odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tyler durden
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la tyler durden » 09 feb 2013, 13:18

donCorleone1892 je napisao/la:Ljudi ko fura College dukse imate u New Yorkeru i Harisu preeedobrih po niskim cijenama. Ja sebi u Harisu kupio znaci *_______* samo takva je !!

Seljacki je to skroz :lol: :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 feb 2013, 13:35

donCorleone1892 je napisao/la:Ljudi ko fura College dukse imate u New Yorkeru i Harisu preeedobrih po niskim cijenama. Ja sebi u Harisu kupio znaci *_______* samo takva je !!
koji haris u bosanci, iznad pijace ili onaj u Shopping Centru ? ii kolke su cijene otprilike ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2013, 13:36

slika

IlPrincipe ovih dana. :mrgreen:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 09 feb 2013, 13:39

IlPrincipe je napisao/la:
koji haris u bosanci, iznad pijace ili onaj u Shopping Centru ? ii kolke su cijene otprilike ?
ma znam ja da ce se meni moj Principe javiti :mrgreen:
Brate ja sam kupio u bosanci i platio 15 km ali znaci ima broj M ja konto mala mi al vidim okom da bi mi mogla ja navucem na sebe znaci ko skrojena za mene.. Inače one trebaju biti malo kraće a rukavi duži tako se nosa ;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 13:48

fera je napisao/la:odlicna stvar za izgubiti kosu :D ko voli frizuru ko kod skrtela samo nek oplete po ovim power fix taftovima i ostalim kremama i gelovima :D
A da li ove điđe štete kosi? Na internetu sam čitao da gelovi, lakovi, kreme.. ne štete kosi nego da je štite od raznim štetnih uticaja? Ima li istine u tome?
1921
1989

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 feb 2013, 13:52

dok je zimskih dana :

slika

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 13:54

the scouser je napisao/la:ma li kakav preparat da ne masti kosu i da nije sjajna, a da je dobro oblikuje ? Kakve su ove kreme za kosu, to nikad nisam probao ?
Sve zavisi kakva ti je kosa, ja koristim neki Hair Gel trenutno (smeđe boje), ne masti kosu a fino se može oblikovati, ne sjaji.

Ja sebi nikako ne mogu "ugodit", ne mogu masnu, a ne mogu ni puno suhu kosu, uvijek ganjam nešto između ali teško uspije, u zadnje vrijeme imam kompleks da mi je rijetka kosa, a i nije, opet sve mi smeta kakva god bila :lol:
1921
1989

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 feb 2013, 13:55

Donnie Darko je napisao/la:slika

IlPrincipe ovih dana. :mrgreen:
actually I found that funny :lol:

ovako nekako :P

slika
slika

@donCorleone1892 Hvala, provjerit cu u svakom slučaju ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 feb 2013, 13:56

VolimRadnicki je napisao/la:A da li ove điđe štete kosi? Na internetu sam čitao da gelovi, lakovi, kreme.. ne štete kosi nego da je štite od raznim štetnih uticaja? Ima li istine u tome?
Jest, kao što ti cigare štite pluća :mrgreen: ..
Sumnjam da su sad baš gelovi i ostale gluposti najveći uzročnik opadanja kose ali sigurno ubrzavaju proces ako ih previše stavljaš na kosu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 14:09

Toxicity je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:A da li ove điđe štete kosi? Na internetu sam čitao da gelovi, lakovi, kreme.. ne štete kosi nego da je štite od raznim štetnih uticaja? Ima li istine u tome?
Jest, kao što ti cigare štite pluća :mrgreen: ..
Sumnjam da su sad baš gelovi i ostale gluposti najveći uzročnik opadanja kose ali sigurno ubrzavaju proces ako ih previše stavljaš na kosu.
I ja sam istog mišljenja, sigurno da ovi jeftiniji štete, koje ja koristim :roll: a ovi kvalitetniji koji sadrže manje količine alkohola vjerovatno štite kosu, al ko'će ga znat :D

Nije mi bilo mrsko slikati frizuru :mrgreen:
Ima li neko ovakav problem, ovo gdje sam zaokružio, jedna strana ok, druga me strašno nervira pa sam malo ostavio više kose tu, da se manje primjeti :mrgreen:

slika

Nekada imam osjećaj da mi je rijetka kosa, pa šta vi mislite? Tanka jest to znam :D

P.S. Možda bi bilo bolje da se otvori nova tema samo za frizure i ostalo :lol:
1921
1989

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 feb 2013, 14:20

VolimRadnicki je napisao/la: Nije mi bilo mrsko slikati frizuru :mrgreen:
Ima li neko ovakav problem, ovo gdje sam zaokružio, jedna strana ok, druga me strašno nervira pa sam malo ostavio više kose tu, da se manje primjeti :mrgreen:
ja imam taj problem, od rođenja na jednoj strani nemam kose mozda 2cmx2cm i uvijek kad se sisam ostavim malo duze da se to ne primjeti .. fkt mi je to veliki kompleks al jbg :|

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 feb 2013, 14:20

Haha znaš li ti šta je uopće rijetka kosa? :mrgreen: .. To je za moj pojam pregusta kosa, niti imaš zaliske ni ćelave dijelove ni ništa. Ja od neke 16 godine imam rijetku kosu, to je jednostavno genetski tako, i stari mi oćelavio, braća tanašna s kosom također a evo i ja vidim da ću kad imao 30 + se morati na keca šišati :)
Možeš ti slobodno balahati s gelom :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 feb 2013, 14:25

IlPrincipe je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la: Nije mi bilo mrsko slikati frizuru :mrgreen:
ja imam taj problem, od rođenja na jednoj strani nemam kose mozda 2cmx2cm i uvijek kad se sisam ostavim malo duze da se to ne primjeti .. fkt mi je to veliki kompleks al jbg :|
Nisam jedini, ma ništa, ostavit malo duže i lagano :mrgreen:
Toxicity je napisao/la:Haha znaš li ti šta je uopće rijetka kosa? :mrgreen: .. To je za moj pojam pregusta kosa, niti imaš zaliske ni ćelave dijelove ni ništa.. Možeš ti slobodno balahati s gelom :mrgreen:
Kompleks je čudo, takav sam ja, od muhe napravim slona :mrgreen: hvala na komentaru :P
1921
1989

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 09 feb 2013, 14:34

Seljacki i djetinasto ti je i stavljat taj smajli "*__*" isto da imas 15-16 godina -.-
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 feb 2013, 14:45

Kakvo je vrijeme doslo djeca imaju komplekse radi manjka kose na prostoru glave od 1mmx1mm. :( :(

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 feb 2013, 14:49

IlPrincipe je napisao/la: koji haris u bosanci, iznad pijace ili onaj u Shopping Centru ? ii kolke su cijene otprilike ?
Ako te zanima imaš u Terranovi fino sniženje nekih dukserica. Po 15 maraka sve :)

Nisu neka aman zaman šminka ali solidne :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 feb 2013, 16:03

tyler durden je napisao/la:Kakvo je vrijeme doslo djeca imaju komplekse radi manjka kose na prostoru glave od 1mmx1mm. :( :(
spot on tyler, spot on :!:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 10 feb 2013, 00:09

Mozel preporucit neko tene neke da se ukomponira sa crnom suskavom trenerkom, po mogucnosti da ima za uzet u bih :)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 feb 2013, 00:49

vtdgeca je napisao/la:Mozel preporucit neko tene neke da se ukomponira sa crnom suskavom trenerkom, po mogucnosti da ima za uzet u bih :)
bijele.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 00:53

vtdgeca je napisao/la:Mozel preporucit neko tene neke da se ukomponira sa crnom suskavom trenerkom, po mogucnosti da ima za uzet u bih :)
Pa neki air maxic crne ili bele boje. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52 i 7 gostiju.