odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
I to je jedan od razloga, slazem se
A i nekako mi sminka raste brada, nije nesto pregusta, cudna malo, isto ko da je oblikujem i to. Gotiva 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

prejak friz
- IlPrincipe
- Kontakt:
ovakvu bradu cu furat .. a trenutno mi je ovakva frizura takodje ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovu frizuru danas svako ima, a posebno sam primjetio da to nijemci najvise furaju
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
O tome ti ja pricam.Ma dobro,kad imas kracu kosu djelujes ozbiljniji i vjeruj da je vise cura palo na kratku nego na dugu kosu.Al kad bude duga kazu narkoman,roker ovo ono,a kad ti je kratka onda si huligan i ubica.Al eto.Bosniacum Lilium je napisao/la:Istina, pogotovo za cuperkeAli evo vidim sto duza kosa, to bolje u smislu da ti ne treba gel, krema i sl. Imamo nekako gustu i zdravu kosu. Sad ono kolegice, "jao pa kako imas lijepu kosu". Pa to bi malo da napipa folovi. Ne znam sta da radim
A preko ljeta ako Bog da zna se. Izbrijavanje kao i uvijek
Rahatluk bas zbog kupanja
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
undercut je prava furka zadnje 2 god. vracanje na klasicne frizure(iz 50-60-tih popularni quiff, i klasicni undercut iz 20-30-tih) sa modernim pristupom na ove frizure, naglasak je na kratkom kosom sa strane i jako dugom kosom na vrhu glave, serija Boardwalk Empire je jako uticala na povratak ovih klasicnih frizura evo pr.(isto osisano kao Javi Garcia samo sto je ovdje kosa "slicked back" ili zalizana nazad)QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovu frizuru danas svako ima, a posebno sam primjetio da to nijemci najvise furaju

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tyler durden
- Kontakt:
I kako reci frizeru da te osisa ovako ? 
Zemunci bi rekli:tyler durden je napisao/la:I kako reci frizeru da te osisa ovako ?
Znaci gore me ispostuj, a sa strane mi yebi kevu!
LUHG!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
meni najbolje stoji ono bas kratka, to i zene vele, ali eto ne sisam se razlicito zbog izgleda nego cisto onako radi promjene. Ma svi ste vi meni sumnjivi... skinheadi svi do jednog pa zato furate cele uvijekAgresivnoDjubre je napisao/la:
O tome ti ja pricam.Ma dobro,kad imas kracu kosu djelujes ozbiljniji i vjeruj da je vise cura palo na kratku nego na dugu kosu.Al kad bude duga kazu narkoman,roker ovo ono,a kad ti je kratka onda si huligan i ubica.Al eto.Bosniacum Lilium je napisao/la:Istina, pogotovo za cuperkeAli evo vidim sto duza kosa, to bolje u smislu da ti ne treba gel, krema i sl. Imamo nekako gustu i zdravu kosu. Sad ono kolegice, "jao pa kako imas lijepu kosu". Pa to bi malo da napipa folovi. Ne znam sta da radim
A preko ljeta ako Bog da zna se. Izbrijavanje kao i uvijek
Rahatluk bas zbog kupanja
Ma vazda keca,makar bilo -30,to i patike na snijeg,makar on bio do koljena.
![]()
Kod mene sve obrnuto.
![]()
R.J.W.G. je napisao/la:Zemunci bi rekli:tyler durden je napisao/la:I kako reci frizeru da te osisa ovako ?
Znaci gore me ispostuj, a sa strane mi yebi kevu!![]()
pa tayler, ako je mladji frizer reci mu undercut i razumjet ce te. Moj frizer je ovako mladji. Oko 30 godina. Jednom mu rekao sisaj me kako znas i osisao me undercut i pravo mi yebeno stoji

