pa ako si trenirao sport onda znas da se vecina sportasa zajedno tusira tako da mogu zajedno i pisatiVamos je napisao/la:Gledam ove fotke iz Zenice i trening centra, super, svaka cast..ali zapazih na jednoj fotci da je u WC-u 4-5 WC solja jedna do druge bez medjusobnih pregrada.
Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove...![]()
![]()
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
true storyastra1922 je napisao/la:pa ako si trenirao sport onda znas da se vecina sportasa zajedno tusira tako da mogu zajedno i pisatiVamos je napisao/la:Gledam ove fotke iz Zenice i trening centra, super, svaka cast..ali zapazih na jednoj fotci da je u WC-u 4-5 WC solja jedna do druge bez medjusobnih pregrada.
Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaju pisoari koji su svi zajedno..ko i svugdje. Ali radi se o soljama, koje su predvidjene u vecini slucajeva za veliku nuzdu..zato mi je i smijesno.
Pisoari su druga stvar.
Pisoari su druga stvar.
I mene je to zaintrigiralo kad sam vidio
ali valjda će kasnije doći pregrade.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Citam i ne mogu da vjerujem svojim ocima o cemu raspravljate.
Pa pregrade su montazne. Kao da nikad niste bili u wc-u u novijem trznom centru. One sto su podignute od poda 30-ak cm.
Pa pregrade su montazne. Kao da nikad niste bili u wc-u u novijem trznom centru. One sto su podignute od poda 30-ak cm.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Vjerovatno je neko primijetio ko ide na zapad da su u dosta restorana trznih centara itd. vrata na wc. od stakla i to providna i nimalo zamucena sto znaci sve je na izlogu hahaha!!!Ko voli neka izvoli!!!
Banja Ilidza Gradačac

Prelijepo izgleda ovaj stadion u gradačcu,jos ako se sve uradi sto se planiralo bice medju ljepsim u bih.
Sve je ovo OK, samo mi nije jasno zasto ne prave tribine odmah uz teren. Za'ebi mjesto za atletsku stazu..
zapad na Koševu je kapacitet 18,000, skupili su pare da zamjene 12,000 stolica. cekaju da se usvoji buđet kantona i općine centar pa da vide hočeli šta u proračunu dati i za stadion. nešto su obečali dati i iz NSBiH. dakle ostalo je oko 6,000 stolia da se zamjeni na zapadu plus oko 4,000 na ostalim tribinama koje su polomjene. to je slijedeče u planu dakle kada skupe pare to če se uraditi.
Ok, ali šta ako ih recimo ne postave a dođu evropske utakmice,hoće li se onda moći koristiti dio zapada koji je urađen?Bistrik je napisao/la:zapad na Koševu je kapacitet 18,000, skupili su pare da zamjene 12,000 stolica. cekaju da se usvoji buđet kantona i općine centar pa da vide hočeli šta u proračunu dati i za stadion. nešto su obečali dati i iz NSBiH. dakle ostalo je oko 6,000 stolia da se zamjeni na zapadu plus oko 4,000 na ostalim tribinama koje su polomjene. to je slijedeče u planu dakle kada skupe pare to če se uraditi.
I znaš li šta je u planu poslije stolica?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Moci ce se koristiti taj dio gdje su postavljene, vjerovatno ce staviti ogradu izmedju. A planira se mnogo toga, ali u dogledno vrijeme ja ne vidim da ce bas nesto uraditi...cipiripi je napisao/la:Ok, ali šta ako ih recimo ne postave a dođu evropske utakmice,hoće li se onda moći koristiti dio zapada koji je urađen?Bistrik je napisao/la:zapad na Koševu je kapacitet 18,000, skupili su pare da zamjene 12,000 stolica. cekaju da se usvoji buđet kantona i općine centar pa da vide hočeli šta u proračunu dati i za stadion. nešto su obečali dati i iz NSBiH. dakle ostalo je oko 6,000 stolia da se zamjeni na zapadu plus oko 4,000 na ostalim tribinama koje su polomjene. to je slijedeče u planu dakle kada skupe pare to če se uraditi.
da bit če pušteno tih 12.000 a ostali dio tribine neče a ja to su ova dva čoška prema sjeveru i jugu, dakle centralni dio je obnovljen, a poslije zavisi od para treba i wc napraviti sve pa onda trava svlačionice itd. ali sve zavisi od finansija.AnelZ je napisao/la:Moci ce se koristiti taj dio gdje su postavljene, vjerovatno ce staviti ogradu izmedju. A planira se mnogo toga, ali u dogledno vrijeme ja ne vidim da ce bas nesto uraditi...cipiripi je napisao/la:Ok, ali šta ako ih recimo ne postave a dođu evropske utakmice,hoće li se onda moći koristiti dio zapada koji je urađen?Bistrik je napisao/la:zapad na Koševu je kapacitet 18,000, skupili su pare da zamjene 12,000 stolica. cekaju da se usvoji buđet kantona i općine centar pa da vide hočeli šta u proračunu dati i za stadion. nešto su obečali dati i iz NSBiH. dakle ostalo je oko 6,000 stolia da se zamjeni na zapadu plus oko 4,000 na ostalim tribinama koje su polomjene. to je slijedeče u planu dakle kada skupe pare to če se uraditi.
Da bi se Kosevo bas ono kompletiralo, treba 10 miliona...mozda i vise.
pa zato sto buraz pravila tako nalazu bar 3 metra od aut linije tribina mora biti koliko se sjećam...FliX je napisao/la:Sve je ovo OK, samo mi nije jasno zasto ne prave tribine odmah uz teren. Za'ebi mjesto za atletsku stazu..
mislim daj čak jedna igrač u hrvatskoj glavom udario od zid tribine zato što je bila pre blizu aut linije...
ovo je sasvim pristojna udaljenost tribine od terena
to što pišeš se desilo na stadionu u Zadru. igrač je nažalost preminuo poslije nekoliko dana kome.
mislim da je upit bio za dio iza golova, jer je tamo velika udaljenost. a naravno da je ovo sa bočnih strana sasvim ok. pa i u Zenici ima preko tih 3 metra od ograde do aut-linije.
mislim da je upit bio za dio iza golova, jer je tamo velika udaljenost. a naravno da je ovo sa bočnih strana sasvim ok. pa i u Zenici ima preko tih 3 metra od ograde do aut-linije.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
nisam bio siguran da li je preminuo davno je bilo ali ipak mislim da se radi o aut liniji... zanima me koliko ja udaljenost na stadionu Pecara u širokom brijegu ako ko poznaje da ja ne lupetamPasha je napisao/la:to što pišeš se desilo na stadionu u Zadru. igrač je nažalost preminuo poslije nekoliko dana kome.
Da mi je znati koliko su na pecari trbine od terena, ono je ko ćumez dole.
Imaju li se u planu tribine iza golova?
Recimo da sredi travnjak (kao u Zenici), da se dovrse te stolice sto fale, razglas, kamere, srede mokri cvorovi (WC), loža, komentatorske pozicije. Mislim da bi to izaslo manje od 10. miliona. I to bi bilo dovoljno da nam UEFA dadne odoborenje za igru reprezentacije i timova.Vamos je napisao/la:Da bi se Kosevo bas ono kompletiralo, treba 10 miliona...mozda i vise.
Sem ovoga sto sam nabrojao ne znam sta vise da se radi, eto ako neko ima neki realan prijedlog neka doda.
A sada da se dize neki krov ili neki luđi fazoni to zaboravite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×