FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
nismo jos spremni ali ima jos vremena.nama je utakmica biti ili ne biti ako kiksamo mozemu komotno u prvu ligu....vjeruj da nisam gledao ali ako ova ekipa bude igrala bicete dobri.nadam se da ce stokic otici a da bilbiju necete dovesti
i vjerujem da cemo imati onda dobre sanse da vas pobijedimo 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma biki je vec dosao...samo je jos mali upitnik za maletu,ali znace se za dan-dva....
valjda je doslo vrijeme i za nasu prvu pobjedu u gradaccu....tamo smo gubili i kad smo sampioni bili
valjda je doslo vrijeme i za nasu prvu pobjedu u gradaccu....tamo smo gubili i kad smo sampioni bili
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
pobijedit ce bolji.svima puno srece.sportski pozdrav iz gradacca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
' ? ново ¥ &!
$ ? & ¥ је $ ново ¥ за $ ?. ", у $ % " црвено-? $ " $ ' ?! ", & је за % ? " ? " $ $ & $ ", " је $ са ? $ $, те - ? $ & & сезоне $ " & $ ?, & - " Јоцо ", Петар " " ? $ ".
$ ? & ¥ је $ ново ¥ за $ ?. ", у $ % " црвено-? $ " $ ' ?! ", & је за % ? " ? " $ $ & $ ", " је $ са ? $ $, те - ? $ & & сезоне $ " & $ ?, & - " Јоцо ", Петар " " ? $ ".
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
- mehmedovic
- Kontakt:
? је у ? пуно $... На / $ " &!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Razumijes ti mene burazere moj 
Cini mi se da je se Borac nabolje pojacao u ovom prijelaznom roku, ko je sve do sada dosao a ko otisao ?
- Armageddon2012
- Kontakt:
otišao je alen bašić u olimpic..jedini iz prvih 11,i još neki manje bitni i nepoznati igrači,koji nisu imali nikakvu minutažu,o radulović,dugić...
došli su nemanja bilbija,mladen zeljković,vladan grujić,admir rašćić i darko maletić.
došli su nemanja bilbija,mladen zeljković,vladan grujić,admir rašćić i darko maletić.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Odlican posao.
Ubjedljivo najbolja ekipa u ligi. Pitanje je sada samo koliko dugo ce moci placati ovakav igracki kadar.
Da nisu ovako losi bili u prvom dijelu, sada bi se za titulu borili. Iako, mislim da ce na kraju Borac ispred Sarajeva zavrsiti.
Da nisu ovako losi bili u prvom dijelu, sada bi se za titulu borili. Iako, mislim da ce na kraju Borac ispred Sarajeva zavrsiti.
samo da ne bude problema, kad to sve bude trebalo isfinancirati
nadam se da ce se borac dokopati evrope 
recimo u evropu da idu: Borac, Zeljo, Sarajevo i Olimpic Gorazde
e to bih volio vidjeti 
p.s. nebitno kojim redom na tabeli
recimo u evropu da idu: Borac, Zeljo, Sarajevo i Olimpic Gorazde
Bitno jedelko je napisao/la:samo da ne bude problema, kad to sve bude trebalo isfinanciratinadam se da ce se borac dokopati evrope
recimo u evropu da idu: Borac, Zeljo, Sarajevo i Olimpic Gorazdee to bih volio vidjeti
Razumijes ti mene burazere moj 
Jel manje vise svi ostaju do kraja sezone,mislim Bilbija,Maletic i Grujic,jedino je Rascic potpisao neku ugovor duzi ugovor...