da mi je ovako zalizat, siske ti trebaju biti do yaya
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma samo kratka,vjeruj vecina cura to gotivi.Ne volim ja ganjati te frizure,de ovako de onako,lagano me zbrije za 5 minuta i to je to.Ustvari sad sam sebe sisam.Bosniacum Lilium je napisao/la: meni najbolje stoji ono bas kratka, to i zene vele, ali eto ne sisam se razlicito zbog izgleda nego cisto onako radi promjene. Ma svi ste vi meni sumnjivi... skinheadi svi do jednog pa zato furate cele uvijek
Neka malo ba.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja sam jednom pokusao da se samoosisam... I tako je pocelo moje ljetno brijanje glaveAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma samo kratka,vjeruj vecina cura to gotivi.Ne volim ja ganjati te frizure,de ovako de onako,lagano me zbrije za 5 minuta i to je to.Ustvari sad sam sebe sisam.Bosniacum Lilium je napisao/la: meni najbolje stoji ono bas kratka, to i zene vele, ali eto ne sisam se razlicito zbog izgleda nego cisto onako radi promjene. Ma svi ste vi meni sumnjivi... skinheadi svi do jednog pa zato furate cele uvijekNarkomani,alkoholicari,lopovi,ubice...Sve u zatvor.
![]()
![]()
Neka malo ba.
Kazu neki kasnije zdravija kosa, od izbrijavanja. Da l' tu ima istine mayku mu
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma lave praksa majka.Jest da nije uvijek ravno al dobro je hahaha.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja sam jednom pokusao da se samoosisam... I tako je pocelo moje ljetno brijanje glave
Kazu neki kasnije zdravija kosa, od izbrijavanja. Da l' tu ima istine mayku mu
E to ne znam,moguce da jest.
isti sam ti brate, ne sisam vec gornji dio i siske skoro 3 mjeseca, al nema sanse da je ovako zalizemBosniacum Lilium je napisao/la:
da mi je ovako zalizat, siske ti trebaju biti do yaya
zajcesce to zavrsi na furku kao Javi Garcia ili napravim onaj moderni quiff, ugl. undercut jedna od najzahvalnijih frizura koju sam ikad nosio
@ tyler najbolje je imat sliku na mob. i ponijeti je frizeru, tako je i njemu lakse a i ti ces bit zadovoljniji
btw. Michael Pitt hebe keve s ovom frizurom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
dje vam je to sisanje 7KM? 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Zenica u Metalurguahmad_tz je napisao/la:dje vam je to sisanje 7KM?
- IlPrincipe
- Kontakt:
to toAgresivnoDjubre je napisao/la:Zenica u Metalurguahmad_tz je napisao/la:dje vam je to sisanje 7KM?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
khm, khmAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma samo kratka,vjeruj vecina cura to gotivi.
iz provjerenih izvora
ima vec 2 ili 3 godine kako se sam sisam.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam jednom pokusao da se samoosisam
ono, nijedan pos.rani frizer nije znao osisati onako kako ja hocu.
svi oni osisaju slicno, al´ nijedan nije pogodio ono sto ja hocu. istina, pravi sam sitnicar
majku mu, nema gdje nisam isao
i tako pocnem eksperimentisati
sad sam se isprakso i stvarno dobro izgleda. ustvari, sisam se onako kako se meni svidja, yebo misljenje ostalih
nego, je l se vama diz´o na vasu frizerku
prije je meni neka treba dolazila kuci... pa kad pocne da se trlja o moje noge, miluje kosu i masira glavu
nema sta, obje glave su bile visoko uzdignute
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ŠećerE odakle si ti ?
Što se frizure tiče volim sve što vole mladi
Što se frizure tiče volim sve što vole mladi
DRUG NEBI TI PUNCA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
meni se ne spusta dok sam u salonusecer je napisao/la:
nego, je l se vama diz´o na vasu frizerku![]()
prije je meni neka treba dolazila kuci... pa kad pocne da se trlja o moje noge, miluje kosu i masira glavu![]()
nema sta, obje glave su bile visoko uzdignute
1947!
ako i kod nas poskupi, i ja cu se onda sam sisatAgresivnoDjubre je napisao/la:Zenica u Metalurguahmad_tz je napisao/la:dje vam je to sisanje 7KM?