FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adriano_leite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2012, 19:38

@D10S, Messi je takodjer igrao kao krilo kada je pocinjao, pa do dolaska Pepa. Takodjer, ovo sto on igra, sto je igrao, daleko je od klasicnog napadaca. Ja bih vise rekao da je to neka lazna devetka, nikako klasican napadac. Vjerovatno ima do toga i koliko je fudbal napredovao, sto se tice fizicke spreme i taktike. Ne umanjujem kvalitet tadasnjeg fudbala, ali mnogo teze se dokazati danas u Spaniji, nego u to vrijeme u Argentini, Brazilu i ostalim zemljama, jer fudbal jednostavno nije toliko bio zastupljen. Danas svako selo ima svoj tim, prije je to bilo drugacije. Znaci, mnogo teze je bilo Messiju i Ronaldu se dokazati, nego igracima prije, jer tada cim si talenat, od tebe ce biti nesto, a danas znamo kako mnogi talenti zavrsavaju. Meni je Maradona najbolji, jer prosto je covjek bio magicar sa loptom i bio bi jos veci da mu se nije desilo to sto mu se desilo, ali Messi je na dobrom putu da postane najbolji svih vremena.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 08 dec 2012, 19:56

D10S je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la: Pa stvarno je FIFA previse bezobrazna, gdje nece Ronaldu dati zlatnu loptu, sve se stima protiv njega, ne znam kako ih nije stid... Sve je protiv Joze, Ronalda, Reala, cijeli svijet je protiv njih...
Momci dragi prestanite da balite i pogledajte realnosti malo u oci...
HVALA
U potpisu ti pise "Visca Barca", to te po automatizmu klasificira kao nerealnog i onog ko ne bi trebao pricati drugima o realnosti.
ti si mi realan, nema dalje, samo smaras po ovoj temi, kralju moj dodji vise sebi pogledaj svijet oko sebe, povezi dva i dva i otvorit ce ti se mnogi vidici u zivotu... do tada samo se ovdje mozes po forumu zalit na FIFU, UEFU, i sve moguce institucije, mislim da nema smisla vise s tobom raspravljati oko tog vaseg Ronalda, kad se pobiju svi dokazi da je Ronaldo bolji od Messija, onda Messija pocnete sa 100000 ostalih igraca uporedjivati, ne bi li nasli da je neko bolji, a zaista mi te zao sto ne uspijevas i neces nikada uspjeti... toliko od mene ;)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 dec 2012, 20:05

Zao mi je sto ovakvi regeni kao vi koji raspravljate imate priliku gledati Mesija i Ronalda :) Umjesto da uzivate u igrama obojce vi se raspravljate kojem je veci. Koja je svrha toga ? Kopiraj Mesijev ucinak u karijeri, kopiraj Ronaldov, saberi, oduzmi i reci ovaj i ovaj je bolji STATISTICKI, no nikada neces dokazati ko je bolji na terenu, niti ce kada biti moguce. Obojica su klase i ostavite ih da se natjecu, od vasih komentara ko je bolji nema zdrave diskusije i totalno je nepotrebno.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 08 dec 2012, 20:11

Bravo neo majstore, al hajd mi reci iskreno bil tako govorio da je Ronaldo u Man Uth...eeeeeeee. :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 dec 2012, 20:14

teodolit je napisao/la:Bravo neo majstore, al hajd mi reci iskreno bil tako govorio da je Ronaldo u Man Uth...eeeeeeee. :D
Zanimljivo je i to da je zlatnu loptu osvojio dok je bio u Unitedu :mrgreen: Iskreno i tada bih isto tvrdio, da su dva velika igraca te da je nemoguce definisati ko je najbolji, vec da ove invidualne nagrade zavise od uspjeha citavog tima.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 08 dec 2012, 20:20

juznjak> je napisao/la:Realno,sve su to smijesni igraci za Rivalda.
x :D :D :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 dec 2012, 20:20

bože kakve se stvari ovdje raspravljaju , a tema se zove FC Barcelona ... Ovdje trebaju 4 teme , Messi , Cristiano Ronaldo , Messi VS Cristiano Ronaldo i Messi vs Legende fudbala. Pa kako vam ne dosadi ovako se prepirat cijeli dan.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 08 dec 2012, 20:24

neo je napisao/la:
teodolit je napisao/la:Bravo neo majstore, al hajd mi reci iskreno bil tako govorio da je Ronaldo u Man Uth...eeeeeeee. :D
Zanimljivo je i to da je zlatnu loptu osvojio dok je bio u Unitedu :mrgreen: Iskreno i tada bih isto tvrdio, da su dva velika igraca te da je nemoguce definisati ko je najbolji, vec da ove invidualne nagrade zavise od uspjeha citavog tima.
Ma dobro neo, tad su ga malo gurale i sudije zato ju je i osvojio. ;) :D

Evo bune se, tema je Fc Barcelona. :D Hajd dernek je sada na tebi Reala, gubi real 2-1 ! :D

M. Selimovic - Tvrdjava

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2012, 21:37

i jel zavrsila ova glupa rasprava koja se vodi po 10323232433334 put :evil:

da normalno se moze nastavit komentarisat :roll:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2012, 22:14

slika

valjda i sutra nastavlja golgetersku seriju na gostovanjima :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 22:21

uz dužno poštovanje prema nekim simpatizerima/forumašima barselone (adriano, messila i nekolicina) ovdje niko od vas ne zna pošteno rečenice da sastavi. Čuj ovog molim te jeste li završili s tom glupom raspravom. Pa prijatelju, raspravlja se o nečemu što se tiče barselone, i konačno da se dalo nekoliko dobrih teza i povuklo par sjajnih paralela s obje strane, a ne ono klasično vaše, messi je najbolji svih vremena, hegemonija, tika taka, svi ostali neka se sagnu, murinjo firgos i sl. yebote ..
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2012, 22:35

barca_87 je napisao/la:slika

valjda i sutra nastavlja golgetersku seriju na gostovanjima :mrgreen:
Ocekujem bar jedan gol. Vrijeme je da se i to zavrsi. 8-)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2012, 22:37

Sveti je napisao/la:uz dužno poštovanje prema nekim simpatizerima/forumašima barselone (adriano, messila i nekolicina) ovdje niko od vas ne zna pošteno rečenice da sastavi. Čuj ovog molim te jeste li završili s tom glupom raspravom. Pa prijatelju, raspravlja se o nečemu što se tiče barselone, i konačno da se dalo nekoliko dobrih teza i povuklo par sjajnih paralela s obje strane, a ne ono klasično vaše, messi je najbolji svih vremena, hegemonija, tika taka, svi ostali neka se sagnu, murinjo firgos i sl. yebote ..

pa sta je ovo bilo novo bgt, nego ovi govore messi najbolji vi (realovci) govorite zidane onda ovaj ovom koliko imas godina sto tako pises i sve tako po starom ,ja ne vidim normalne rasprave, po 101 put se raspravlja nesh isto ,hajd da je to bila neka nova rasprava pa da kazem nego sve jedno te isto i za 10 dana opet ce ova ista rasprava pocet

MES QUE UN CLUB !!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 22:41

ništa onda, podnesi zahtjev nek ti se ovaj dio foruma prepiše kao zemljište pa da onda možeš da ga gradiš po svojoj želji.
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 08 dec 2012, 22:41

Messi ne pripada nekoj normalnoj zemaljskoj klasi fudbalera ...pa makar bila i ona najveca WC, world class - to su Ronaldo, Iniesta, Xavi, Ozil, Benzema, Villa i ostala banda....njegov level se ne može dostici, tako je - kako je :!: i svako racionalan, dobronamjeran, nenarušen kompleksima je toga svjestan i to prihvata kao normalnu stvar.
Cak i jedan Platini mu se redovno saginje na saug :mrgreen: :D što rece Svetac....i time je sve receno, pametnom dosta

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2012, 23:09

barca b odigra 1:1 sa vodecim elcheom ,steta sto ne pobijedise al et,dobro se drze na tabeli ,samo nek nastave ovako

deulofeu danasnjim golom vec izjednacio svoj broj golova iz prosle sezone (9)

od sljedece sezone vec bi trebo dobijat vecu minutazu u prvom timu ,ja mislim da je vrijeme vec :)

danas zabiljezena najbolja posjeta u zadnje 2 godine na mini estadi-u od utakmice sa betisom u sezoni 2010/1011 (11,390 gledalaca )
a danas bilo 10,375 gledalaca

MES QUE UN CLUB !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2012, 23:13

Poenta je u tome da neko daje sebi za pravo da ocjenjuje ko kako pise, a najgori je od svih koji pisu na ovom djelu foruma. Dobro i ja mnogo budalim tamo na njihovom djelu ali mi nikada nije bio cilj da nekoga provociram nisko udarajuci na njega licno ko sto to radi sveti i jos neki koji znaju o kome ja govorim. Zato svi samo opusteno - ovo je samo forum i tu svako moze da upise svoje misljenje. Naravno da ne prelazi na licnu relaciju.

Ko kome smeta - ima opcija gnjavatori.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 dec 2012, 23:17

slika
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2012, 23:30

Insanu jesi ti dosadan. :oops: Pa ima ko to prati. Pa gdje je CR7 u svemu ovome. Daj ba popusti i gledaj sutra navece najboljeg kako obara novi rekord. Sta nas briga sto ti ne priznajes. Mi i svijet priznaju a to je pametnom dosta.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 dec 2012, 23:34

bparena je napisao/la:Insanu jesi ti dosadan. :oops: Pa ima ko to prati. Pa gdje je CR7 u svemu ovome. Daj ba popusti i gledaj sutra navece najboljeg kako obara novi rekord. Sta nas briga sto ti ne priznajes. Mi i svijet priznaju a to je pametnom dosta.
Ja nista rekao nisam samo sam postavio sliku, o ovom fol rekordu sam napisao 3 posta a ti trolujes temu Reala svakodnevno sa po bar 10 postova i meni kazes da sam dosadan. Aj deduka popij tablete i u besiku
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Romariooo i 2 gosta.