AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sretno veceras,trebat ce vam Bogovska sreca,al mislim da ce vas Messi zakopat zive 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- Cautinho
- Kontakt:
Abbiati, Mexès, Zapata, Abate, Muntari, Boateng, Montolivo, Constant, Ambrosini, Pazzini, El Shaarawy
SUBS: Amelia, De Sciglio, Yepes, Traoré, Christante, Niang, Krkić
SUBS: Amelia, De Sciglio, Yepes, Traoré, Christante, Niang, Krkić
Keep walking.
sretno veceras, razvalite barcelonsku tiki taku, idu na zivce mnogima pa i meni
u derbiju vam zelim sto vise golova u vasoj mrezi 
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sretno veceras, mislim da ce te iznenaditi i doci do pozitivnog resultata..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- francobaresi
- Kontakt:
Kao prvo ne sviđa mi se ova kombinacija Ambrosini u sredini , Boa na krilu .
Evo jedna subjektivna konstatacija , 0:0 ili 1:0 za nas .
A ona objektivna glasi , da će nas Barca dobiti sa najmanje 2 gola razlike .
Ali opet svim srcem FORZAAAAAAAAAAAAA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!
Evo jedna subjektivna konstatacija , 0:0 ili 1:0 za nas .
A ona objektivna glasi , da će nas Barca dobiti sa najmanje 2 gola razlike .
Ali opet svim srcem FORZAAAAAAAAAAAAA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Hvala svima
I samo zelimo borbenost trku i zalaganje od nasih pulena u drugom poluvremenu neka udju Bojan i Niang
I samo zelimo borbenost trku i zalaganje od nasih pulena u drugom poluvremenu neka udju Bojan i Niang
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- majestic24
- Kontakt:
hajmo rosoneri
veceras dobiti ove zabare abd
veceras dobiti ove zabare abd
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Forza Milan ! Sretno veceras 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jeste se nažugali na Ambra ?
Allegrija ne simpatišem kao stručnjaka nešto, pogotovo što konstantno gura Boneru u prvih 11, kad i ptica sa grane vidi da ovaj nije ni za klupe a kamoli prvih 11, ali ima pravo stavljajući iskusnog kapitena u ovakvim velikim utakmicama, pa neka izdrži koliko može. Ionako se nećemo nešto posebno nagledati lopte u našim nogama, mi ni protiv za pet klasa slabijih timova nemamo neki posjed jer nam je sredina za ku...
Realno, očekujem 1-2 rezultat.
Navijački, 1-1 !
Allegrija ne simpatišem kao stručnjaka nešto, pogotovo što konstantno gura Boneru u prvih 11, kad i ptica sa grane vidi da ovaj nije ni za klupe a kamoli prvih 11, ali ima pravo stavljajući iskusnog kapitena u ovakvim velikim utakmicama, pa neka izdrži koliko može. Ionako se nećemo nešto posebno nagledati lopte u našim nogama, mi ni protiv za pet klasa slabijih timova nemamo neki posjed jer nam je sredina za ku...
Realno, očekujem 1-2 rezultat.
Navijački, 1-1 !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Prosjek godina klupe 24,5, a bez Amelie i Yepesa 21 
- francobaresi
- Kontakt:
Cristante ,Bojan ,Niang , De Sciglio ... sve sami golobradi mladići , neki se nisu počeli ni brijatiahmad_tz je napisao/la:Prosjek godina klupe 24,5, a bez Amelie i Yepesa 21
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Očekujem samo srce na teren i častan poraz 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
JEl' to Balo ne moze igrat?
A ljudi jesu navalili na Ambru pa od citavog ovog tima najbolje covjek cita igru protivnika ,jeste da ne moze odigrati citavu utakmicu, ali se covjek bori kao lav ... i trebamo ici na pobjedu ,zasto da ne ,jest da Barca igra najbolji fudbal ali nisu ni oni NE pobjedivi
sretno momcima veceras ,samo bez straha i pozdrav raji
- JohnLennon
- Kontakt:
Ajde dajte satarite ove cigane veceras. Sretno!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Koliko god ja bio pozitivan i zelio povoljan rezultat veceras, kad vidis postavu i pojedine igrace jasno mi je da ce nas katalonci vjerovatno potopiti.
Ali s bozjom pomoci veceras, pa kud doguramo, nada za neko cudo jos uvijek ostaje
Ali s bozjom pomoci veceras, pa kud doguramo, nada za neko cudo jos uvijek ostaje
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
emilio je napisao/la:A ljudi jesu navalili na Ambru pa od citavog ovog tima najbolje covjek cita igru protivnika ,jeste da ne moze odigrati citavu utakmicu, ali se covjek bori kao lav ... i trebamo ici na pobjedu ,zasto da ne ,jest da Barca igra najbolji fudbal ali nisu ni oni NE pobjedivi![]()
Mlada raja, pa ne znaju sta AMbro znaci ovom timu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Samo opusteno. Uzivati u utakmici. Realno je da nam se desi sto i Arsenalu sinoc jer je Barca najbolja. Govorim realno. Nerealno, nabit cemo ih sta ce oni ba.
Sretno veceras i nadam se da ce te prelijepim catenacciom ili nekom sl. def. taktikom unistiti Barcin antifudbal...... Odnosno njihovu Ljiga-Ljagu igru..... Totalno uzasnu i dosadnu.......
Ocekujem subjektivno da ih uzmete ili barem nerijeseno odigrate i da pokazete nevjernim tomama da i Milan zna igrati fudbal, i da nije kanta za napucavanje.....
Al' objektivno Barca je jaca i ona je favorit, mada kao sto sam rekao dobrom odbranom Milan moze i pobijediti, al' ima i dr. strana medalje da je upravo odbrana najslabiji dio ovog Milana, al' mogu i oni sami sebe iznenaditi i odigrati perfektnu tekmu..... To ja veceras ocekujem.........
Ocekujem subjektivno da ih uzmete ili barem nerijeseno odigrate i da pokazete nevjernim tomama da i Milan zna igrati fudbal, i da nije kanta za napucavanje.....
Al' objektivno Barca je jaca i ona je favorit, mada kao sto sam rekao dobrom odbranom Milan moze i pobijediti, al' ima i dr. strana medalje da je upravo odbrana najslabiji dio ovog Milana, al' mogu i oni sami sebe iznenaditi i odigrati perfektnu tekmu..... To ja veceras ocekujem.........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kako mocno izgleda stadion....sta bih dao da sam vcrs tu