Ono...nimalo nisi hejter i pristrasan.Panda je napisao/la:mertesacker, diaby, sagna, arteta, cazorla, podolski, giroud, gervinho, ramsey, santos, gibbs, walcott.
Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Marsal
- Kontakt:
Re: Precijenjeni igraci
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- deenniiVCF
- Kontakt:
Ja ,al Pele je igrao na SP , vidjet cemo Neymara na SP 2014, ak tu bude "nevidljiv" nek ostane u Brazilu do kraja zivotafrancobaresi je napisao/la: Ovo me samo navodi na razmišljanje , te se zapitam kakav je to Pele igrač bio ? Jer ni on nikad' nije igrao u Evropi , tako da počinjem da sumnjam i u njegovu "vrijednost" sve mi se čini da je i on bio igrač "ala Neymar " .
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Sto je to Niko precijenjen?High je napisao/la:
Cekaj lik je igrao u Dinamu, Hajduku, Porsmouthu, Tottenhamu i sada igra u Kijevu.Gdje je tu precijenjenost? Ili nije zasluzio ni te klubove? Daj mi reci.
Slučajno bacih pogled na tvoj potpis i pokrenem taj link ispod istog... Shvatih sve. Lijep pozdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobro blago tebi kad tako ocjenjujes ljude.I sta si shvatio.Jos nisi odgovorio na pitanje.High je napisao/la:Slučajno bacih pogled na tvoj potpis i pokrenem taj link ispod istog... Shvatih sve. Lijep pozdrav.
A ko to precjenjuje Blaotelija ?
. on sam sebe govoreći da je najbolji na svijetu. mancini koji ga je štitio i davao mu šansu samo zato što je italijan? milan koji tranfsera ne znaju napravit?
i opet makaš i osporavanje statistike. Ni slučajno ti nemoj dolazit u kontakt sa ekonomijom , ala škola ala fax
i opet makaš i osporavanje statistike. Ni slučajno ti nemoj dolazit u kontakt sa ekonomijom , ala škola ala fax
Vođa zna.
Eto nek je i Niko Kranjčar precijenjen.Svaki dan nešto novo.

U Tottenhamu, više je grijao klupu nego ista pokazao, uostalom, on uopšte nije cijenjen u nogometnom svijetu, tako da ne može biti ni precijenjennate je napisao/la:Sto je to Niko precijenjen?High je napisao/la:
Cekaj lik je igrao u Dinamu, Hajduku, Porsmouthu, Tottenhamu i sada igra u Kijevu.Gdje je tu precijenjenost? Ili nije zasluzio ni te klubove? Daj mi reci.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nešto bi suvislo kao i napisao na ovu temu ali kada pogledam kakva se ovdje imena spominju kao precjenjeni odustajem 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Na zadovoljstvo ostalih forumaša._forzamilan_ je napisao/la:Nešto bi suvislo kao i napisao na ovu temu ali kada pogledam kakva se ovdje imena spominju kao precjenjeni odustajem
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
O tome sam ja nekidan pricao,ovo sto je do sada odigrao protiv evropskog stila fudbala je vrlo mizerno,ali neki se nasli (inace vrsni pratitelji brazilskog sampionata) da govore kako je to nigde veze.francobaresi je napisao/la:Definitivno NEYMAR !
Gledao sam ga protiv Barce , i ništa nije pokazao . Tad' je to bila prva utakmica protiv neke Evropske ekipe , pa sam pomislio da ga je "pojela" neka nervoza ili tako nešto .
Zatim utakmica protiv Bosne , gdje ga je Spahić "uništio" , i opet Neymara nije bilo nigdje .
Najsvježiji primjer je utakmica od sinoć , gdje je Neymar ponovno bio nevidljiv .
Tri utakmice su po meni dovoljne da neki igrač pokaže ili ne pokaže šta zna , protiv jakih Evropskih odbrana .
Jednostavno u Brazilu je "zaštićena vrsta " pa prolazi kroz odbrane kao da ih nema .
Totalno precjenjen , i izreklamiran igrač od strane Pelea te Brazilskih medija .
Ovo me samo navodi na razmišljanje , te se zapitam kakav je to Pele igrač bio ? Jer ni on nikad' nije igrao u Evropi , tako da počinjem da sumnjam i u njegovu "vrijednost" sve mi se čini da je i on bio igrač "ala Neymar " .
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- vidovitadjemila
Znam da momak ima puno obozavatelja ovdje ,ali za mene je to na mjestu br1 Luka Modrić... 
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
nije izvikan, ali definitivno svojim kvalitetom nije zaslužio da igra u klubu kao što je liverpool.SiamoNoi je napisao/la:Prije bi rekao da su podcjenjeni.Panda je napisao/la:diaby,arteta
tyler durden je napisao/la:Steven Gerard
Ne vidim po čemu bi bio precijenjen kad nije ni razvikan nešto posebno.AeGon099 je napisao/la:po mom mišljenju JOE ALLEN, fakat mi nije jasno iz kojeg razloga je njega liverpool dovodio. momak blage veze sa životom nema.![]()
liverpool je igrao s nekim, ne mogu se tačno sjetit i bio je prenos preko sk. i baš poslije 4-5 konstantnih grešaka allena na sredini terena i komentator se počeo šaliti tipa
šta mislite ko je pogriješio, joe allen bi trebao dobiti bonus za svaki uspješan pas i slično.
Odlazi Safete.
-
gojzerica
- Kontakt:
Willian
Willian je igračina.gojzerica je napisao/la:Willian
Ako je Pastore vrijedio 40M ili Lavezzi 30M, onda on treba da vrijedi 80 jer je izmislio fudbal za obojicu.
A precijenjeni su svi ako gledamo koliko su plaćeni, tu nema dileme.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
tyler durden je napisao/la:Steven Gerard
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
gojzerica
- Kontakt:
dobar jeste ali 40MPogba je napisao/la:Willian je igračina.gojzerica je napisao/la:Willian
Ako je Pastore vrijedio 40M ili Lavezzi 30M, onda on treba da vrijedi 80 jer je izmislio fudbal za obojicu.
A precijenjeni su svi ako gledamo koliko su plaćeni, tu nema dileme.
(čini mi se da je toliko plaćen)Online
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.