FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Drugovi, vec sam jednom pito, od tada nisam nista konkretno nas'o. Zelim kupiti neki Bayernov fin i kvalitetan duks, gdje mogu naci, kako sta ? Pomagajte 

Robert Pires: "Arsenal će savladati Bayern i proći u četvrtfinale Lige prvaka. I to ne u stilu Chelseaja, već u stilu Arsenala."
Celzi nije osvojio lp sto je bio bolji od bayerna,nego sto je imao tu famoznu srecu sto je tako bilo sudjeno moralo se na nekome iskaliti ono sudenje protiv barce ta nepravda ,oni penali protiv mance a,mi smo nazalost bili ti .Sve u svemu slijedi mec sa topnicima u kojem smo ne sumnjivi favoriti mada sve je moguce arsenal ne trba podcijeniti ko zna sta dana ,a sta noc nose.
Celzi nije osvojio lp sto je bio bolji od bayerna,nego sto je imao tu famoznu srecu sto je tako bilo sudjeno moralo se na nekome iskaliti ono sudenje protiv barce ta nepravda ,oni penali protiv mance a,mi smo nazalost bili ti .Sve u svemu slijedi mec sa topnicima u kojem smo ne sumnjivi favoriti mada sve je moguce arsenal ne trba podcijeniti ko zna sta dana ,a sta noc nose.
Rode: "Ja, die Bayern wollen mich"!!

Eh ovo je nesto sto me jako zainteresiralo, jer tokom citave ove sezone ime Röde-a se provlacilo samo po dortmundu, no nikako po Münchenu.
Izgleda kako je BvB vratio Sahina definitvno su okrenuli ledja ovom brilijantu, sto smo mi kao veoma pametni odmah iskoristili i bacili se na posao, dal ce doc ostaje da vidimo, u svakom slucaju igrac koji bi nam mogao povecati kvalitetu.
Ukoliko zelis nesh naruciti prek ebay.a a nisi nikad ili jednostavno nezz kako sta, obrati se meni na private, dogovorit cemo se

Eh ovo je nesto sto me jako zainteresiralo, jer tokom citave ove sezone ime Röde-a se provlacilo samo po dortmundu, no nikako po Münchenu.
Izgleda kako je BvB vratio Sahina definitvno su okrenuli ledja ovom brilijantu, sto smo mi kao veoma pametni odmah iskoristili i bacili se na posao, dal ce doc ostaje da vidimo, u svakom slucaju igrac koji bi nam mogao povecati kvalitetu.
Prijatelju, imas pik, ako ti ne godi na piku ili nisi siguran ili ma sta god bilo, imas oficijalnu stranicu fcbayern-a, sto se tice postarine, vjerujem da se neshto moze iskombinovati. Meni je iskreno tu malo cijena prenapuhana, tako da mi je najidealnija opcija ebay.DrinaLights je napisao/la:Drugovi, vec sam jednom pito, od tada nisam nista konkretno nas'o. Zelim kupiti neki Bayernov fin i kvalitetan duks, gdje mogu naci, kako sta ? Pomagajte
Ukoliko zelis nesh naruciti prek ebay.a a nisi nikad ili jednostavno nezz kako sta, obrati se meni na private, dogovorit cemo se
Stern des Südens
Riberiya posjetio neki anonimni "prijatelj",nakon rasprave sve se zavrsilo dobro,valjda je i murija dolazila,Bilale Bilale ciju li si sad gospodju dirao
.
Ide wolvsburg,nekako imam osjecaj da bi ova utakmica mogla biti cudna
.

Ide wolvsburg,nekako imam osjecaj da bi ova utakmica mogla biti cudna

VOLIM BAYERN
- gerdmuller
- Kontakt:
[/size]secer je napisao/la:al sto martinez uzima duelema lopatom ih kupi. ne znam ima li u bundeski igrac da ima vise osvojenih duela.
ps.
ja sranja onih bayernovih navijaca![]()
dodje grupa salkeovaca i nadglasa sve bavarce
Slazem se da su u pocetnih 15-20 minuti dominirali njihovi ultrasi ali ponajvise iz razloga sto su nasi uvjezbavali neku novu pjesmu pa je i mene to zivciralo,ali od 20-te minute pa do kraja tekme odlicno izdanje nasih navijaca(vidim da su se i nove zastave na dva stapa radile) i naravno pohvala za gostujuce navijace,a i na kraju krajeva schalkeovi navijaci su odlicni i u velikoj vecini slucajeva gdje god dođu naprave domacinsku atmosferu

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ponovo se osjeti šmek Lige Prvaka.
Nikad dočekati ovu utakmicu sa Arsenalom.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- supermario
- Kontakt:
Nezz da li ste primijetili ali EKCI je bio timu kola ovaj put, a ako se ne varam on e na posudbi u WB? Jel neko zna kako ide tom momku kad vec pricate o pojacanjima na kraju sezone------- 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Ekici je prodan werderu dok je Petersen na posudbi u werderu.supermario je napisao/la:Nezz da li ste primijetili ali EKCI je bio timu kola ovaj put, a ako se ne varam on e na posudbi u WB? Jel neko zna kako ide tom momku kad vec pricate o pojacanjima na kraju sezone-------

I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
O istini, poštenju i samo istini.effe_sa je napisao/la:O čemu ti ovde???