Znaci plan je cisto da se izbori Evropa pa dalje kud koji mili moji,realno dobra je ekipa,ali manje vise kasno je da ganjaju nesto ozbiljnije...tako da nevidim bas neku svrhu pojacavanje za pola godine,jedino ako je bila prpa da se sa ovim kadrom nece ubaciti medju 4
Opet podvlacim dobra ekipa po imenima sigurno najaca u ligi,ali opet kazem nevidim svrhu dovodjenja na pola godine...vidio bi svrhu da su tu negdje u 5 bodova za vodecim pa da kazem e super pojacali su se idu na titulu,ovako kazem niti mogu gore niti dole a vjerovatno su dali neke jace pare jel vjerujem da nisu bas jeftini igraci ovi pa kolo god da ostanu,to ti je sto ti je...neznam opet drago mi je sto se ekipe pojacavaju ali ovakvu svrhu nerazumijem
Znaci plan je cisto da se izbori Evropa pa dalje kud koji mili moji,realno dobra je ekipa,ali manje vise kasno je da ganjaju nesto ozbiljnije...tako da nevidim bas neku svrhu pojacavanje za pola godine,jedino ako je bila prpa da se sa ovim kadrom nece ubaciti medju 4
Opet podvlacim dobra ekipa po imenima sigurno najaca u ligi,ali opet kazem nevidim svrhu dovodjenja na pola godine...vidio bi svrhu da su tu negdje u 5 bodova za vodecim pa da kazem e super pojacali su se idu na titulu,ovako kazem niti mogu gore niti dole a vjerovatno su dali neke jace pare jel vjerujem da nisu bas jeftini igraci ovi pa kolo god da ostanu,to ti je sto ti je...neznam opet drago mi je sto se ekipe pojacavaju ali ovakvu svrhu nerazumijem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kako mislis, niti mogu gore niti dole? dva boda su od evrope koja im je nuzno potrebna zbog para. bez ovih pojacanja je ne bi izborili.miky_hz je napisao/la:Opet podvlacim dobra ekipa po imenima sigurno najaca u ligi,ali opet kazem nevidim svrhu dovodjenja na pola godine...vidio bi svrhu da su tu negdje u 5 bodova za vodecim pa da kazem e super pojacali su se idu na titulu,ovako kazem niti mogu gore niti dole a vjerovatno su dali neke jace pare jel vjerujem da nisu bas jeftini igraci ovi pa kolo god da ostanu,to ti je sto ti je...neznam opet drago mi je sto se ekipe pojacavaju ali ovakvu svrhu nerazumijem
Sasa Kajkut pitarima tabut!
svakako sve dobra imena koja su dubok trag ostavili u PL i na papiru vrlo dobra pojacanja! samo jedna stvar ima, grujic,rascic i maletic su u godinama i pitanje je dali mogu pruzat partije kao prije! a normalno radi tog je i jasnije sto su podpisani kraci ugovori snjima, skupi a u godinama, nezna se koliko jos mogu igrat na visokom nivou!Armageddon2012 je napisao/la:otišao je alen bašić u olimpic..jedini iz prvih 11,i još neki manje bitni i nepoznati igrači,koji nisu imali nikakvu minutažu,o radulović,dugić...
Majkemi citavo vrijeme sam mislio da su vec tu na 3 ili 4 mjestuSB90 je napisao/la:kako mislis, niti mogu gore niti dole? dva boda su od evrope koja im je nuzno potrebna zbog para. bez ovih pojacanja je ne bi izborili.miky_hz je napisao/la:Opet podvlacim dobra ekipa po imenima sigurno najaca u ligi,ali opet kazem nevidim svrhu dovodjenja na pola godine...vidio bi svrhu da su tu negdje u 5 bodova za vodecim pa da kazem e super pojacali su se idu na titulu,ovako kazem niti mogu gore niti dole a vjerovatno su dali neke jace pare jel vjerujem da nisu bas jeftini igraci ovi pa kolo god da ostanu,to ti je sto ti je...neznam opet drago mi je sto se ekipe pojacavaju ali ovakvu svrhu nerazumijem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Borac bas dosta jak, nema sta. Ono sto je za brigu je da je klub finansijski u gabuli, postojeći način funkcionisanja nije održiv a ništa se ne mijenja već se dovode ljudi koji će u velikoj mjeri povećati troškove za plate igrača. Mislim da ce sva cetvorica biti među najplaćenijima. Pod hitno nesto treba mijenjati jer ce se samo u jednom momentu ispostaviti da je klub dosao do zida, niko nece biti kriv itd..Sretno u nastavku.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
1-0 vodimo protiv Sarajeva na poluvremenu. Maleta strijelac 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.