odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jan 2013, 12:52

I to je jedan od razloga, slazem se :lol: A i nekako mi sminka raste brada, nije nesto pregusta, cudna malo, isto ko da je oblikujem i to. Gotiva :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 06 jan 2013, 14:29

slika

prejak friz 8-)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jan 2013, 14:32

ovakvu bradu cu furat .. a trenutno mi je ovakva frizura takodje ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 jan 2013, 14:57

ovu frizuru danas svako ima, a posebno sam primjetio da to nijemci najvise furaju

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 06 jan 2013, 15:13

:?:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Istina, pogotovo za cuperke :mrgreen: Ali evo vidim sto duza kosa, to bolje u smislu da ti ne treba gel, krema i sl. Imamo nekako gustu i zdravu kosu. Sad ono kolegice, "jao pa kako imas lijepu kosu". Pa to bi malo da napipa folovi. Ne znam sta da radim :lol: A preko ljeta ako Bog da zna se. Izbrijavanje kao i uvijek :D Rahatluk bas zbog kupanja :P
O tome ti ja pricam.Ma dobro,kad imas kracu kosu djelujes ozbiljniji i vjeruj da je vise cura palo na kratku nego na dugu kosu.Al kad bude duga kazu narkoman,roker ovo ono,a kad ti je kratka onda si huligan i ubica.Al eto. :lol: Ma vazda keca,makar bilo -30,to i patike na snijeg,makar on bio do koljena. :lol: :lol: Kod mene sve obrnuto.
:D :D
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 jan 2013, 15:39

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovu frizuru danas svako ima, a posebno sam primjetio da to nijemci najvise furaju

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
undercut je prava furka zadnje 2 god. vracanje na klasicne frizure(iz 50-60-tih popularni quiff, i klasicni undercut iz 20-30-tih) sa modernim pristupom na ove frizure, naglasak je na kratkom kosom sa strane i jako dugom kosom na vrhu glave, serija Boardwalk Empire je jako uticala na povratak ovih klasicnih frizura evo pr.(isto osisano kao Javi Garcia samo sto je ovdje kosa "slicked back" ili zalizana nazad)
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 06 jan 2013, 15:47

I kako reci frizeru da te osisa ovako ? :D

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 06 jan 2013, 16:05

tyler durden je napisao/la:I kako reci frizeru da te osisa ovako ? :D
Zemunci bi rekli:
Znaci gore me ispostuj, a sa strane mi yebi kevu! :mrgreen: :mrgreen:
LUHG!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jan 2013, 16:45

AgresivnoDjubre je napisao/la::?:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Istina, pogotovo za cuperke :mrgreen: Ali evo vidim sto duza kosa, to bolje u smislu da ti ne treba gel, krema i sl. Imamo nekako gustu i zdravu kosu. Sad ono kolegice, "jao pa kako imas lijepu kosu". Pa to bi malo da napipa folovi. Ne znam sta da radim :lol: A preko ljeta ako Bog da zna se. Izbrijavanje kao i uvijek :D Rahatluk bas zbog kupanja :P
O tome ti ja pricam.Ma dobro,kad imas kracu kosu djelujes ozbiljniji i vjeruj da je vise cura palo na kratku nego na dugu kosu.Al kad bude duga kazu narkoman,roker ovo ono,a kad ti je kratka onda si huligan i ubica.Al eto. :lol: Ma vazda keca,makar bilo -30,to i patike na snijeg,makar on bio do koljena. :lol: :lol: Kod mene sve obrnuto.
:D :D
meni najbolje stoji ono bas kratka, to i zene vele, ali eto ne sisam se razlicito zbog izgleda nego cisto onako radi promjene. Ma svi ste vi meni sumnjivi... skinheadi svi do jednog pa zato furate cele uvijek :D
R.J.W.G. je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:I kako reci frizeru da te osisa ovako ? :D
Zemunci bi rekli:
Znaci gore me ispostuj, a sa strane mi yebi kevu! :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa tayler, ako je mladji frizer reci mu undercut i razumjet ce te. Moj frizer je ovako mladji. Oko 30 godina. Jednom mu rekao sisaj me kako znas i osisao me undercut i pravo mi yebeno stoji 8-) Znaci prejaka frizura, mozes zalizat ono na stranu ili veloso style :P

slika

da mi je ovako zalizat, siske ti trebaju biti do yaya :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 06 jan 2013, 16:50

Bosniacum Lilium je napisao/la: meni najbolje stoji ono bas kratka, to i zene vele, ali eto ne sisam se razlicito zbog izgleda nego cisto onako radi promjene. Ma svi ste vi meni sumnjivi... skinheadi svi do jednog pa zato furate cele uvijek :D
Ma samo kratka,vjeruj vecina cura to gotivi.Ne volim ja ganjati te frizure,de ovako de onako,lagano me zbrije za 5 minuta i to je to.Ustvari sad sam sebe sisam. :lol: Narkomani,alkoholicari,lopovi,ubice...Sve u zatvor. :lol: :lol:
Neka malo ba. :D
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jan 2013, 16:51

