AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jbt jos malo samo . ja se vec poceo tresti kao svaki put kada je LP u pitanju. ni pivo ne pomaze ni nista ,, idemo momci, idemo Milan. veceras ginuti, dobiti ove ****, a u revansu sta bude.... Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa j.e.b.o te otkad pratim Milan uvijek mi je drago pogledati momke ma kakav rezultat na kraju bio ,malo se nazivciras,malo si u euforiji i tako vam je to ,to su cari fudbala i navijaca 
- muha milanez
- Kontakt:
Jos 25 min, koja nervoza jbt, samo da pocne vec jednom
Bezz predajeee i samo srcano FoRzA MiLaN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
Juventino1995
- Kontakt:
Al nije istina kako OBN-ovci favoriziraju ove separatiste 
Il club piu titolato al mondo!
Slabo ikakve sanse imamo , ali neka nam je sretno veceras.
FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlPrincipe
- Kontakt:
od kako je Berluskoni predsjednik u ovih 25 godina na danasnji dan 20-og februara kad god da smo igrali nismo izgubili...nadam se da se tradicija nece prekinuti bas veceras
jos malo i pocinje
FORZA MILANNNNNN!!!
jos malo i pocinje
FORZA MILANNNNNN!!!
ja cujem da se nesto bunio,nesto kao izjavio na tweeteru da mu Allegri neda da igra,kaze da mu nije nista,,nemam pojma tako nesto,,ili je to bilo vec prije?milanist je napisao/la:nije mu nista. nego samo moron allegri forsira Ambru ebo mu on zenuadointer je napisao/la:sta je to sa Niangom?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
i onda svi zajedno idu kod Berluskonija u vilu da ... teraju Bojana Krkića da dodiruje gole žene golim rukama i smeju mu se.
Tako će verovatno biti i ovaj put i to sigurno ne zbog toga što Baloteli nema pravo nastupa, nego jer Milan ni sa njim nema kvalitet da se suprotstavi bilo kojoj ozbiljnoj ekipi, a pogotovo ne ovoj skupini bečkih dečaka izraženih problema sa hormonom rasta i lepilom za loptu na stopalima.
Barsa je prvi favorit da uzme takmičenje, uprava Milana tvrdi da je Mesija moguće zaustaviti jedino puškom, a kakve lobanje u toj upravi sede ne bi me čudilo da se ta ideja i ozbiljno razmatrala.
Sve je tacno. Milan je puno losiji tim, ali nada umire poslednja.
Conte veceras prati tekmu na SAN SIRU SRETNO
Conte:"Ovdje sam da gledam mec izmedju dva odlicna tima. Za koji tim cu navijati?Uvijek navijam za talijanske timove u Europi, tako da cu navijati za Milan."
Conte:"Ovdje sam da gledam mec izmedju dva odlicna tima. Za koji tim cu navijati?Uvijek navijam za talijanske timove u Europi, tako da cu navijati za Milan."
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma ovo cemo popušit 2-3 :0 . Nasa odbrana nula sa duplo N u odnosu na barcine napdace . Nema ba vidis kad došu na po terena nemogu 2 pasa sastavit...
grande Milan
- muha milanez
- Kontakt:
Božeeeeeeeeeeeeee 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
Jao bože pa sta je ovoooooooo
FORZA MILAN
FORZA MILAN
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
**** chelsea sta je ovo 
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Muntari uzas..vidi se ta nije igrao pola godine. A da ih malo napadnemo ubil bi hljeb u njima!!!
Bojan će ući i dati gol!
Bojan će ući i dati gol!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Taktički odlično izdanje Milana, ako ostane 0:0 to je i više nego dobar rezultat pred revanš.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nemoj bit smijesan, Milan potpuno zatvorio Barcu koja nije imala ozbiljnijeg suta na gol vec bezglavo kruze oko 16m dok su jos ovi imali dosta ozbiljniju priliku da povedu.anelpik je napisao/la:**** chelsea sta je ovo
Maksimalno skoncentrisano nastavit i povoljan rezultat ne bi trebao izostat
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 20 feb 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
milan super prvo poluvrijeme. barca ne lici na sebe, nisu suta imali... saraf dvije prilike i boa jednu... mora se dobiti barca ovdje 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.