HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Posto nasi vrsni napadaci nisu u stanju dati gola a taktika trenera sa jedinim takvim vrsnim napadacem prema naprijed je samoubojstvo sto se vidi po trenutnoj gol razlici prije je realno 0:0 !NKZ07 je napisao/la:1-1 REALNO xD
- slogauskoplje
- Kontakt:
kao da je to novostZrinjskiMostar je napisao/la:terabajt je napisao/la:Znaci bila dogovorena ona u gradačcu a sutra nije .... hahahha.ZrinjskiMostar je napisao/la:Zadnji par kola kao i kup utakmice su na žalost dogovoreneVidjecete kako se zalažu igraci protiv veleža i zvijezde za razliku od proteklih utakmica....
Rudar, Sarajevo!
Sloga Uskoplje
Što niste izveli juniore, k'o protiv Pitara?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Anicicu smanji dozivljaj covece...Kad god ja odigram under na Zrinju vi se raspucate
Ako i ovaj danasnji under 3.5 prebacite ima da prekrizim na listi Zrinjski svaki put kad budete igrali
Ako i ovaj danasnji under 3.5 prebacite ima da prekrizim na listi Zrinjski svaki put kad budete igrali
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bas, i ja to gledam, i muminovic i anicic i zurzinov i radeljic, niko na kosevu nije igrao, muminovic jeste u drugom poluvremenu ccavlami97 je napisao/la:Što niste izveli juniore, k'o protiv Pitara?
Za zivot cijeli!
Da nema negde prenos mozda?
Na arenama,bht,federalnoj nisam nasao...
Nema na TV-u nemoj ni trazit, ali zato imas u 16:30 na BHT Celik - Siroki.nisterlo je napisao/la:Da nema negde prenos mozda?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dvojica su pauzirala zbog kartona,Radeljić zbog crvenog a mislim Žuržinov zbog tri žuta (nisam siguran),Šćepanović ima potres mozga pa ne igra ni danas ,Pero Stojkić ne igra ima nekoliko kola i tek na proljeće se vraća.Ako ste mislili da ćemo mi uzeti bodove pitarima gadno ste se prevarili.Mi vam trenutno meda ne možemo protiv imalo jače ekipeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bas, i ja to gledam, i muminovic i anicic i zurzinov i radeljic, niko na kosevu nije igrao, muminovic jeste u drugom poluvremenu ccavlami97 je napisao/la:Što niste izveli juniore, k'o protiv Pitara?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Kralju što ne pitaš , stvarno mi te žao svaki putnisterlo je napisao/la:Anicicu smanji dozivljaj covece...Kad god ja odigram under na Zrinju vi se raspucate![]()
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ma imam na tri tiketa keca i to izgleda prolazi lagano,ali 1.36 na 0-3 gola nisam mogao da propustim...acovic1 je napisao/la:Kralju što ne pitaš , stvarno mi te žao svaki putnisterlo je napisao/la:Anicicu smanji dozivljaj covece...Kad god ja odigram under na Zrinju vi se raspucate![]()
Ako i ovaj danasnji under 3.5 prebacite ima da prekrizim na listi Zrinjski svaki put kad budete igrali![]()
![]()
![]()
!Odoh sadnatrag na posao jer moram leć na kosti ovim vidovnjacima što su unaprijed znali da će danas završiti 0-0 u Mostaru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj smirili su se valjda se u ovih 20min ne povampire...
Po ovom na sportsport Arezina, Muminovic i I.Anicic ih ubili 
3-0
ludilo...
ludilo...
Napokon prava utakmica..
Anicic masina stvarno, jednostavno mora igrati u prvoj stalno !
Ko je ono gurnuo loptu golmanu u ruke kad je bila kontra, njih dvoje sami na njega
Zgazite rođene !
Ko je ono gurnuo loptu golmanu u ruke kad je bila kontra, njih dvoje sami na njega
Zgazite rođene !
koliko je bilo gledatelja?
Muminovic,al se iskupio golom!starmo94 je napisao/la:Napokon prava utakmica..
Ko je ono gurnuo loptu golmanu u ruke kad je bila kontra, njih dvoje sami na njega![]()
Zgazite rođene !
Anicic dvostruki strijalac,Pericu ćoro---otvori oči...jeb te Bubalo i Bekic !
Gledatelja onako oko 1500!
-
zrinja1905
- Kontakt:
da je trebalo bit 5-0 bilo bi
danas smo igrali sa skoro najjacom postavom, trebaju tu jos vucina i stojkic
3-0, 2 stative, sansa 2 igraca na golmana i jos par jako dobrih prilika. zvijezda nista nije napravila
ako ovako budemo igrali mislim da cemo i veleza s lakocom dobiti kao danas zvijezdu
danas smo igrali sa skoro najjacom postavom, trebaju tu jos vucina i stojkic
3-0, 2 stative, sansa 2 igraca na golmana i jos par jako dobrih prilika. zvijezda nista nije napravila
ako ovako budemo igrali mislim da cemo i veleza s lakocom dobiti kao danas zvijezdu
Gosti ako nista, imali su lijepe dresove 
cestitke na zasluzenom prolazu ,i sretno u nastavku.danas niste imali protivnika po mjeri
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.