FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

VAM
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la VAM » 20 jan 2013, 11:41

Neko je gleda preko tv,a neko u zivo ispred palate predsjednika Republike Srpske...No da se vratimo na prelazni rok.Raščić je dobar igrač,pun pogodak,jos jedan dobar špic i lijevi bek,pa lagano,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 20 jan 2013, 12:26

VAM je napisao/la:Neko je gleda preko tv,a neko u zivo
živo, živo, samo živo!

ps. šta je sa grahovcem?
NAPRIJED NARODE!

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 23 jan 2013, 12:38

? - ? се & ? & % $ у % $ " $ $ ' ?, " је $ - то $.

" је ово " $ & $ " & % се ? $ је " % Новосађана ? " $ $, ' " је " ?.

- " ' " ? $ ? $ $ " " Новог Пазара, " је $ " на $ $ поново ? $ $ ?. Зато је " $ - " са ' $, јер " " ? " $ се " у $ у & је ". Не & " " о " ?, јер " ' $ се $ о ' $. ? сезону " $ на & " у ' $, ? " $ " " " $. & тога " његов ? $ за нас $ пун $ - ? је ".

Mada nemam nikakve veze sa FK Borac Banja Luka ovo sam morao da okacim!
Mislim da je momak jako dobar potencijal,ali da u Vojvodini nije dobio pravu sansu!
Bila bi steta ne vratiti takvog igraca.

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 23 jan 2013, 13:21

Bijeljina055 je napisao/la:? - ? се & ? & % $ у % $ " $ $ ' ?, " је $ - то $.

" је ово " $ & $ " & % се ? $ је " % Новосађана ? " $ $, ' " је " ?.

- " ' " ? $ ? $ $ " " Новог Пазара, " је $ " на $ $ поново ? $ $ ?. Зато је " $ - " са ' $, јер " " ? " $ се " у $ у & је ". Не & " " о " ?, јер " ' $ се $ о ' $. ? сезону " $ на & " у ' $, ? " $ " " " $. & тога " његов ? $ за нас $ пун $ - ? је ".

Mada nemam nikakve veze sa FK Borac Banja Luka ovo sam morao da okacim!
Mislim da je momak jako dobar potencijal,ali da u Vojvodini nije dobio pravu sansu!
Bila bi steta ne vratiti takvog igraca.
Kao što sam i jučer napisao na temi Želje, Bilbija ima ugovor sa Vojvodinom do 30.06.2014. i iz Vojvodine bi mogao otići za 50% vrijednosti nekih 250.000 eura sto je i Buturović potvrdio, dakle Vojvodina želi isključivo koliko toliko zaraditi na Bilbiji, isto tako duguje mu se par plaća i premija i to će uticati na neke stvari, uzme li se u obzir da je kasa Borca skoro pa prazna i da se "skuplja" keš jedva i za Maletića da se dovede onda dolazak Bilbije postaje sve nerealniji, ipak mozda bude i sta na bazi posudbe i sl. jer Bilbija je ipak dijete Borca jedino ako se ne "upetlja" neki drugi bh. premijeligaš sa boljim uslovima ili pak strani klub koji je i spreman platiti tih 250.00 eura.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 jan 2013, 23:52

http://www.banjaluka-info.com/sport/fud ... ani-racuni

prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostalo :D a hoce se vodoinstalater Glisic obogatiti :D bok te :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2013, 00:02

delko je napisao/la:http://www.banjaluka-info.com/sport/fud ... ani-racuni

prvo Dzaji 800.000 pa onda sve ostalo :D a hoce se vodoinstalater Glisic obogatiti :D bok te :D
Uh ovo je ogromna cifra .

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 25 jan 2013, 02:29

Mi imamo 40% od sledece prodaje bilbije ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jan 2013, 13:01

borac_sampion je napisao/la:Mi imamo 40% od sledece prodaje bilbije ;)
Jeste li barem naplatili ovo sto ste ga prodali, koliko znam samo prvu ratu ste dobili :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jan 2013, 13:08

Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
Celik!3,2,2.

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 25 jan 2013, 14:52

AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.
1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 25 jan 2013, 14:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Ali kako to 7 igraca vise od milion? Sto bi znacilo da ste vi te igrace placali kao da su neke zvijezde.

ja kontam da je to sve sa kamatama ;) jer su oni na pocetku milenijuma potpisivali pa negdje 2004 na sud otisli, tako nest, pa sve do sada se to vuce ;)

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 25 jan 2013, 15:00

BegBasagic je napisao/la:
1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...
nisu oni sebe za.ebali, sve je to planski uradjeno.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 25 jan 2013, 15:19

SB90 je napisao/la:
Zbog čega, koga !? ne voli neko Borac !? :? jedini krivac je tadasnja uprava Borca koja kao i 80% fudbalskih uprava u državi svoj posao ne rade profesionalno, nemaju viziju za budućnost, planove, taj finansijski aspekt i vođenja racuna o tome tu isključivo leži krivac.
Alexandre Dumas

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 25 jan 2013, 15:30

delko je napisao/la:

ja kontam da je to sve sa kamatama ;) jer su oni na pocetku milenijuma potpisivali pa negdje 2004 na sud otisli, tako nest, pa sve do sada se to vuce ;)
I ja sam razumio da je ovo sa kamatama, a ako je to od 2004, vrlo je moguće da su kamate veće od glavnice

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 26 jan 2013, 21:19

SB90 je napisao/la:
BegBasagic je napisao/la:1.050.000 KM / 7 = 150.000 KM sasvim realna cifra po igracu gdje je uracunato to sto je ponikao u ŠF "Džaja", naknadi za treniranje i očito sam transfer odnosno vrijednost igraca u tom trenutku, jer očito je da su potpisivali profesionalne ugovore a ne amaterske kao sto rade skoro svi klubovi u državi sa 80% svog igrackog kadra, zahebali se i to pošteno ...
Zbog čega, koga !? ne voli neko Borac !? :? jedini krivac je tadasnja uprava Borca koja kao i 80% fudbalskih uprava u državi svoj posao ne rade profesionalno, nemaju viziju za budućnost, planove, taj finansijski aspekt i vođenja racuna o tome tu isključivo leži krivac.
sportski direktor borca tada je bio damir spica. nisu dolazili na rocista, nisu se zalili na presudu, nista, iako bi bila uvazena zalba kod svakog normalnog suda. da, neko ocito ne voli borac.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 27 jan 2013, 20:28

Došo Džaja po svoje :D
Kako mislite riješit ovu situaciju nije mala cifr u pitanju + tekuću troškovi biće vam teško ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 30 jan 2013, 21:30

imal ko jaci? 8-)

slika
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 30 jan 2013, 21:32

a i klupa nam je "tanka" 8-)

zizovic,grahovac,teinovic,subic,dujakovic,radulovic,kunic,zeljkovic 8-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jan 2013, 21:33

Armageddon2012 je napisao/la:imal ko jaci? 8-)

slika
ma nema, samo da se ne raspadnete i bice dobro :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 30 jan 2013, 21:37

nego,jes ti spreman za dolazak kaznene ekspedicije u prvom kolu? 8-)

sa vama cemo uigravati linije za dolazak zeljeznicara u drugom kolu,kada ih ili pobjedjujemo,ili prekidamo i ostatak sezone igramo bez prisustva publike :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.