom trenutku..jednum klikom pređite na forum košpa..nas tamo nema..nema trolanja itd
a oni ovdje spavaju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Hajdeee, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 62 gosta.