Budemo realni, sagledajmo stanje prije Hejke:
+Badstuber poput pluga
+Kroos lijen, jedna Ok, pet tekmi katastrofa
+Ribery nije svoj na svom, 2-3 sezone košmara
+Švajn u padu, ni Betmen ga ne bi spasio da Hejko došao nije.

+Gusto ni tamo ni 'amo, plivo.
+ još, ali nije bitno,
Jer Jupman je to za vrlo kratko vrijeme ispravio, te ih usmjerio pravim putem,
od talašike(Badstuber)ozidao reprezentativni kalibar,
Riberiju dao povjerenje,
Gustu ustalio, te mu naredio da na brzini, eksplozivno
Kroosa natjerao da gujicu oznoji,
Švajnu koncentraciju vratio,sti radi...
Koliko je čova dobra donijeo.

S druge strane Pep je dobar, drago mi što dolazi,
ali moram priznati da mi više žao što Jup odlazi.

Klare je napisao/la: O istini, poštenju i samo istini.
Uff Joko, ufff Radosave, ufff Milijana, ufffffffff.....Ti o istini, poštenju....ufffffffff....
Još istina da je Jupko preuzeo gomilu levata jel???

Nisi realan hajmo dalje......Klare je napisao/la: Budemo realni, sagledajmo stanje prije Hejke:

Neistina totalna......Klare je napisao/la: +Badstuber poput pluga
Ima istine dosta....Klare je napisao/la:+Kroos lijen, jedna Ok, pet tekmi katastrofa
Neistinaaa....Kakvi crni košmari, čovjek u prvoj sezoni pod Hitzfeldom zapalio Njemačku i uzeo duplu krunu, poslije toga bilo nešto padova, ali ništa toliko drastično. Solidne i dobre sezone i nakon toga....Klare je napisao/la:+Ribery nije svoj na svom, 2-3 sezone košmara

Pa Hejko je Spiderman , kako ga neće spasit. Et ne znam šta bi on bez Hejke, ili Hejnke, to je nekako bolje.....Klare je napisao/la:+Švajn u padu, ni Betmen ga ne bi spasio da Hejko došao nije.![]()

Donekle istina, doprinijeo njegovom napredku, ali napredak bio i neminovan...Klare je napisao/la:+Gusto ni tamo ni 'amo, plivo.
Nema još i ovo je previše napričane lakrdije.....Klare je napisao/la:+ još, ali nije bitno,

Ma brz je on ko moj.....hm....hmmmm.....Klare je napisao/la:Jer Jupman je to za vrlo kratko vrijeme ispravio, te ih usmjerio pravim putem,

I na kraju zaključak , psihološki Jupp ekipu dobro usmjerio i digao pojedine, dao povjerenje mnogima, znao mnoge uputit, imao jednu dobru sezonu s velikim finalom kojoj je ipak falio šlag na kraju zvani: TITULA.
Do danas možemo reći, Jupp dobar, ali ne i fantastičan. Fantastičan bi već bio da je klepio neku titulu prošle sezone, fantastičan još može biti ako uzme klempu, a odličan će biti ako klepi duplu krunu....To je neka ocjena perioda u Bayernu (ovog zadnjeg, jer imao je i onaj prije).
Za ukupnu karijeru ocjena varira između dobar i odličan (klempo s Realom, titule prvaka prije s Bayernom, i usponi i neki padovi......)....A ti ga baš diže u nebesa previšeee.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jedva cekam taj duel sa Arsenalom
:)
Ali et da kazemo da prije te utakmice imamo taj duel sa vukovima, iako je mozda Bundesliga 80 posto rjesena , idemo do kraja zavrsit i 23 titula je tu
Na njihovom terenu smo fasovali u pravom smislu rijeci u onoj sezoni kad su im igrali Dzekson i Grafite i Miske, kada su i osvojili zadnji put. Ali u zadnjih 3 utakmice- 2 pobjede i nerjeseno.. zadnja utakmica 0-1 na njihovom terenu. I Kako igramo dobro zadnje 2-3 sezone moram priznat da ocekujem jos jednu laganu pobjedu.
Valjda nece biti Pizzara i Javija radi prehlade i virusa. Taman da se Javi odmori i spremi za duel sa Arsenalom..
Kako god pobjeda ne bi trebala doc u pitanje

Ali et da kazemo da prije te utakmice imamo taj duel sa vukovima, iako je mozda Bundesliga 80 posto rjesena , idemo do kraja zavrsit i 23 titula je tu

Valjda nece biti Pizzara i Javija radi prehlade i virusa. Taman da se Javi odmori i spremi za duel sa Arsenalom..

FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Ma Bundesliga je davno rijesena,mislim da Yupp treba odmoriti kompletnu ekipu,tacno je za Javia i Pizzu da propustaju mec u petak a najnovija zrtva virusa je i Dante ali njegov nastup protiv Arsenala nije upitan.BavaracZenica je napisao/la:Jedva cekam taj duel sa Arsenalom:)
![]()
Na njihovom terenu smo fasovali u pravom smislu rijeci u onoj sezoni kad su im igrali Dzekson i Grafite i Miske, kada su i osvojili zadnji put. Ali u zadnjih 3 utakmice- 2 pobjede i nerjeseno.. zadnja utakmica 0-1 na njihovom terenu. I Kako igramo dobro zadnje 2-3 sezone moram priznat da ocekujem jos jednu laganu pobjedu.
Kako neistinaeffe_sa je napisao/la:Neistina totalna......

Sve je istina...effe_sa je napisao/la:istine dosta....
effe_sa je napisao/la:poslije toga bilo nešto padova, ali ništa toliko drastično. Solidne i dobre sezone i nakon toga...
Jeste prva sezona, no onda noćna mora, povrede, partije ni kopija njegovih mogućnosti, sve do Jupka,
doduše dušu ne treba griješiti ostatak tima mu nije dovoljno pomagao..., haj rećemo da istinu nisam govorio.

effe_sa je napisao/la:ne znam šta bi on bez Hejke
Veslo sis'o, eto šta bi!

Sve je moje istina, a kako Breno nije napredovaoeffe_sa je napisao/la:donekle istina, doprinijeo njegovom napredku, ali napredak bio i neminovan...

effe_sa je napisao/la: još i ovo je previše napričane lakrdije.....
Mogu ja još , recimo kako Bujtu iz penzije vrati, aaa.

Nego šta Lotar viče Uliju?

malo guri kojiman...
sto se tice sinosnjih tekmi, malo koji gurman da je imo nesto u cemu bi uzivo.
katastrofalne tekme sa bezbroj pocetnickih gresaka.
nece pogrijesiti onaj ko kaze da bi bayern bio favorit protiv svih onih ekipa.
onog reala, ono jedinstvo, onaj sahtni, ma bayo bi ih napuco s po snage. a tek domuza...
pu, steta sto se ne opkladih u nesto vise.
i da, moram rec da je efe u pravu, amidza njet.
sinoc sam posebno pratio levandovskog, i ako je ono sve sto zna i umije, onda je nas mandza daleko bolji.

sto se tice sinosnjih tekmi, malo koji gurman da je imo nesto u cemu bi uzivo.
katastrofalne tekme sa bezbroj pocetnickih gresaka.
nece pogrijesiti onaj ko kaze da bi bayern bio favorit protiv svih onih ekipa.
onog reala, ono jedinstvo, onaj sahtni, ma bayo bi ih napuco s po snage. a tek domuza...

i da, moram rec da je efe u pravu, amidza njet.
sinoc sam posebno pratio levandovskog, i ako je ono sve sto zna i umije, onda je nas mandza daleko bolji.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
momci sutra protiv wolsburga nece biti javia zbog povrede noznog palca ,a pizzaro zbog prehlade takodje upitni su za lp protiv topnika ,no to ne bi trebao biti problem posebno sto se tice javia tu je gusta ko zapeta puska ceka, zeljan da pokaze zube ,koliko zaista moze ,a pizza je tu za nedaj Boze da se nesto radikalno desi da se mando i gomez povrede .
Momci ne znam za vas ali ne mogu iscekati tekmu protiv topnika gledajuci onu snocnju tekmu ,reala i man utd. pa i tekme predhodne noci ,mi smo uz barcu apsolutni favoriti za finale i borbu za trofej ,jednostavno trenutno postoje samo dva tima u evropi koji odskakaju od ostalih tu je van serijska barca i mocni bayern na osnovu do sada prikazanih igara ,iza ledja im pusu juventus ,dortmund ,a Bogami i PSG ,ovos ostalo samo iznenadenja.
Momci ne znam za vas ali ne mogu iscekati tekmu protiv topnika gledajuci onu snocnju tekmu ,reala i man utd. pa i tekme predhodne noci ,mi smo uz barcu apsolutni favoriti za finale i borbu za trofej ,jednostavno trenutno postoje samo dva tima u evropi koji odskakaju od ostalih tu je van serijska barca i mocni bayern na osnovu do sada prikazanih igara ,iza ledja im pusu juventus ,dortmund ,a Bogami i PSG ,ovos ostalo samo iznenadenja.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 14 feb 2013, 15:04, ukupno mijenjano 3 puta.
- Bayern@heart
- Kontakt:
mogu ti reći da sam poželio da gledam Luiza iako i Javi taman bio usao u dobar ritam i sve je bio bolji nadam se da će biti fit do topnika. a Claudio i onako samo uziva u vremenu sa ekipomGAL je napisao/la:momci sutra protiv wolsburga nece biti javia zbog povrede noznog palca ,a pizzaro zbog prehlade takodje upitni su za lp protiv topnika ,no to ne bi trebao biti problem posebno sto se tice javia tu je gusta ko zapeta puska zeljan da pokaze zube koliko zaista moze .

jedna za zaljubljene od Bayerna

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
sta ce nam on?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da nam donosi vodubadstuber je napisao/la:sta ce nam on?

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.