Postao/la neroazzuro » 15 feb 2013, 01:30
Znaci,yebem im sve rumunsko! Koje su ono Bozje prokletinje to je nemoguce. Pa mi smo haman neke sihire pokupili il sta li. Taman sve krene kako treba i ... Volio sam 0-0 samo da se Diego nije povrijedio.
Nego,nismo losi. Skripi ono fakat na bekovima, tesko prenosimo loptu na protivnicku polovinu i zapocinju napadi ali vec se vidi neki napredak u odnosu na prije mjesec dana. Ne puse ko prije.
@Ladacki,razumijem sta govoris ali moras se slozit da je malac okretljiviji od Guarina. Uostalom,Guaro je kod prvog gola i opravdao svoju poziciju onim trkom jer je mozda i nas najbrzi igrac. A sto se Kovacica tice,ocito da Strama i preferise polivalentne igrace pa da im moze i izmiksat pozicije zavisno od taktike. Kovacic defanzivno nije bio los,naprotiv. A Guaro da je igrao povucenije em bi se umorio,em bi sigurno fasovao zuti. Znas njega.
Ono sto mi je najveci dobitak,ako ga u ovoj Pirovoj pobjedi moze biti, je neka stabilnost. Relativno konstantna utakmica bez oscilacija i padova u igri poput onih u Udinama,Bergamu,Sieni i sl. Nismo ni puno sansi dopustili. A nije bas da ce Cluj bezopasan. Opcenito se dizemo u igri i to je ono sto daje svima optimizam. Ali ono s Militom me naprosto ubilo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić