FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Napokon da vidimo i Luiz Gustava veceras 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
eto za to je dobarIlPrincipe je napisao/la:Da nam donosi vodubadstuber je napisao/la:sta ce nam on?
Prema pisanju tz, transfer Lewandowskog je već dogovoren i oba kluba samo čekaju da se odigra Kup utakmica i onda će to i zvanično potvrdit. Spominje se visina obeštećenja između 25 i 30 miliona eura. Navodno bi Bayern prodao Gomeza za veću cifru Manchester Cityju, za nekih 40 miliona eura i bio bi još u plusu. A Man. City bi zapeo za Gomeza, a BVB za Džeku.
Nešto dalje trenutno o ovom ne želim komentarisat.....
Večeras se nadam pobjedi, nastavku niza i marša na putu do titule (da to što prije upakujemo)....Večeras je od minimalne pobjede do ubjedljive pobjede sve moguće. Teško da ćemo prosut bodove, ali nije ovo laka misija u vučjoj jazbini..
Nešto dalje trenutno o ovom ne želim komentarisat.....

Večeras se nadam pobjedi, nastavku niza i marša na putu do titule (da to što prije upakujemo)....Večeras je od minimalne pobjede do ubjedljive pobjede sve moguće. Teško da ćemo prosut bodove, ali nije ovo laka misija u vučjoj jazbini..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
evo momci navodno se bayern sprema poslati ponudu u iznosu od 30 miliona za vidala na ljeto .po meni tesko da do toga doje a meni se licno vidal ogadio od onda kada je presao u juve, a uostalom sta ce nam kad imamo gustu i javia ne zna se ko je bolji 

Wolfsburg je u teskoj situaciji tako da mislim da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.No igraju doma i svaki bod im je jako bitan.Ali ocekujem jos jednu dobru utakmicu od strane Bayerna i neku pobjedu od 2 ili vise golova razlika.Naravno da Mandzo zabije 

Igro sam 3+ vcs molim vas nemojte da me iznenadite na jednom tiketu...
Drugi 2 i 3+...

Drugi 2 i 3+...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- anelbavarac
- Kontakt:
Klepismo Lewata izgleda
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 53782.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 53782.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gadovi!
Necemo Poljaka hocemo mladog Brazilca.
Ako odsteta bude veca od 20 miliona ovaj transfer nece imati smisla barem za mene i u tom trenutku cu smatrati da je Ulli prevaren, no ako je Poljak izricita zelja Pepa onda cu smatrati da je transfer koliko toliko koristan.
Ukoliko Gomez zavrsi negdje drugo po cijeni vecoj od 30 miliona tada ce sve doci na svoje mjesto, no spekulacijama nikad kraja a mene odmah nesto pecka cim pocnem da se susrecem sa svakakvim tekstovima.
Veceras se nadam jos jednoj pobjedi, kao uvertiri za Arsenal. Pozitivnog morala nikada dosta.

Necemo Poljaka hocemo mladog Brazilca.
Ako odsteta bude veca od 20 miliona ovaj transfer nece imati smisla barem za mene i u tom trenutku cu smatrati da je Ulli prevaren, no ako je Poljak izricita zelja Pepa onda cu smatrati da je transfer koliko toliko koristan.
Ukoliko Gomez zavrsi negdje drugo po cijeni vecoj od 30 miliona tada ce sve doci na svoje mjesto, no spekulacijama nikad kraja a mene odmah nesto pecka cim pocnem da se susrecem sa svakakvim tekstovima.

Veceras se nadam jos jednoj pobjedi, kao uvertiri za Arsenal. Pozitivnog morala nikada dosta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Razočaran sam potezom uprave ako je ovo istina.Pored Đilkoša i Gomeza dovodimo ovog crno-žutog flopa.Veliki promašaj,uzalud bačene pare.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ma Lewa je veoma dobar napadac.
Samo cudno mi to da je on zelja Pepa ?
Samo cudno mi to da je on zelja Pepa ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne kontam nekako ovo dovodjenje Lewandowskog. Ionako igrate sa samo jednim spicem, kod Guardiole sumnjam da ce se to mjenjati, a jos imate Mandzu i Gomeza.
sramota ako je istina. Trebali su iskesirati za falcaa, a ne dovoditi polovnjaka
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije on jos doveden, jos uvijek je to sve samo pretpostavka, nadam se da ce na istoj i ostati.Goalgetter je napisao/la:Ne kontam nekako ovo dovodjenje Lewandowskog. Ionako igrate sa samo jednim spicem, kod Guardiole sumnjam da ce se to mjenjati, a jos i Lewandowski doveden..

Smatra se da ce Pep mijenjati formaciju, da se nece igrati ovako kao sto se sad igra ali opet i sa promjenom formacije dolazimo do zakljucka da ce samo jedan napadac biti najistureniji, u ovom slucaju Lewa.
Kao sto sam maloprije napisao, njegov dolazak vjerovatno znaci odlazak Gomeza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Xroy_makaay je napisao/la:Razočaran sam potezom uprave ako je ovo istina.Pored Đilkoša i Gomeza dovodimo ovog crno-žutog flopa.Veliki promašaj,uzalud bačene pare.
Ne želim da vjerujem (prenosi TZ od MM - nije bogzna povjerljivo). Ako ipak dođe do ovoga i pritom se igrač preplati (sa nekih 20-25 mio) onda si ga usro Motzki ili Uli, ko god da je odgovoran za ovaj transfer.
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Iako mislim da je Lewandowski super napadac, nekako mi njegovo dovodjenje ne djeluje razumno. Da li je u pozadini planirana prodaja nekog igraca ili nesto trece ne znam. Ali znam da nisam naucen na ovakvu transfer politiku Bayerna.
#divovi
Kao i većina nisam za dolazak Lewandowskog i ovo znači vjerovatno odlazak Gomeza a živo me zanima koliko će platiti Poljaka.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
To stoji, samo što dosta toga u posljednje vrijeme ukazuje na to da će Lewa doći i da je tu sve gotovo.geronimo je napisao/la:
Ne želim da vjerujem (prenosi TZ od MM - nije bogzna povjerljivo). Ako ipak dođe do ovoga i pritom se igrač preplati (sa nekih 20-25 mio) onda si ga usro Motzki ili Uli, ko god da je odgovoran za ovaj transfer.
A vrlo moguće da ova cifra nije tačna, to bi prije tako trebalo biti.
S transfer politikom naše uprave sam bio mnogo puta zadovoljan i bio sam od onih koji su jako podržali i transfer Martineza i bio prezadovoljan brojnim potezima drugim. Ali nekako ovde je razvoj baš onakav kakav baš nisam očekivao, niti mi baš kod ovakvog raspleta ima imalo logike. Ali eto vidjet ćemo....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Gustavo, Schweini - Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukić
- supermario
- Kontakt:
drzim da bi nam trebao pokretniji i okretniji napadac, ne bi trebao to biti Suarez al defintivno taj profil igraca..
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Dovođenjem Lewandowskog, dobili bi više na toj pass igri u napadu, jer Gomez je totalno loš kad su pasovi u pitanju. Mandžukić je dosta bolji od njega, ali mislim da je upravo Lewandowski to što nam treba u napadu. On je igrač 'jednog poteza', i dosta atraktivnije igra od ove dvojice. Svi bi, naravno, voljeli da nam dođe Falcao. Naravno, isplatilo bi se koliko god da ga plate, ali moramo priznati da je Lewandowski klasa od igrača. Neće on teška srca u Bayern, yebe se njega za dortmund
Sastav Bayerna je sve kompletniji, samo nam fali taj centralni sa 'killer passom', tipa Pjanić
, ali o tom po tom.
Večeras 0-3, štedit će se malo za Londona

Sastav Bayerna je sve kompletniji, samo nam fali taj centralni sa 'killer passom', tipa Pjanić

Večeras 0-3, štedit će se malo za Londona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.