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: meni najbolje stoji ono bas kratka, to i zene vele, ali eto ne sisam se razlicito zbog izgleda nego cisto onako radi promjene. Ma svi ste vi meni sumnjivi... skinheadi svi do jednog pa zato furate cele uvijek :D
Ma samo kratka,vjeruj vecina cura to gotivi.Ne volim ja ganjati te frizure,de ovako de onako,lagano me zbrije za 5 minuta i to je to.Ustvari sad sam sebe sisam. :lol: Narkomani,alkoholicari,lopovi,ubice...Sve u zatvor. :lol: :lol:
Neka malo ba. :D
Ja sam jednom pokusao da se samoosisam... I tako je pocelo moje ljetno brijanje glave :mrgreen:

Kazu neki kasnije zdravija kosa, od izbrijavanja. Da l' tu ima istine mayku mu :?

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 06 jan 2013, 16:57

Bosniacum Lilium je napisao/la: Ja sam jednom pokusao da se samoosisam... I tako je pocelo moje ljetno brijanje glave :mrgreen:

Kazu neki kasnije zdravija kosa, od izbrijavanja. Da l' tu ima istine mayku mu :?
Ma lave praksa majka.Jest da nije uvijek ravno al dobro je hahaha. :D :D Ustedim 7 KM ,eh velike su to pare. :mrgreen:

E to ne znam,moguce da jest. :)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 jan 2013, 17:13

Bosniacum Lilium je napisao/la:

slika

da mi je ovako zalizat, siske ti trebaju biti do yaya :D
isti sam ti brate, ne sisam vec gornji dio i siske skoro 3 mjeseca, al nema sanse da je ovako zalizem :lol:
zajcesce to zavrsi na furku kao Javi Garcia ili napravim onaj moderni quiff, ugl. undercut jedna od najzahvalnijih frizura koju sam ikad nosio
@ tyler najbolje je imat sliku na mob. i ponijeti je frizeru, tako je i njemu lakse a i ti ces bit zadovoljniji ;)
btw. Michael Pitt hebe keve s ovom frizurom 8-)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jan 2013, 17:21

dje vam je to sisanje 7KM? :D

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 06 jan 2013, 17:22

ahmad_tz je napisao/la:dje vam je to sisanje 7KM? :D
Zenica u Metalurgu 8-)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jan 2013, 17:25

Zenica u Metalurgu 8-)
to to :!: Kod Aide u Metalurgu 8-) 8-) zakon ocami, samo ne volim kad dodju zenturace pa razvuku pricu a i ima finih onih sto dolaze na praksu frizerki :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 jan 2013, 17:30

AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma samo kratka,vjeruj vecina cura to gotivi.
khm, khm :) jesi li siguran?
iz provjerenih izvora :oops: znam da zene najvise vole da muskarcima prolaze rukama kroz kosu (najvise otpozadi).
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam jednom pokusao da se samoosisam
ima vec 2 ili 3 godine kako se sam sisam.
ono, nijedan pos.rani frizer nije znao osisati onako kako ja hocu.
svi oni osisaju slicno, al´ nijedan nije pogodio ono sto ja hocu. istina, pravi sam sitnicar :oops:
majku mu, nema gdje nisam isao :x od najjeftinijeg (turcin za 7 evrica), pa sve do neke skupe (krvopija uzima 50 evrica za sisanje, tetku joj).
i tako pocnem eksperimentisati :)
sad sam se isprakso i stvarno dobro izgleda. ustvari, sisam se onako kako se meni svidja, yebo misljenje ostalih :lol:

nego, je l se vama diz´o na vasu frizerku :)
prije je meni neka treba dolazila kuci... pa kad pocne da se trlja o moje noge, miluje kosu i masira glavu :oops:
nema sta, obje glave su bile visoko uzdignute :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2013, 17:33

ŠećerE odakle si ti ?

Što se frizure tiče volim sve što vole mladi :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jan 2013, 17:34

secer je napisao/la:
nego, je l se vama diz´o na vasu frizerku :)
prije je meni neka treba dolazila kuci... pa kad pocne da se trlja o moje noge, miluje kosu i masira glavu :oops:
nema sta, obje glave su bile visoko uzdignute :lol:
meni se ne spusta dok sam u salonu :mrgreen:
1947!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jan 2013, 17:41

Zenica u Metalurgu 8-)
ako i kod nas poskupi, i ja cu se onda sam sisat :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []