FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borac_sampion
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Jeste li barem naplatili ovo sto ste ga prodali, koliko znam samo prvu ratu ste dobiliborac_sampion je napisao/la:Mi imamo 40% od sledece prodaje bilbije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
Celik!3,2,2.
- BegBasagic
1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
ja kontam da je to sve sa kamatama
nisu oni sebe za.ebali, sve je to planski uradjeno.BegBasagic je napisao/la:1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- BegBasagic
Zbog čega, koga !? ne voli neko Borac !?SB90 je napisao/la:nisu oni sebe za.ebali, sve je to planski uradjeno.BegBasagic je napisao/la:1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
I ja sam razumio da je ovo sa kamatama, a ako je to od 2004, vrlo je moguće da su kamate veće od glavnicedelko je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
ja kontam da je to sve sa kamatamajer su oni na pocetku milenijuma potpisivali pa negdje 2004 na sud otisli, tako nest, pa sve do sada se to vuce
sportski direktor borca tada je bio damir spica. nisu dolazili na rocista, nisu se zalili na presudu, nista, iako bi bila uvazena zalba kod svakog normalnog suda. da, neko ocito ne voli borac.BegBasagic je napisao/la:Zbog čega, koga !? ne voli neko Borac !?SB90 je napisao/la:nisu oni sebe za.ebali, sve je to planski uradjeno.BegBasagic je napisao/la:1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...jedini krivac je tadasnja uprava Borca koja kao i 80% fudbalskih uprava u državi svoj posao ne rade profesionalno, nemaju viziju za budućnost, planove, taj finansijski aspekt i vođenja racuna o tome tu isključivo leži krivac.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Došo Džaja po svoje
Kako mislite riješit ovu situaciju nije mala cifr u pitanju + tekuću troškovi biće vam teško ?
Kako mislite riješit ovu situaciju nije mala cifr u pitanju + tekuću troškovi biće vam teško ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Armageddon2012
- Kontakt:
- Armageddon2012
- Kontakt:
a i klupa nam je "tanka"
zizovic,grahovac,teinovic,subic,dujakovic,radulovic,kunic,zeljkovic
zizovic,grahovac,teinovic,subic,dujakovic,radulovic,kunic,zeljkovic
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
nego,jes ti spreman za dolazak kaznene ekspedicije u prvom kolu?
sa vama cemo uigravati linije za dolazak zeljeznicara u drugom kolu,kada ih ili pobjedjujemo,ili prekidamo i ostatak sezone igramo bez prisustva publike

sa vama cemo uigravati linije za dolazak zeljeznicara u drugom kolu,kada ih ili pobjedjujemo,ili prekidamo i ostatak sezone igramo bez prisustva publike
nismo jos spremni ali ima jos vremena.nama je utakmica biti ili ne biti ako kiksamo mozemu komotno u prvu ligu....vjeruj da nisam gledao ali ako ova ekipa bude igrala bicete dobri.nadam se da ce stokic otici a da bilbiju necete dovesti
i vjerujem da cemo imati onda dobre sanse da vas pobijedimo 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma biki je vec dosao...samo je jos mali upitnik za maletu,ali znace se za dan-dva....
valjda je doslo vrijeme i za nasu prvu pobjedu u gradaccu....tamo smo gubili i kad smo sampioni bili
valjda je doslo vrijeme i za nasu prvu pobjedu u gradaccu....tamo smo gubili i kad smo sampioni bili
pobijedit ce bolji.svima puno srece.sportski pozdrav iz gradacca
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
' ? ново ¥ &!
$ ? & ¥ је $ ново ¥ за $ ?. ", у $ % " црвено-? $ " $ ' ?! ", & је за % ? " ? " $ $ & $ ", " је $ са ? $ $, те - ? $ & & сезоне $ " & $ ?, & - " Јоцо ", Петар " " ? $ ".
$ ? & ¥ је $ ново ¥ за $ ?. ", у $ % " црвено-? $ " $ ' ?! ", & је за % ? " ? " $ $ & $ ", " је $ са ? $ $, те - ? $ & & сезоне $ " & $ ?, & - " Јоцо ", Петар " " ? $ ".
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
- mehmedovic
- Kontakt:
? је у ? пуно $... На / $ " &!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.