donCorleone1892 je napisao/la:Ljudi ko fura College dukse imate u New Yorkeru i Harisu preeedobrih po niskim cijenama. Ja sebi u Harisu kupio znaci *_______* samo takva je !!
Seljacki je to skroz

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
donCorleone1892 je napisao/la:Ljudi ko fura College dukse imate u New Yorkeru i Harisu preeedobrih po niskim cijenama. Ja sebi u Harisu kupio znaci *_______* samo takva je !!
koji haris u bosanci, iznad pijace ili onaj u Shopping Centru ? ii kolke su cijene otprilike ?donCorleone1892 je napisao/la:Ljudi ko fura College dukse imate u New Yorkeru i Harisu preeedobrih po niskim cijenama. Ja sebi u Harisu kupio znaci *_______* samo takva je !!
ma znam ja da ce se meni moj Principe javitiIlPrincipe je napisao/la:koji haris u bosanci, iznad pijace ili onaj u Shopping Centru ? ii kolke su cijene otprilike ?donCorleone1892 je napisao/la:Ljudi ko fura College dukse imate u New Yorkeru i Harisu preeedobrih po niskim cijenama. Ja sebi u Harisu kupio znaci *_______* samo takva je !!
A da li ove điđe štete kosi? Na internetu sam čitao da gelovi, lakovi, kreme.. ne štete kosi nego da je štite od raznim štetnih uticaja? Ima li istine u tome?fera je napisao/la:odlicna stvar za izgubiti kosuko voli frizuru ko kod skrtela samo nek oplete po ovim power fix taftovima i ostalim kremama i gelovima
Sve zavisi kakva ti je kosa, ja koristim neki Hair Gel trenutno (smeđe boje), ne masti kosu a fino se može oblikovati, ne sjaji.the scouser je napisao/la:ma li kakav preparat da ne masti kosu i da nije sjajna, a da je dobro oblikuje ? Kakve su ove kreme za kosu, to nikad nisam probao ?
actually I found that funnyDonnie Darko je napisao/la:
IlPrincipe ovih dana.
Jest, kao što ti cigare štite plućaVolimRadnicki je napisao/la:A da li ove điđe štete kosi? Na internetu sam čitao da gelovi, lakovi, kreme.. ne štete kosi nego da je štite od raznim štetnih uticaja? Ima li istine u tome?
I ja sam istog mišljenja, sigurno da ovi jeftiniji štete, koje ja koristimToxicity je napisao/la:Jest, kao što ti cigare štite plućaVolimRadnicki je napisao/la:A da li ove điđe štete kosi? Na internetu sam čitao da gelovi, lakovi, kreme.. ne štete kosi nego da je štite od raznim štetnih uticaja? Ima li istine u tome?..
Sumnjam da su sad baš gelovi i ostale gluposti najveći uzročnik opadanja kose ali sigurno ubrzavaju proces ako ih previše stavljaš na kosu.
ja imam taj problem, od rođenja na jednoj strani nemam kose mozda 2cmx2cm i uvijek kad se sisam ostavim malo duze da se to ne primjeti .. fkt mi je to veliki kompleks al jbgVolimRadnicki je napisao/la: Nije mi bilo mrsko slikati frizuru![]()
Ima li neko ovakav problem, ovo gdje sam zaokružio, jedna strana ok, druga me strašno nervira pa sam malo ostavio više kose tu, da se manje primjeti![]()
Nisam jedini, ma ništa, ostavit malo duže i laganoIlPrincipe je napisao/la:ja imam taj problem, od rođenja na jednoj strani nemam kose mozda 2cmx2cm i uvijek kad se sisam ostavim malo duze da se to ne primjeti .. fkt mi je to veliki kompleks al jbgVolimRadnicki je napisao/la: Nije mi bilo mrsko slikati frizuru![]()
Ima li neko ovakav problem, ovo gdje sam zaokružio, jedna strana ok, druga me strašno nervira pa sam malo ostavio više kose tu, da se manje primjeti![]()
Kompleks je čudo, takav sam ja, od muhe napravim slonaToxicity je napisao/la:Haha znaš li ti šta je uopće rijetka kosa?.. To je za moj pojam pregusta kosa, niti imaš zaliske ni ćelave dijelove ni ništa.. Možeš ti slobodno balahati s gelom
Seljacki i djetinasto ti je i stavljat taj smajli "*__*" isto da imas 15-16 godina -.-donCorleone1892 je napisao/la:Ljudi ko fura College dukse imate u New Yorkeru i Harisu preeedobrih po niskim cijenama. Ja sebi u Harisu kupio znaci *_______* samo takva je !!
Ako te zanima imaš u Terranovi fino sniženje nekih dukserica. Po 15 maraka sveIlPrincipe je napisao/la: koji haris u bosanci, iznad pijace ili onaj u Shopping Centru ? ii kolke su cijene otprilike ?
spot on tyler, spot ontyler durden je napisao/la:Kakvo je vrijeme doslo djeca imaju komplekse radi manjka kose na prostoru glave od 1mmx1mm.![]()
bijele.vtdgeca je napisao/la:Mozel preporucit neko tene neke da se ukomponira sa crnom suskavom trenerkom, po mogucnosti da ima za uzet u bih
Pa neki air maxic crne ili bele boje.vtdgeca je napisao/la:Mozel preporucit neko tene neke da se ukomponira sa crnom suskavom trenerkom, po mogucnosti da ima za uzet u bih
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, VivaLaStella i 9 gostiju.