Rekonstrukcija stadiona u BiH

astra1922
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la astra1922 » 02 jan 2013, 21:32

Vamos je napisao/la:Gledam ove fotke iz Zenice i trening centra, super, svaka cast ;) ..ali zapazih na jednoj fotci da je u WC-u 4-5 WC solja jedna do druge bez medjusobnih pregrada.

Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove... :shock: :lol: :lol:
pa ako si trenirao sport onda znas da se vecina sportasa zajedno tusira tako da mogu zajedno i pisati :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 02 jan 2013, 21:46

astra1922 je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Gledam ove fotke iz Zenice i trening centra, super, svaka cast ;) ..ali zapazih na jednoj fotci da je u WC-u 4-5 WC solja jedna do druge bez medjusobnih pregrada.

Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove... :shock: :lol: :lol:
pa ako si trenirao sport onda znas da se vecina sportasa zajedno tusira tako da mogu zajedno i pisati :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
true story :D :D

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 02 jan 2013, 21:54

Imaju pisoari koji su svi zajedno..ko i svugdje. Ali radi se o soljama, koje su predvidjene u vecini slucajeva za veliku nuzdu..zato mi je i smijesno.

Pisoari su druga stvar. ;)

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 02 jan 2013, 22:51

I mene je to zaintrigiralo kad sam vidio :D ali valjda će kasnije doći pregrade.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 jan 2013, 01:09

Citam i ne mogu da vjerujem svojim ocima o cemu raspravljate.
Pa pregrade su montazne. Kao da nikad niste bili u wc-u u novijem trznom centru. One sto su podignute od poda 30-ak cm.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 jan 2013, 20:27

Vjerovatno je neko primijetio ko ide na zapad da su u dosta restorana trznih centara itd. vrata na wc. od stakla i to providna i nimalo zamucena sto znaci sve je na izlogu hahaha!!!Ko voli neka izvoli!!!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 07 jan 2013, 20:07

Banja Ilidza Gradačac

slika
slika
slika
slika
slika

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 jan 2013, 00:12

Prelijepo izgleda ovaj stadion u gradačcu,jos ako se sve uradi sto se planiralo bice medju ljepsim u bih.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 jan 2013, 03:42

Sve je ovo OK, samo mi nije jasno zasto ne prave tribine odmah uz teren. Za'ebi mjesto za atletsku stazu..

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 08 jan 2013, 08:39

zapad na Koševu je kapacitet 18,000, skupili su pare da zamjene 12,000 stolica. cekaju da se usvoji buđet kantona i općine centar pa da vide hočeli šta u proračunu dati i za stadion. nešto su obečali dati i iz NSBiH. dakle ostalo je oko 6,000 stolia da se zamjeni na zapadu plus oko 4,000 na ostalim tribinama koje su polomjene. to je slijedeče u planu dakle kada skupe pare to če se uraditi.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 08 jan 2013, 11:11

Bistrik je napisao/la:zapad na Koševu je kapacitet 18,000, skupili su pare da zamjene 12,000 stolica. cekaju da se usvoji buđet kantona i općine centar pa da vide hočeli šta u proračunu dati i za stadion. nešto su obečali dati i iz NSBiH. dakle ostalo je oko 6,000 stolia da se zamjeni na zapadu plus oko 4,000 na ostalim tribinama koje su polomjene. to je slijedeče u planu dakle kada skupe pare to če se uraditi.
Ok, ali šta ako ih recimo ne postave a dođu evropske utakmice,hoće li se onda moći koristiti dio zapada koji je urađen?

I znaš li šta je u planu poslije stolica?
''Neka me mrze samo da me se boje''

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 08 jan 2013, 11:39

cipiripi je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:zapad na Koševu je kapacitet 18,000, skupili su pare da zamjene 12,000 stolica. cekaju da se usvoji buđet kantona i općine centar pa da vide hočeli šta u proračunu dati i za stadion. nešto su obečali dati i iz NSBiH. dakle ostalo je oko 6,000 stolia da se zamjeni na zapadu plus oko 4,000 na ostalim tribinama koje su polomjene. to je slijedeče u planu dakle kada skupe pare to če se uraditi.
Ok, ali šta ako ih recimo ne postave a dođu evropske utakmice,hoće li se onda moći koristiti dio zapada koji je urađen?

Moci ce se koristiti taj dio gdje su postavljene, vjerovatno ce staviti ogradu izmedju. A planira se mnogo toga, ali u dogledno vrijeme ja ne vidim da ce bas nesto uraditi...

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 08 jan 2013, 14:38

AnelZ je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:

Moci ce se koristiti taj dio gdje su postavljene, vjerovatno ce staviti ogradu izmedju. A planira se mnogo toga, ali u dogledno vrijeme ja ne vidim da ce bas nesto uraditi...
da bit če pušteno tih 12.000 a ostali dio tribine neče a ja to su ova dva čoška prema sjeveru i jugu, dakle centralni dio je obnovljen, a poslije zavisi od para treba i wc napraviti sve pa onda trava svlačionice itd. ali sve zavisi od finansija.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 08 jan 2013, 19:11

Da bi se Kosevo bas ono kompletiralo, treba 10 miliona...mozda i vise.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 08 jan 2013, 20:26

FliX je napisao/la:Sve je ovo OK, samo mi nije jasno zasto ne prave tribine odmah uz teren. Za'ebi mjesto za atletsku stazu..
pa zato sto buraz pravila tako nalazu bar 3 metra od aut linije tribina mora biti koliko se sjećam...
mislim daj čak jedna igrač u hrvatskoj glavom udario od zid tribine zato što je bila pre blizu aut linije...

slika

ovo je sasvim pristojna udaljenost tribine od terena

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 jan 2013, 20:34

to što pišeš se desilo na stadionu u Zadru. igrač je nažalost preminuo poslije nekoliko dana kome.

mislim da je upit bio za dio iza golova, jer je tamo velika udaljenost. a naravno da je ovo sa bočnih strana sasvim ok. pa i u Zenici ima preko tih 3 metra od ograde do aut-linije.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 08 jan 2013, 21:09

Pasha je napisao/la:to što pišeš se desilo na stadionu u Zadru. igrač je nažalost preminuo poslije nekoliko dana kome.

mislim da je upit bio za dio iza golova, jer je tamo velika udaljenost. a naravno da je ovo sa bočnih strana sasvim ok. pa i u Zenici ima preko tih 3 metra od ograde do aut-linije.
nisam bio siguran da li je preminuo davno je bilo ali ipak mislim da se radi o aut liniji... zanima me koliko ja udaljenost na stadionu Pecara u širokom brijegu ako ko poznaje da ja ne lupetam :D

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 08 jan 2013, 21:48

Da mi je znati koliko su na pecari trbine od terena, ono je ko ćumez dole.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 08 jan 2013, 23:45

Imaju li se u planu tribine iza golova?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jan 2013, 00:47

Vamos je napisao/la:Da bi se Kosevo bas ono kompletiralo, treba 10 miliona...mozda i vise.
Recimo da sredi travnjak (kao u Zenici), da se dovrse te stolice sto fale, razglas, kamere, srede mokri cvorovi (WC), loža, komentatorske pozicije. Mislim da bi to izaslo manje od 10. miliona. I to bi bilo dovoljno da nam UEFA dadne odoborenje za igru reprezentacije i timova.

Sem ovoga sto sam nabrojao ne znam sta vise da se radi, eto ako neko ima neki realan prijedlog neka doda.

A sada da se dize neki krov ili neki luđi fazoni to zaboravite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.