bas, i ja to gledam, i muminovic i anicic i zurzinov i radeljic, niko na kosevu nije igrao, muminovic jeste u drugom poluvremenu ccavlami97 je napisao/la:Što niste izveli juniore, k'o protiv Pitara?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Za zivot cijeli!
Da nema negde prenos mozda?
Na arenama,bht,federalnoj nisam nasao...
Nema na TV-u nemoj ni trazit, ali zato imas u 16:30 na BHT Celik - Siroki.nisterlo je napisao/la:Da nema negde prenos mozda?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dvojica su pauzirala zbog kartona,Radeljić zbog crvenog a mislim Žuržinov zbog tri žuta (nisam siguran),Šćepanović ima potres mozga pa ne igra ni danas ,Pero Stojkić ne igra ima nekoliko kola i tek na proljeće se vraća.Ako ste mislili da ćemo mi uzeti bodove pitarima gadno ste se prevarili.Mi vam trenutno meda ne možemo protiv imalo jače ekipeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bas, i ja to gledam, i muminovic i anicic i zurzinov i radeljic, niko na kosevu nije igrao, muminovic jeste u drugom poluvremenu ccavlami97 je napisao/la:Što niste izveli juniore, k'o protiv Pitara?

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Kralju što ne pitaš , stvarno mi te žao svaki putnisterlo je napisao/la:Anicicu smanji dozivljaj covece...Kad god ja odigram under na Zrinju vi se raspucate![]()
Ako i ovaj danasnji under 3.5 prebacite ima da prekrizim na listi Zrinjski svaki put kad budete igrali

Ma imam na tri tiketa keca i to izgleda prolazi lagano,ali 1.36 na 0-3 gola nisam mogao da propustim...acovic1 je napisao/la:Kralju što ne pitaš , stvarno mi te žao svaki putnisterlo je napisao/la:Anicicu smanji dozivljaj covece...Kad god ja odigram under na Zrinju vi se raspucate![]()
Ako i ovaj danasnji under 3.5 prebacite ima da prekrizim na listi Zrinjski svaki put kad budete igrali![]()
![]()
![]()
!Odoh sadnatrag na posao jer moram leć na kosti ovim vidovnjacima što su unaprijed znali da će danas završiti 0-0 u Mostaru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj smirili su se valjda se u ovih 20min ne povampire...
Po ovom na sportsport Arezina, Muminovic i I.Anicic ih ubili 

3-0
ludilo...

ludilo...
Napokon prava utakmica..
Anicic masina stvarno, jednostavno mora igrati u prvoj stalno !
Ko je ono gurnuo loptu golmanu u ruke kad je bila kontra, njih dvoje sami na njega
Zgazite rođene !
Ko je ono gurnuo loptu golmanu u ruke kad je bila kontra, njih dvoje sami na njega

Zgazite rođene !
koliko je bilo gledatelja?
Muminovic,al se iskupio golom!starmo94 je napisao/la:Napokon prava utakmica..
Ko je ono gurnuo loptu golmanu u ruke kad je bila kontra, njih dvoje sami na njega![]()
Zgazite rođene !
Anicic dvostruki strijalac,Pericu ćoro---otvori oči...jeb te Bubalo i Bekic !
Gledatelja onako oko 1500!
-
- Kontakt:
da je trebalo bit 5-0 bilo bi
danas smo igrali sa skoro najjacom postavom, trebaju tu jos vucina i stojkic
3-0, 2 stative, sansa 2 igraca na golmana i jos par jako dobrih prilika. zvijezda nista nije napravila
ako ovako budemo igrali mislim da cemo i veleza s lakocom dobiti kao danas zvijezdu
danas smo igrali sa skoro najjacom postavom, trebaju tu jos vucina i stojkic
3-0, 2 stative, sansa 2 igraca na golmana i jos par jako dobrih prilika. zvijezda nista nije napravila
ako ovako budemo igrali mislim da cemo i veleza s lakocom dobiti kao danas zvijezdu
Gosti ako nista, imali su lijepe dresove 

cestitke na zasluzenom prolazu ,i sretno u nastavku.danas niste imali protivnika po mjeri
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitke na prolazu, sretno i da osvojite ovaj kup aBd 

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Kada bi ovakvu utakmici uspijeli odigrati protiv Veleza upisali bi uvjerljivu pobjedu,mislim da nam rodjeni dolaze dobro oslabljeni bez stopera Merzica i Cemalovica prvog strijelaca,u njih treba samo Okica udvojiti i rijesili smo pola posla sto se tice njihovog napada!
Igor Anicic je izisao nakon ozljede pa zna li netko jel sve ok?!
Hvala danasnjim rivalima na cestitka,sretno i vama u nastavku prvenstva,niste zasluzili ovako losu ekipu i poziciju na tablici!
Igor Anicic je izisao nakon ozljede pa zna li netko jel sve ok?!
Hvala danasnjim rivalima na cestitka,sretno i vama u nastavku prvenstva,niste zasluzili ovako losu ekipu i poziciju na tablici!
Bivsi igrac DInama Zagreb,NK Zagreb i HNK Rijeka Hrvoje Strok blizu je prelaska u HSK Zrinjski!
Ovaj 32.godinji vezni igrac bi trebao potpisati za par dana ugovor!
Ovaj 32.godinji vezni igrac bi trebao potpisati za par dana ugovor!

Ajde dobro je ,ne znam je li bila Zvijezda loša ili mi dobri (gledao sam samo drugo poluvrijeme) ali puno je bolje izgledalo nego u zadnjih nekoliko utakmica.Realno je trebala biti puno ubjedljivija pobjeda jer smo osim gola u drugom poluvremenu promašili tri zicera koja je teže promašiti nego dati a čuo sam da je slično bilo i u prvom.Što se tiče Zvijezde osim jako lijepih dresova ništa drugo nije bilo vrijedno pomena.
Daj bože da I.Aničić bude spreman za derbi sa susjedima jer koliko sam ja vidio hvatao se za zadnju ložu a ako to bude onda ga u nedjelju neće biti u sastavu
.
Prvu tekmu smo uspješno apsolvirali a sada je na redu derbi,neće biti ni malo lako jer su susjedi bolji na gostovanjima i oni će igrati bez velikog pritiska jer znaju da Zrinjski mora napadati a njima je i remi kao pobjeda.Mi moramo biti strpljivi i ne srljati.Ako otvorimo tekmu kao danas onda će biti puno lakše.
Što se tiče Štroka on može biti pojačanje jer ima znanje i iskustvo a to će ovoj ekipi dobro doći ali pod uvjetom da nema viška kilograma.
Daj bože da I.Aničić bude spreman za derbi sa susjedima jer koliko sam ja vidio hvatao se za zadnju ložu a ako to bude onda ga u nedjelju neće biti u sastavu

Prvu tekmu smo uspješno apsolvirali a sada je na redu derbi,neće biti ni malo lako jer su susjedi bolji na gostovanjima i oni će igrati bez velikog pritiska jer znaju da Zrinjski mora napadati a njima je i remi kao pobjeda.Mi moramo biti strpljivi i ne srljati.Ako otvorimo tekmu kao danas onda će biti puno lakše.
Što se tiče Štroka on može biti pojačanje jer ima znanje i iskustvo a to će ovoj ekipi dobro doći ali pod uvjetom da nema viška kilograma.
utakmica i nije bila nesto,ocekivo sam puno vise od zvijezde,da ce pruziti dobar otpor ali nisu prilike stvorili iskreno,zrinjski i nije igro bas nesto dobro,al igor anicic je presudio,izgleda da mu lezi kup
.srezina dobar,zurzinov je bio katastrofa..rezultat je bio i veci imali smo jos 100% prilika muminovic,pehar pa opet muminovic....ali sve u svemu dosta bolje nego protiv rudara i olimpica,ocekujem da se to jos digne do nedjelje do debija...sa anicicem nije nista,zdrav je,tako da ce igrati i u derbiju
cuj strok na probi,otkad to
,dobro bi nam doso

cuj strok na probi,otkad to

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Perić: Pobjeda na derbiju važnija je od trofeja i naslova
tako majstore,na derbiju ne smijete razocarat,....HOĆEMO POBJEDUU !!!
tako majstore,na derbiju ne smijete razocarat,....HOĆEMO POBJEDUU !!!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.