FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 13 feb 2013, 23:30

Jedva cekam taj duel sa Arsenalom :):)
Ali et da kazemo da prije te utakmice imamo taj duel sa vukovima, iako je mozda Bundesliga 80 posto rjesena , idemo do kraja zavrsit i 23 titula je tu :)

;) ;) Na njihovom terenu smo fasovali u pravom smislu rijeci u onoj sezoni kad su im igrali Dzekson i Grafite i Miske, kada su i osvojili zadnji put. Ali u zadnjih 3 utakmice- 2 pobjede i nerjeseno.. zadnja utakmica 0-1 na njihovom terenu. I Kako igramo dobro zadnje 2-3 sezone moram priznat da ocekujem jos jednu laganu pobjedu.

Valjda nece biti Pizzara i Javija radi prehlade i virusa. Taman da se Javi odmori i spremi za duel sa Arsenalom..
Kako god pobjeda ne bi trebala doc u pitanje :)
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 feb 2013, 23:46

BavaracZenica je napisao/la:Jedva cekam taj duel sa Arsenalom :):)
Ali et da kazemo da prije te utakmice imamo taj duel sa vukovima, iako je mozda Bundesliga 80 posto rjesena , idemo do kraja zavrsit i 23 titula je tu :)

;) ;) Na njihovom terenu smo fasovali u pravom smislu rijeci u onoj sezoni kad su im igrali Dzekson i Grafite i Miske, kada su i osvojili zadnji put. Ali u zadnjih 3 utakmice- 2 pobjede i nerjeseno.. zadnja utakmica 0-1 na njihovom terenu. I Kako igramo dobro zadnje 2-3 sezone moram priznat da ocekujem jos jednu laganu pobjedu.

Valjda nece biti Pizzara i Javija radi prehlade i virusa. Taman da se Javi odmori i spremi za duel sa Arsenalom..
Kako god pobjeda ne bi trebala doc u pitanje :)
Ma Bundesliga je davno rijesena,mislim da Yupp treba odmoriti kompletnu ekipu,tacno je za Javia i Pizzu da propustaju mec u petak a najnovija zrtva virusa je i Dante ali njegov nastup protiv Arsenala nije upitan.

Klare

Post Postao/la Klare » 14 feb 2013, 01:16

effe_sa je napisao/la:Neistina totalna......
Kako neistina :? , zar od terena oranicu nije činio, te taj Badstuber učini da onomad dignusmo ruke od njega samog.
effe_sa je napisao/la:istine dosta....
Sve je istina...
effe_sa je napisao/la:poslije toga bilo nešto padova, ali ništa toliko drastično. Solidne i dobre sezone i nakon toga...

Jeste prva sezona, no onda noćna mora, povrede, partije ni kopija njegovih mogućnosti, sve do Jupka,
doduše dušu ne treba griješiti ostatak tima mu nije dovoljno pomagao..., haj rećemo da istinu nisam govorio. :)
effe_sa je napisao/la:ne znam šta bi on bez Hejke

Veslo sis'o, eto šta bi! :!:
effe_sa je napisao/la:donekle istina, doprinijeo njegovom napredku, ali napredak bio i neminovan...
Sve je moje istina, a kako Breno nije napredovao :? , ne mora značiti da je neminovnost imajući indeks fakultet završiti. :lol:
effe_sa je napisao/la: još i ovo je previše napričane lakrdije.....

Mogu ja još , recimo kako Bujtu iz penzije vrati, aaa. :D

Nego šta Lotar viče Uliju? :?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 feb 2013, 11:06

malo guri kojiman... :lol:
sto se tice sinosnjih tekmi, malo koji gurman da je imo nesto u cemu bi uzivo.
katastrofalne tekme sa bezbroj pocetnickih gresaka.
nece pogrijesiti onaj ko kaze da bi bayern bio favorit protiv svih onih ekipa.
onog reala, ono jedinstvo, onaj sahtni, ma bayo bi ih napuco s po snage. a tek domuza... :lol: pu, steta sto se ne opkladih u nesto vise.
i da, moram rec da je efe u pravu, amidza njet.
sinoc sam posebno pratio levandovskog, i ako je ono sve sto zna i umije, onda je nas mandza daleko bolji.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 feb 2013, 14:54

momci sutra protiv wolsburga nece biti javia zbog povrede noznog palca ,a pizzaro zbog prehlade takodje upitni su za lp protiv topnika ,no to ne bi trebao biti problem posebno sto se tice javia tu je gusta ko zapeta puska ceka, zeljan da pokaze zube ,koliko zaista moze ,a pizza je tu za nedaj Boze da se nesto radikalno desi da se mando i gomez povrede .

