Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la SiamoNoi » 07 feb 2013, 01:30

Panda je napisao/la:diaby,arteta
Prije bi rekao da su podcjenjeni.
tyler durden je napisao/la:Steven Gerard ;)
slika
AeGon099 je napisao/la:po mom mišljenju JOE ALLEN, fakat mi nije jasno iz kojeg razloga je njega liverpool dovodio. momak blage veze sa životom nema. :roll:
liverpool je igrao s nekim, ne mogu se tačno sjetit i bio je prenos preko sk. i baš poslije 4-5 konstantnih grešaka allena na sredini terena i komentator se počeo šaliti tipa
šta mislite ko je pogriješio, joe allen bi trebao dobiti bonus za svaki uspješan pas i slično. :lol:
Ne vidim po čemu bi bio precijenjen kad nije ni razvikan nešto posebno.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 07 feb 2013, 12:46

Definitivno NEYMAR !
Gledao sam ga protiv Barce , i ništa nije pokazao . Tad' je to bila prva utakmica protiv neke Evropske ekipe , pa sam pomislio da ga je "pojela" neka nervoza ili tako nešto .

Zatim utakmica protiv Bosne , gdje ga je Spahić "uništio" , i opet Neymara nije bilo nigdje .
Najsvježiji primjer je utakmica od sinoć , gdje je Neymar ponovno bio nevidljiv .

Tri utakmice su po meni dovoljne da neki igrač pokaže ili ne pokaže šta zna , protiv jakih Evropskih odbrana .
Jednostavno u Brazilu je "zaštićena vrsta " pa prolazi kroz odbrane kao da ih nema .
Totalno precjenjen , i izreklamiran igrač od strane Pelea te Brazilskih medija .

Ovo me samo navodi na razmišljanje , te se zapitam kakav je to Pele igrač bio ? Jer ni on nikad' nije igrao u Evropi , tako da počinjem da sumnjam i u njegovu "vrijednost" sve mi se čini da je i on bio igrač "ala Neymar " .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 feb 2013, 13:14

Panda je napisao/la:mertesacker, diaby, sagna, arteta, cazorla, podolski, giroud, gervinho, ramsey, santos, gibbs, walcott.
Ono...nimalo nisi hejter i pristrasan. :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

High

Post Postao/la High » 07 feb 2013, 13:16

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 07 feb 2013, 13:32

francobaresi je napisao/la: Ovo me samo navodi na razmišljanje , te se zapitam kakav je to Pele igrač bio ? Jer ni on nikad' nije igrao u Evropi , tako da počinjem da sumnjam i u njegovu "vrijednost" sve mi se čini da je i on bio igrač "ala Neymar " .
Ja ,al Pele je igrao na SP , vidjet cemo Neymara na SP 2014, ak tu bude "nevidljiv" nek ostane u Brazilu do kraja zivota :)
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 07 feb 2013, 14:51

High je napisao/la:slika
Sto je to Niko precijenjen?

Cekaj lik je igrao u Dinamu, Hajduku, Porsmouthu, Tottenhamu i sada igra u Kijevu.Gdje je tu precijenjenost? Ili nije zasluzio ni te klubove? Daj mi reci.

High

Post Postao/la High » 07 feb 2013, 14:52

Slučajno bacih pogled na tvoj potpis i pokrenem taj link ispod istog... Shvatih sve. Lijep pozdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 07 feb 2013, 14:57

High je napisao/la:Slučajno bacih pogled na tvoj potpis i pokrenem taj link ispod istog... Shvatih sve. Lijep pozdrav.
Dobro blago tebi kad tako ocjenjujes ljude.I sta si shvatio.Jos nisi odgovorio na pitanje.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 feb 2013, 15:24

A ko to precjenjuje Blaotelija ? :lol: :mrgreen: . on sam sebe govoreći da je najbolji na svijetu. mancini koji ga je štitio i davao mu šansu samo zato što je italijan? milan koji tranfsera ne znaju napravit? :mrgreen:

i opet makaš i osporavanje statistike. Ni slučajno ti nemoj dolazit u kontakt sa ekonomijom , ala škola ala fax :mrgreen:
Vođa zna.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 feb 2013, 13:30

Eto nek je i Niko Kranjčar precijenjen.Svaki dan nešto novo.slika

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 feb 2013, 13:34

nate je napisao/la:
High je napisao/la:slika
Sto je to Niko precijenjen?

Cekaj lik je igrao u Dinamu, Hajduku, Porsmouthu, Tottenhamu i sada igra u Kijevu.Gdje je tu precijenjenost? Ili nije zasluzio ni te klubove? Daj mi reci.
U Tottenhamu, više je grijao klupu nego ista pokazao, uostalom, on uopšte nije cijenjen u nogometnom svijetu, tako da ne može biti ni precijenjen

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 feb 2013, 13:42

Nešto bi suvislo kao i napisao na ovu temu ali kada pogledam kakva se ovdje imena spominju kao precjenjeni odustajem :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 08 feb 2013, 17:11

_forzamilan_ je napisao/la:Nešto bi suvislo kao i napisao na ovu temu ali kada pogledam kakva se ovdje imena spominju kao precjenjeni odustajem :lol:
Na zadovoljstvo ostalih forumaša. :mrgreen:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2013, 18:03

francobaresi je napisao/la:Definitivno NEYMAR !
Gledao sam ga protiv Barce , i ništa nije pokazao . Tad' je to bila prva utakmica protiv neke Evropske ekipe , pa sam pomislio da ga je "pojela" neka nervoza ili tako nešto .

Zatim utakmica protiv Bosne , gdje ga je Spahić "uništio" , i opet Neymara nije bilo nigdje .
Najsvježiji primjer je utakmica od sinoć , gdje je Neymar ponovno bio nevidljiv .

Tri utakmice su po meni dovoljne da neki igrač pokaže ili ne pokaže šta zna , protiv jakih Evropskih odbrana .
Jednostavno u Brazilu je "zaštićena vrsta " pa prolazi kroz odbrane kao da ih nema .
Totalno precjenjen , i izreklamiran igrač od strane Pelea te Brazilskih medija .

Ovo me samo navodi na razmišljanje , te se zapitam kakav je to Pele igrač bio ? Jer ni on nikad' nije igrao u Evropi , tako da počinjem da sumnjam i u njegovu "vrijednost" sve mi se čini da je i on bio igrač "ala Neymar " .
O tome sam ja nekidan pricao,ovo sto je do sada odigrao protiv evropskog stila fudbala je vrlo mizerno,ali neki se nasli (inace vrsni pratitelji brazilskog sampionata) da govore kako je to nigde veze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 feb 2013, 20:00

Znam da momak ima puno obozavatelja ovdje ,ali za mene je to na mjestu br1 Luka Modrić... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 08 feb 2013, 20:18

Izmet Hajrovic
Unico amore sei!
❤️🖤

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 08 feb 2013, 20:58

SiamoNoi je napisao/la:
Panda je napisao/la:diaby,arteta
Prije bi rekao da su podcjenjeni.
tyler durden je napisao/la:Steven Gerard ;)
slika
AeGon099 je napisao/la:po mom mišljenju JOE ALLEN, fakat mi nije jasno iz kojeg razloga je njega liverpool dovodio. momak blage veze sa životom nema. :roll:
liverpool je igrao s nekim, ne mogu se tačno sjetit i bio je prenos preko sk. i baš poslije 4-5 konstantnih grešaka allena na sredini terena i komentator se počeo šaliti tipa
šta mislite ko je pogriješio, joe allen bi trebao dobiti bonus za svaki uspješan pas i slično. :lol:
Ne vidim po čemu bi bio precijenjen kad nije ni razvikan nešto posebno.
nije izvikan, ali definitivno svojim kvalitetom nije zaslužio da igra u klubu kao što je liverpool.
Odlazi Safete.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 feb 2013, 21:06

Hulk
Alexis
Keep walking.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 08 feb 2013, 21:07

Willian

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 feb 2013, 21:11

gojzerica je napisao/la:Willian
Willian je igračina.

Ako je Pastore vrijedio 40M ili Lavezzi 30M, onda on treba da vrijedi 80 jer je izmislio fudbal za obojicu.
A precijenjeni su svi ako gledamo koliko su plaćeni, tu nema dileme.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.