kako mocno izgleda stadion....sta bih dao da sam vcrs tu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ja cujem da se nesto bunio,nesto kao izjavio na tweeteru da mu Allegri neda da igra,kaze da mu nije nista,,nemam pojma tako nesto,,ili je to bilo vec prije?milanist je napisao/la:nije mu nista. nego samo moron allegri forsira Ambru ebo mu on zenuadointer je napisao/la:sta je to sa Niangom?
i onda svi zajedno idu kod Berluskonija u vilu da ... teraju Bojana Krkića da dodiruje gole žene golim rukama i smeju mu se.
Tako će verovatno biti i ovaj put i to sigurno ne zbog toga što Baloteli nema pravo nastupa, nego jer Milan ni sa njim nema kvalitet da se suprotstavi bilo kojoj ozbiljnoj ekipi, a pogotovo ne ovoj skupini bečkih dečaka izraženih problema sa hormonom rasta i lepilom za loptu na stopalima.
Barsa je prvi favorit da uzme takmičenje, uprava Milana tvrdi da je Mesija moguće zaustaviti jedino puškom, a kakve lobanje u toj upravi sede ne bi me čudilo da se ta ideja i ozbiljno razmatrala.
Nemoj bit smijesan, Milan potpuno zatvorio Barcu koja nije imala ozbiljnijeg suta na gol vec bezglavo kruze oko 16m dok su jos ovi imali dosta ozbiljniju priliku da povedu.anelpik je napisao/la:**** chelsea sta je ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.