Momci ne znam za vas ali ne mogu iscekati tekmu protiv topnika gledajuci onu snocnju tekmu ,reala i man utd. pa i tekme predhodne noci ,mi smo uz barcu apsolutni favoriti za finale i borbu za trofej ,jednostavno trenutno postoje samo dva tima u evropi koji odskakaju od ostalih tu je van serijska barca i mocni bayern na osnovu do sada prikazanih igara ,iza ledja im pusu juventus ,dortmund ,a Bogami i PSG ,ovos ostalo samo iznenadenja.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 14 feb 2013, 15:04, ukupno mijenjano 3 puta.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 feb 2013, 14:57

GAL je napisao/la:momci sutra protiv wolsburga nece biti javia zbog povrede noznog palca ,a pizzaro zbog prehlade takodje upitni su za lp protiv topnika ,no to ne bi trebao biti problem posebno sto se tice javia tu je gusta ko zapeta puska zeljan da pokaze zube koliko zaista moze .
mogu ti reći da sam poželio da gledam Luiza iako i Javi taman bio usao u dobar ritam i sve je bio bolji nadam se da će biti fit do topnika. a Claudio i onako samo uziva u vremenu sa ekipom

slika
jedna za zaljubljene od Bayerna :D :mrgreen:

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 14 feb 2013, 22:07

http://imageshack.us/a/img221/7263/cronald.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 14 feb 2013, 23:15

sta ce nam on?

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 15 feb 2013, 00:39

badstuber je napisao/la:
sta ce nam on?
Pu daleko bilo :evil:
MIA SAN MIA!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 feb 2013, 09:11

badstuber je napisao/la:
sta ce nam on?
Da nam donosi vodu :D
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 feb 2013, 11:48

Napokon da vidimo i Luiz Gustava veceras 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 15 feb 2013, 12:56

IlPrincipe je napisao/la:
badstuber je napisao/la:
sta ce nam on?
Da nam donosi vodu :D
eto za to je dobar

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2013, 18:15

Prema pisanju tz, transfer Lewandowskog je već dogovoren i oba kluba samo čekaju da se odigra Kup utakmica i onda će to i zvanično potvrdit. Spominje se visina obeštećenja između 25 i 30 miliona eura. Navodno bi Bayern prodao Gomeza za veću cifru Manchester Cityju, za nekih 40 miliona eura i bio bi još u plusu. A Man. City bi zapeo za Gomeza, a BVB za Džeku.

Nešto dalje trenutno o ovom ne želim komentarisat..... :)

Večeras se nadam pobjedi, nastavku niza i marša na putu do titule (da to što prije upakujemo)....Večeras je od minimalne pobjede do ubjedljive pobjede sve moguće. Teško da ćemo prosut bodove, ali nije ovo laka misija u vučjoj jazbini..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 feb 2013, 18:19

evo momci navodno se bayern sprema poslati ponudu u iznosu od 30 miliona za vidala na ljeto .po meni tesko da do toga doje a meni se licno vidal ogadio od onda kada je presao u juve, a uostalom sta ce nam kad imamo gustu i javia ne zna se ko je bolji :D

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 feb 2013, 18:20

Wolfsburg je u teskoj situaciji tako da mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.No igraju doma i svaki bod im je jako bitan.Ali ocekujem jos jednu dobru utakmicu od strane Bayerna i neku pobjedu od 2 ili vise golova razlika.Naravno da Mandzo zabije 8-)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 feb 2013, 18:20

Igro sam 3+ vcs molim vas nemojte da me iznenadite na jednom tiketu... :D
Drugi 2 i 3+... :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2013, 18:31

Klepismo Lewata izgleda :lol: :lol:

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 53782.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2013, 18:42

Gadovi! :twisted:

Necemo Poljaka hocemo mladog Brazilca.

Ako odsteta bude veca od 20 miliona ovaj transfer nece imati smisla barem za mene i u tom trenutku cu smatrati da je Ulli prevaren, no ako je Poljak izricita zelja Pepa onda cu smatrati da je transfer koliko toliko koristan.
Ukoliko Gomez zavrsi negdje drugo po cijeni vecoj od 30 miliona tada ce sve doci na svoje mjesto, no spekulacijama nikad kraja a mene odmah nesto pecka cim pocnem da se susrecem sa svakakvim tekstovima. :D

Veceras se nadam jos jednoj pobjedi, kao uvertiri za Arsenal. Pozitivnog morala nikada dosta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 15 feb 2013, 18:49

Razočaran sam potezom uprave ako je ovo istina.Pored Đilkoša i Gomeza dovodimo ovog crno-žutog flopa.Veliki promašaj,uzalud bačene pare.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 feb 2013, 18:53

Ma Lewa je veoma dobar napadac.
Samo cudno mi to da je on zelja Pepa ? :?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []