FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Guaro je zvijer, ali ruku na srce on nije AMC!.. volio bih kad bi Strama samo u jednoj utakmici probao Guarin-Kovačić-Cambiasso/Kuzmanovic na DMC/MC, a ispred njih Ricky...
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 15 feb 2013, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Kako se sad losim cini to sta nismo povukli Longa sa posudbe, bemti sve, ili sta smo Livaju poslali u atalantu, sad smo ostali na Cassanu,Palaciu i Rocchiu + par igraca primavere.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
evo spominje se Milan Baroš
ooooooo tugeee... al kad razmislim bolje i on nego Rocchi...
kamen bi bio korisniji u napadu od Rocchija
kamen bi bio korisniji u napadu od Rocchija
#SuningOUT
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Dok je Baroš već zvijer, u najboljim godinama.
Bolje držat' na klupi nekog mlađeg igrača, nego tu dvojicu tuduma.
Bolje držat' na klupi nekog mlađeg igrača, nego tu dvojicu tuduma.
Nama je Željo svetinja jedina.
pa neznam koga od mlađih... mozda Garritano..
trenutno je Baros bez ugovora i jedino njega mozemo dovest da bude zamjena Palaciu...
neka ga pola godine i zdravo... neće se naigrat... npr. zamisli tragediju da se povrijedi Palacio i da u napadu gledamo Rocchija... pa ranio bi se
trenutno je Baros bez ugovora i jedino njega mozemo dovest da bude zamjena Palaciu...
neka ga pola godine i zdravo... neće se naigrat... npr. zamisli tragediju da se povrijedi Palacio i da u napadu gledamo Rocchija... pa ranio bi se
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 15 feb 2013, 03:40, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
2008–2013 Galatasaray 93 (48) Milan Baros
Ja se slazem da ga dovedu,nema bolje solucije za sada a moze dobro odigrati .
Ja se slazem da ga dovedu,nema bolje solucije za sada a moze dobro odigrati .
- Ultras1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
da Bog sacuva
da Bog sacuva
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nista od Barosa, nije na vrijeme raskinio ugovor sa Galatom i zato ne moze doci kod nas. Moguce zamjene za Milita su smijesne (Carew,Mido,Adriano
i jos par anonimaca), bolje Garritana stavit da igra.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
E da se na vrijeme razmisljalo pa ostavilo Coutinha i Livaju, sad obojica mogli igrati bez problema...ovako nemamo zamjene ni za Cassana ni za Palacia...
Vidi se da smo bespotrebno dovodili Schelota,em momak ne moze igrat beka,em ne igramo formaciju koja njemu godi,izgubili smo spica i sad molit Boga da Rodrigo odigra maestralno do kraja,bez povreda.
Steta ako nam ovo odluci sezonu.
Volio bi da se Princu nakon ovog ponudi neki novi ugovor sa manjim primanjima,i da ostane tu jos makar 1-2 sezone,imali bi u njemu odlicnog jockera.
Steta ako nam ovo odluci sezonu.
Volio bi da se Princu nakon ovog ponudi neki novi ugovor sa manjim primanjima,i da ostane tu jos makar 1-2 sezone,imali bi u njemu odlicnog jockera.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Ne volim ih al fakat su gospodski klub.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
sinoc dobru predstavu ekipe zasjenila ozljeda milita..nije normalno kolko mi je zao covjeka, taman kad se vratio i vidilo se da ce nas on gurat i cupat kroz ovaj kljucni dio sezone..da ga makar nema za ovu sezonu, nego je upitna i sledeca..mislim da ce mu sad ponudit ugovor na jos dvije godine sa smanjenom platom, pa da nam bude dzoker sa klupe
i na ljeto osim icarda sad valja dovest i provjerenog napadaca
sinoc sam vise ocekivo od guarina..pao je dosta u formi..jest dao onu dobru loptu za prvi gol i svaka mu cast..al nesto mi prelako gubi lopte..kad primi loptu ko da ne zna sta ce sa njom, puno mu treba da reaguje..ocigledno da mu ne pase ova pozicija AMC gdje on mora da smislja akcije..sigurno da je dosta bolji kad igra povucenije i kad iz drugog plana krece prema naprijed i koristi svoju brzinu i snagu
sto se kovacica tice vidi se da momak ima kvalitetu..izgubio je par lopti onako naivno al to je zbog neiskustva..i ja mislim da ga je strama mogo malko vise gurnut prema naprijed, da vise ucestvuje u akcijama al dobro, njegova pozicija ce se iskristalisat, pogotov kad bude igro sa kuzmanovicem koji, ovu poziciju sto je on sinoc igro, moze odigrat sasvim solidno
na perreiru necu vise ni trosit rijeci, sreca pa imamo japanca da igra lijevo
silvestre malo nesiguran, al mozda bi se i to popravilo da vise igra..ugl dobar back up
handanovic, zabac, cambiasso, cassano, palacio standardno dobri
a ovako najvise sto me ugodno iznenadilo je gargano..evo dvije utakmice za redom je medju najboljim u ekipi..svugdje je po terenu, trci, udara, razbija napade..radi bas ono sto najbolje zna, sad kad nema vise obavezu da on kreira igru igra odlicno
protiv firenze ocekivat slicnu postavu samo umjesto perreire zanetti i juan umjesto silvestra
FORZA INTER!!! FORZA MILITO!!!
i na ljeto osim icarda sad valja dovest i provjerenog napadaca
sinoc sam vise ocekivo od guarina..pao je dosta u formi..jest dao onu dobru loptu za prvi gol i svaka mu cast..al nesto mi prelako gubi lopte..kad primi loptu ko da ne zna sta ce sa njom, puno mu treba da reaguje..ocigledno da mu ne pase ova pozicija AMC gdje on mora da smislja akcije..sigurno da je dosta bolji kad igra povucenije i kad iz drugog plana krece prema naprijed i koristi svoju brzinu i snagu
sto se kovacica tice vidi se da momak ima kvalitetu..izgubio je par lopti onako naivno al to je zbog neiskustva..i ja mislim da ga je strama mogo malko vise gurnut prema naprijed, da vise ucestvuje u akcijama al dobro, njegova pozicija ce se iskristalisat, pogotov kad bude igro sa kuzmanovicem koji, ovu poziciju sto je on sinoc igro, moze odigrat sasvim solidno
na perreiru necu vise ni trosit rijeci, sreca pa imamo japanca da igra lijevo
silvestre malo nesiguran, al mozda bi se i to popravilo da vise igra..ugl dobar back up
handanovic, zabac, cambiasso, cassano, palacio standardno dobri
a ovako najvise sto me ugodno iznenadilo je gargano..evo dvije utakmice za redom je medju najboljim u ekipi..svugdje je po terenu, trci, udara, razbija napade..radi bas ono sto najbolje zna, sad kad nema vise obavezu da on kreira igru igra odlicno
protiv firenze ocekivat slicnu postavu samo umjesto perreire zanetti i juan umjesto silvestra
FORZA INTER!!! FORZA MILITO!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Zanimljivo
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
oćemo Imperatora ponovno u svetom dresuTritolone je napisao/la:Nista od Barosa, nije na vrijeme raskinio ugovor sa Galatom i zato ne moze doci kod nas. Moguce zamjene za Milita su smijesne (Carew,Mido,Adriano i jos par anonimaca), bolje Garritana stavit da igra.

ps. i ovaj momak je ponovo u formi
http://www.lancenet.com.br/futebol/Rona ... 070_47.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 15 feb 2013, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT
Re: R: F.C. Internazionale Milano
Ja danas citam Kovacic samo 3 lopte izgubio
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Stramaccioni also commented on Kovacic’s full debut and his decision to go with a diamond formation in midfield: “I think everyone can see the talent of this boy we’ve signed. He’s taken no time at all to get to grips with what I want from him, to operate as a deep-lying playmaker, and I think the goal he set up for Palacio just capped off his display. He’s a modest lad by nature, now it’s up to me to look after him.
Kovacic je odigrao jucer jako dobru utakmicu i to dokazuje uvrstavanje u ekipu kola.Asistencija samo takva
Ali ja mislim da je postavljen previse defenzivno.Jbemu jucer je Cambiasso bio ofenzivniji od njega.Naravno da je to zbog toga jer mu je Strama dao tu ulogu.Ali trebao bi to promijeniti.Kova je desetka, igrac poteza, opasan po gol i ne bi trebao igrati najpovucenijeg veznjaka u Interu.Sto je blize golu to bolje za Inter.
Mali je zvijer vec sada i mozda je preuranjeno pricati, ali bit ce svjetska klasa
Ali ja mislim da je postavljen previse defenzivno.Jbemu jucer je Cambiasso bio ofenzivniji od njega.Naravno da je to zbog toga jer mu je Strama dao tu ulogu.Ali trebao bi to promijeniti.Kova je desetka, igrac poteza, opasan po gol i ne bi trebao igrati najpovucenijeg veznjaka u Interu.Sto je blize golu to bolje za Inter.
Mali je zvijer vec sada i mozda je preuranjeno pricati, ali bit ce svjetska klasa

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Vjeruj mi Interu Kovačić baš treba na ovoj poziciji gdje je jučer igrao.Daje protok lopte prema naprijed,svojom mirnoćom (mirnoćom...jbt 18.god.imanate je napisao/la:Kovacic je odigrao jucer jako dobru utakmicu i to dokazuje uvrstavanje u ekipu kola.Asistencija samo takva![]()
) može voditi cijeli vezni red...a to je sve do sada Interu i falilo.Tu je sada i Kuzmanović tako da vjerujem da će biti prilike i da Matea ponekad gledamo ofenzivnije jer Kuz može preuzet njegovu ulogu sa jučerašnje utakmice.Ali koliko čitam Stramine izjave on ga najviše vidi tu na zadnjem veznom.Srećom imamo dosta polivalentnih igrača,pa se može svašta kombinirat.
Cambiasso:
Koji Sneijder i neki uvijeti
Priča se da i tebe čeka smanjenje ugovora. Da li nas očekuje novi slučaj Sneijder?
"Razmišljam o igri, predsjednik zna da se moj ugovor rješava u 30 sekundi po njegovim uvjetima. Kako je i bilo svaki put do sad: zovu me i potpišem ono što mi ponude. Razgovarao sam s Morattijem, nikada neće biti problema, iako bi mediji voljeli da bude. Ja i Inter se nikada nećemo moći loše rastati, dakle treba samo procijeniti vrijeme i stvari koje idu uz to. Nikada neću imati problema s Interom."

Koji Sneijder i neki uvijeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.